Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Přátelé asi takto. Je právem blogera mazat příspěvky pod svými blogy. Na to má právo každý bloger, já pan Nožička a vůbec všichni. Tak to prostě je. Všem je třeba měřit stejným metrem. Je ovšem pokrytecké, že Ti, co tady brání pana Nožičku kvůli údajnému stalkingu, tak na druhé straně stalking pod mými blogy podporují.

5 2
možnosti

J82a42k24u47b 56Š30o21l65c

16. 8. 2022 11:36

A to jste si vyčetl v jaké mé větě?

2 6
možnosti
JZ

Forum24.cz má výbornou kulturní rubriku a přílohu Nová Orientace. To, že se vymezuje vůči Babišovi, tak na to má právo, je demokracie. :-)

4 1
možnosti
JZ

Jinak na Forum24.cz jsem zažil i kritiku současné Fialovy vlády.

0 2
možnosti
JZ

I Forum24.cz psalo o aféře hnutí STAN. Není pravdou, že ne. Je ovšem pravdou, že Hnutí ANO a aférou Stoka a trestně stíhaným expremiérem může těžko kázat pravdu. Navíc i v kauze Dozimetr je zapleteno i hnutí ANO, ale o tom již jistá média mlčí. :-)

3 2
možnosti
Foto

Novinář J. X Doležal nekritizoval písničkáře J. Nohavicu, ale ve Fórum to vyšlo v rubrice názor. Tam jsou názory i těch, co jsou i proti současné vládě. V tom názoru doslovně předtiskuje doznáni Nohavici ke spolupráci s StB a to, že donášel a ke spolupráci nebyl donucen. Třeba „Folkový zpěvák Jaromír Nohavica podepsal v lednu roku 1989 petici, která požadovala propuštění Václava Havla z vězení. A vzápětí udal policii lidi, kteří mu ji k podpisu přinesli.“ Dále v názoru píše. Na jaře toho roku, co Nohavica dostal od Putina medaili, 24. května 2018, psal web iDnes: „Raketový systém Buk použitý při sestřelení malajsijského Boeingu 777 nad Donbasem byl součástí ruských ozbrojených sil. Patřil pod brigádu protivzdušné obrany sídlící v Kursku, uvedl mezinárodní tým vyšetřovatelů. Při tragédii v červenci 2014 zemřelo téměř 300 lidí.“ Z Putina byl usvědčený vrah dětí, Nohavicovi medaile od něj stále nesmrděla. Převzal ji. A nezačala mu smrdět, medaili nevrátil, ani když Putin letos v únoru vojensky napadl Ukrajinu – což je válečný zločin. Den po zahájení ruské invaze na Ukrajinu, 25. 2. 2022, psala ČTK: „Skladatel a zpěvák Jaromír Nohavica si ponechá Puškinovu medaili, kterou v roce 2018 dostal od ruského prezidenta Vladimira Putina. ,Puškinovu cenu jsem dostal za písně, a ne za válčení,‘ řekl.“

10 0
možnosti
AM

I kdyby ji vrátil, vy byste byl stejně mezi prvními, co by ječeli, že ji vůbec převzal.

3 1
možnosti
PN

P62e53t67r 55N27e39d25v70ě53d

16. 8. 2022 10:47

Fórum24 - novodobé Rudé právo. 90% článků o Babišovi ze kterých přetéká nenávist. Uvedou i fakta, ty však okomentují velice zvláštním, podsouvacím způsobem. Jejich zjištění, že Babiš nejezdí v obytňáku a spí dokonce na hotelu....je tohle ještě nezávislá žurnalistika, nebo už bulvár?

Je ovšem fakt, že ironickým pojmenováním, se kterým pro svou trefnost naprosto souhlasím, se rovnám nápelkovačům. Příště už budu raději používat "svět podle Šafra", nebo něco obdobného.

Pak tu máme ještě jeden plátek, který byl podle mě, svého času TOP časák.

Respekt. Ten těžko můžeme považovat za Babišův. Přesto se proti Fórum24 nedávno docela tvrdě vymezil. Kterému z těch dvou z dávají za pravdu místní antibabišovci?

4 7
možnosti
Foto

R24o15m98a97n 28K68o89z84e97l

16. 8. 2022 19:58

Nebo já jsem tam četl, jak by vypadal Babišův projev k předsednictví EU, kdyby byl premiérem, opravdu pokleslé a hloupé.

0 0
možnosti
OD

Hezky se šavlujete, hoši. Jen tak dál.

Učiteli, já Vám věřím ten zážitek, který jste popsal. Jaryn je velký básník poeta a s lidmi to na živo umí. Kdybyste to nechal tak, nebylo o čem mluvit. No jo, ale Vy musíte tahat politiku do všeho, tak tu máme frašku, ve které se z práskačů stávají disidenti spolu s těmi, komu tenkrát práskali, ti jsou také dizi. No a z těch, kdo mají morální důvod Jardou pohrdat už jen proto, že byli v podobné situaci a za tu závoru prost nejeli, protože tu Faustovskou smlouvu s fízlem nepodepsali, jsou dnes "novou totalitní akcí Antijarda". v žoldu západních centrál a ve službě EUrokomoušům.

Víte, je to smutná komedie a tak mne napadla ta správná hymna pro tu Vaší partu. Je to folk, ale náš, pražský, takže je to trochu československé, to aby to mělo ten umělecký přesah přes českou zaprděnost.

https://www.youtube.com/watch?v=jMsAjv3if5A

3 2
možnosti
Foto

:-) Hráli (ti) buřti kopanou, (ti) saláti dělali soudce. A nad tím vším se nesl hvizd. Láskyplná nejen blbost, ale taky nenávist. A taky tvůrčí puzení, neb nad to vskutku není;-)

0 0
možnosti
LS

Proč jste moji pravdivou poznámku smazal? Fakt jste tak zbabělý?

0 1
možnosti
JN

Mně pane Snajdře či Šnajdře naopak přijde zbabělé, když se někdo místo psaní příspěvků k tématu článku pokouší v diskusi o osobní útoky.

A pokud Vám to smazání tolik vadí, tak prostě choďte diskutovat k jiným blogerům (např. k panu Zieglerovi, Flaškovi, Červenkovi...) - tam jsem si jist, že Vám s ohledem na Vaše politické názory žádné smazání autorem článku nehrozí. :-)

4 0
možnosti
Foto

Fórum neutočí jednostranně na Babiše. Fórum píše co je o něm všeobecně známo, ale nikde se to nekomentuje a také nelze. Babiš ovládá hlavní noviny Prostě to, že je Babiš oligarcha jak z příručky je těm co to chtějí vědět známo, stejně tak, že do vlády šel pro zájmy Agrofertu a ne pro zájmy občanů státu. Stejně tak, že Babiš hnutí ANO založil jako politickou divizi svého byznysového impéria. O tom Fórum píše a mimo i jiných zajímavých věcí. Je to týdeník, který není pro lidi, levicové smyšlení, kteří zmrzli v éře komunismu.

2 5
možnosti
JJ

"Hlavní noviny" ovládá "pravda a láska" a my všichni si je platíme prostřednictvím koncesionářských poplatků. Nedovedu si představit, že by hlavní a nejsledovanější publicistický pořad moderoval, vybíral účastníky a svými názory ovlivňoval partner či partnerka jiného politika, než z té "správné strany politického spektra", tak jak je tomu u Moravce. Naprosto nepochopitelné je pak vystupování "hlasatelů" v hlavních ZPRAVODAJSKÝCH pořadech! O Fridrichové se nemá smysl bavit už vůbec. Proti tomi je Forum opravdu čajíček, protože jeho přesah je mimo okruh svých "skalních" fanoušků naprosto minimální a Babišovi svým způsobem spíš nahrává.

9 1
možnosti
Foto

Já Fórum odebírám od prvního čísla, protože pokud chci si přečíst, co Babišovy noviny nepíší najdu tam. Jedním slovem je to skvělý týdeník. Chápu, že Babišákům se takové noviny nelíbí. Stejně tak za skvělou tiskovinu považuji Konzervativní noviny. I zde se lze dočíst mnoho zajímavého.

2 3
možnosti
ZZ

Tak to zcela vysvětluje vaše demagogické příspěvky.

;-D;-D

7 2
možnosti
MV

nenadelate nic, p Nozicko.

nekterym zde proste jako prorusky pripadate a vydatne tento nazor krmite tim, o cem pisete a jak reagujete v diskuzich.

sede pruhy uz jste v diskuzi obstaral?

7 5
možnosti
JN

Nevím, pane Valičku, jestli jste si trochu nepopletl pojmy a dojmy: v blogu pana Kvapila i v mé reakci je řeč pouze o tom, jestli se mi stýská po Rudém právu, nikoliv o tom, kdo je či není podle něčích domněnek proruský.

A jinak: nezapomněl jste opět na své předsevzetí, že se chcete diskusí se mnou vyhýbat? ;-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,26
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik