Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Babišův PR tým vyhodnotil, že obytňáková štrapáce po městečkách a vesnicích bude to pravé pro test, zda kandidovat na prezidenta, nebo ne.

Jelikož Babiš kandidaturu zatím neohlásil a průzkumy ho v druhém kole odepisují, vypadá to na špatně zvolenou kampaň. Evidentně nepočítal s tak velkým odporem ke své osobě, navíc jeho příznivci jsou dost agresivní a odpůrce napadají. To není dobré pro celkový obraz hodného prezidenta sjednotitele, jasně se ukazuje, že jim není ani nikdy nebude. Nejspíš se vykašle na prezidentování a bude chtít vyhrát parlamentní volby. Jenže náklady na tuto kampaň nejsou malé a spláchnout je do kanálu není jen tak.

Podle všeho budou protesty na mítincích Babiše sílit, aktivita ve svolávání odpůrců roste. Když jeho tým zvolil pro kampaň veřejná prostranství, tak asi počítal s jakousi aurou Babiše, která zastraší odpůrce a ti se nezmohou na větší odpor, chyba, to není jak seřvat ministry ve vládě, nebo sprostě nadávat od pultíku ve sněmovně, nebo mávání složkami na nepohodlné, tohle je realita ulice a na ní bohudík svobodní občané.

12 3
možnosti
HV

Nikolivěk. Ti agresivní a zfanatizovaní jedinci jsou v obou táborech zastoupeny stejnou měrou. Ale bohužel tato absolutní menšina (věřím, že jak příznivci tak odpůrci jsou normální slušní lidé) dělá pak na těch setkáních zaznamenáníhodný brajgl a novináři pak nadšeně referují o třenicích.

4 2
možnosti
Foto

Souhlasím. Jako by už takhle nestačilo, čemu všemu jsou děti vystavovány. Tahat ho s sebou na takovouhle akci s nezdravým prostředím, kde už ten samotný řev, všechna ta agresivita a související vjemy kolem dítě nevyhnutelně poškozují, a ještě k tomu ho takto používat jako jakýsi štít (a vystavovat ho přímému nebezpečí), to je pokrytecké a neskutečně sobecké a nezodpovědné, zkrátka totální zhovadilost. Dítě tam nepatří a kdokoli tohle kvůli jakémusi přesvědčení udělá, je sobecký idiot. Zní to drsně, ale tak to je.

20 1
možnosti
JP

Normální člověk chce-li se zúčastnit kritiky společenských dějů, se zaměří na lži, podvodné jednání či rozeštvávání společnosti, což se zhusta na mítincích Babiše děje. Člověku zvráceného myšlení, nejspíš ukájející se nad svým "objektivním", ne-li "spravedlivým" úsudkem, vadí, jestliže normální lidé se těmto zhůvěřilostem staví proti. Přeji vysokou karmu k další fázi sebeukájení.

9 6
možnosti
HV

No, normální lidé se chovají normálně. Ne jako tahle zfanatizovaná hysterka.

15 0
možnosti
Foto

Takže bez dítěte by dostala do papuly? Jsem rád že nerad a nevědomky potvrzujete co je skupina kolem Babiše a sám Babiš zač. Ostatně i jeho bývalá stafáž ve vládě, včetně jejich voličů.

12 11
možnosti
MK

Na akcích Babiše dělají brajgl voliči demožumpy. Nevím o tom, že na akcích demožumpy dělají podobný brajgl voliči Bureše.

To je celé.

18 4
možnosti
Foto

To jsem netušil, že ten 14 letý autistický chlapec byl zneužit. Takže ta jeho matka ho vzala s sebou proto, aby ho pak poslala pro tu reprobednu v domnění, že si ji bude moci nechat zaštítěna chlapcovým autismem? Tak to se mi nezdá.

2 3
možnosti
ZZ

Ale je to bohužel tak.

Někteří "rodiče" neváhají zneužívat i své děti.

;-(

2 2
možnosti
AM

Možná při modlení v kostele dostala vnuknutí a jako klidná síla ho pak prezentovala.

Karma.

3 0
možnosti
Foto

Na mítincích Babiše je jasně vidět generační střet. Odpůrci jsou většinou mladí a proti nim zfanatizované babišky a dědouškové. Podle mého názoru odpůrci Babiše dělají chybu. Nejlepší je ignorance a tím nulový mediální zájem. Babiš takto stejně žádné nové voliče nezíská. Svůj idol si přijdou olíznout a osahat jen už přesvědčené fanatické babišky a dědouškové. Mnozí z nich se dalšich parlamentních voleb už ani nedožijí. A takovou sílu, která by stačila pro jejich modlu k dosazení do funkce prezidenta nemají. Já bych jim tu radost a celoživotní zážitek nekazil....

0 0
možnosti
MK

Ta Lidovecká fanatička vám nějak rozporuje váš názor.

2 0
možnosti
MK

Hysterická aktivistka, s děckem jako štít.

Takový malý, Lidovecký, 5kloako-demokratický způsob komunikace.

Tak nějak podobně začínali v Německu SA.

17 2
možnosti
JK

Hele Godwinův zákon už na počátku, to jste se vyautoval brzo.;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1589
  • Celková karma 39,89
  • Průměrná čtenost 3227x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik