Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ST

Ano, ano, je to příhodné a zcela adekvátní přirovnání. Gottwald, Zápotocký či Husák napadli vojensky jiný stát... :-/

"...a prezident Miloš Zeman dlouho váhal.." No, to je spíše pro p. Lipavského vyznamenání, že soudruh Zeman, notorický lhář a donedávna prokremelská onuce, má vůči němu averzi. ;-)

15 5
možnosti
JN

To sice nenapadli, ovšem za jejich režimu byla například řada nevinných lidí posílána do vězení z politických důvodů (za Gottwalda dokonce i na popraviště...)

K tomu druhému - neřekl bych, že Zeman je jediný, kdo zpochybňuje Lipavského kompetence zastávat post ministra zahraničí.

3 0
možnosti
Foto

Co by asi českoslovenští sportovci před rokem 1989 říkali na to, kdyby jim některé západní země bránily účastnit se sportovních akcí jen kvůli tomu, že reprezentují zemi, v jejímž čele je Gottwald, Zápotocký či Husák?

Zdroj: https://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=792379

To je samozřejmě geniální myšlenka hodná velkého učitele. Taky si vzpomínám jak naše statečné vojenské jednotky osvobozovaly od nacistů sousední zem, přitom mučily a vraždily obyvatele a my jsme doma jen seděli a souhlasně u televize přikyvovali.

12 6
možnosti
ZZ

Kde na ty vaše vzpomínky chodíte ?

;-D8-o

3 2
možnosti
Foto

Není mi jasné, komu připadne zisk z obou zápasů a kdo by utrpěl ztrátu v případě, kdyby se zápasy neuskutečnily. Tipuji, že zápasy se uskuteční i s ruskými hráči. Nelze však vyloučit, že na ruské hráče budou diváci bučet nebo pískat.

0 0
možnosti
Foto

Možná už na to téma má pan učitel rozepsaný článek.;-)

1 4
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,69
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik