Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Nevrátí se ovšem hlavně proto, že je lesba. (Pokud to tedy nevíte...)

0 1
možnosti
AA

Lipavský i Hašek každej jeden šašek

5 6
možnosti
MM

Teď jste vše objasnil, ale hlavně že jste si ulevil. ;-D

7 0
možnosti
Foto

Po převratu tady bylo hustě frekventované heslo, že politika nepatří do škol a do sportu. Bohužel jsme z obého ustoupili a mnozí lidé se nechávají zpracovávat mediální válečnickou masírkou bez toho, aby si uvědomili, jak je s nimi manipulováno.

6 7
možnosti
MM

Informace o válečnické masírce sledujete kde? Pokud se jí chcete vyhnout sledujte jen ruské zdroje, tam se mluví o speciální operaci.

10 1
možnosti
MV

slova "moralka" a "soudnost" proste neni vsem dana do vinku

6 2
možnosti
Foto

Někdo je možná nemá ve vínku, vy zase jejich vnímání máte významově posunuto.

2 7
možnosti
AM

Pane Nožička je tu určitá paralela se Zemanem. Ať on řekne cokoliv a vy napíšete cokoliv, tak fialoví fanatici budou stejně nesmyslně prskat a kvičet.

3 3
možnosti
Foto

Jestli to nebude tím, že říkají a píší to samé.:-)

4 0
možnosti
Foto

Nemám jednoznačný názor na návštěvu sportovců ze země, která vede válku a vyhrožuje světu. Ale správně jste zmínil, že nedávný přítel Putina Miloš Zeman měl a má vážné výhrady k Janu Lipavskému. Člověk, který poplival i Ferdinanda Peroutku, má jistě vážné výhrady ke kde komu. Je to nevděk, domnívám se. Vždyť tato vláda toleruje i V.I.P. šiřitele ruské lživé propagandy. Dokonce mohla Zemana sundat s hrušky. Asi je to málo. Někdy více bývá tak akorát.

10 1
možnosti
Foto

Proč by západní státy bránily před rokem 1989 našim sportovcům v účasti, když náš stát jim tu účast zakázal?8-o:-)

2 3
možnosti
JN

Kromě olympiády v Los Angeles kdy a kde? To jste vážně na nic chytřejšího nepřišla? 8-o

2 2
možnosti
ZZ

Neměl by Lipavský spíš někde vyjednávat o přijatelných cenách LNG elektrické energie a sport nechat těm, kteří jsou za něj odpovědni ?

;-)

7 8
možnosti
Foto

Nerozumím tomu, že by ministr zahraničí měl s firmami dojednávat "přijatelné ceny energií". Problematika udělování víz však v jeho kompetenci je. Rv

6 2
možnosti
MB

Josefe, opět jste mne pobavil. Nevím co Vás pudí, aby jste v nekonečných podobách bojoval - Za nebohé ruské sportovce. Jednou nedopují,pak zase nepocházejí z národa vyvoleného. Toho, co zachraňuje svět a hodnoty. Pak je i dobré ve spravedlivém hněvu tam zapojit Gottwalda, Zápotockého a Husáka ...

Já mám dotaz. A proč ti udatní mladí chlapi s hokejkami nedostali - Povolávací rozkaz.Proč nejsou mobilizováni? Proč slouží imperialistům za mrzký peníz. Jsou přece v zóně nepřítele - na Západě. Neměli by být pozatýkáni vlastním režimem? Nu nejsou. Tak čím jsou? Živou výstavkou válečného zločince Vladimiroviče? A to ty jeho putovní exempláře mají ještě připutovat i do Prahy na led ... ? :-)

12 3
možnosti
JN

Pane Bučku, takový dotaz mi přijde stejně laciný jako kdyby se například někdo ptal, proč někteří mladí ukrajinští muži, pobývající momentálně v ČR, nejdou raději se zbraní v ruce bránit svou vlast.

12 1
možnosti
Foto

A už je to tady. Už se zase ubližuje rusákům.;-D;-D;-D

11 6
možnosti
JD

Blog nečetla a reaguje pouze na autora.

RvRvRv

3 2
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,68
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik