Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Aaaa, pan ucitel nezna casovou souslednost. Pokud nekdo kritizoval zatahovani Vankove do kauzy dne 8.10., je naprosto smesne to vyvracet informacemi z 10.10.

0 0
možnosti

Tak dnes máme 15. 10. a minimálně je zvláštní, že ta z 10. 10. zjištěná fakta ohledně paní primátorky Vaňkové redaktoři z Forum 24 dosud v žádném článku nezmínili. ;-) Naopak zde pokračuje nesmiřitelná kritika vůči novinářům Valáškovi a Jelínkové:

https://www.forum24.cz/investigativni-zurnaliste-zase-perli-pritel-blazka-ze-studii-pry-ocuchaval-petistovky/?utm_source=forum24.cz&utm_medium=sidebar&utm_campaign=tydenikforum

0 0
možnosti

Ti redaktoři na Forum 24 už jsou jak vy. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Zatímco J.X. Doležal napsal 29.9. článek , v němž jmenoval a citoval proputinovské desinformátory , P. Šafr napsal 10. 10. ve svém článku:

"Takhle to dál už nejde. Potřebujeme změnu. Potřebujeme zdejší zrádce státu a národa konfrontovat s pevným antiputinovským kurzem České republiky. Vláda se už nesmí bát falešných blábolů o tom, že prý někde něco cenzuruje. Chybou naopak bylo nechat ruskou propagandu dále fungovat."

Možná se mnou nebude každý souhlasit v tom, že takové vyjádření je jasná, srozumitelná a vzhledem k okolnostem i ostrá kritika vlády. Napsat o strachu vlády z blábolů, jehož důsledkem je tolerance k šiřitelům lží, vnímám jako přímočarou a silnou výzvu, i když by se někomu mohlo zdát, že ta pravá a správná (buranská) kritika je psát o fialovém hnusu.

Věřím, že toto stačí k pochopení, proč proti mně administrace nepozvedla zbroj. Není tupá.

0 0
možnosti

Je proti nám kdo není s námi.

4 0
možnosti
Foto

J72i16ř35í 67K65i34n40d23l

12. 10. 2022 20:57

iDNES cz žije s reklam, Každý z nás, který zde píše a tedy i já vydělávají iDNES CZ na reklamu. Protože každý přispivatel přispívá k počtu lidí, kteří se zajímají o iDNES a tím zvyšují cenu za reklamu. Nedávno vyšel seznam medií ovládaných Babišem a kolik dostávaly za reklamu a i sponzorské dary. Platily to kraje kde vládlo ANO a jednalo se o miliony, které takto obdržel. Dále tato media dostávala i peníze od vlády. Forum 24 jede bez reklam a žije jenom z předplatného. Píše to, co media Babiše nezveřjňují, zamlčují anbo zkreslují. Proto je příznivci Babiše k smrti nenávidí. Kupují si je čtu lidé, kteří jsou vzdělaní a jsou pravicově orientovaní.

0 2
možnosti

tak to není pravda, že Forum 24 jede bez reklam, nyní i dostane příspěvek na státní reklamu na deštník:-P

3 0
možnosti
Foto

Pane Nožičko, jistě jste si všiml, že Vás neoslovuji například pane "profesore". Je to proto, že jím nejste . A protože se za profesora ani nevydáváte nevidím důvod Vás takto oslovovat a dávat slovo profesore do úvozovek.

Jistě časem pochopíte, že oslovit mne pane "filozofe"je krajně nemoudré.

0 0
možnosti

Ano - máte pravdu - nemoudří lidé by neměli filozofovat.

;-)

1 0
možnosti

Nejstrašnější na této kauze je to, že paní Vaňková v klidu sestavuje koalici pro následující čtyřleté období rozkrádání Brna.

Nedovedu si představit ten humbuk, pokud by se jednalo o představitelku jiné strany.

Chvilkaři a spřátelená média mlčí.:-P

Rezignace Vaňkové, Blažka je žádoucí!

Jasná zasloužená karma!R^R^R^

0 0
možnosti
Foto

Do té brněnské kauzy nemâm dostatečný vhled, abych dokázal odhadnout, do jaké míry se týká i těch, které policie zatím neobviňuje.

Ale jsem si jistý, že lžete, když tvrdíte, že Fórum 24 hají jakýkoli prohřešek...

Pokud vím, nikdo jiný tak ostře nekritizuje tuto vládu za toleranci k šiřitelům lživé ruské propagandy rozvracející společnosti nejen Evropy.

4 3
možnosti

Pane "filozofe", a nějaký konkrétní odkaz, dokazující vaše tvrzení, by výjimečně nebyl? :-)

4 0
možnosti

Zaslouzena trefna karma.👍

7 0
možnosti

Tento váš text, pane Nožičko, je všechno jiné, jen ne nezávislý, a přitom v něm od začátku do konce nekompetentně a nesmyslně napadáte nezávislost redaktorů periodika Forum24. Navíc se v diskusi hádáte s panem Malým o tom, komu vadí, že druhý napsal svůj vlastní názor. Váš problém je, že jste si se zpochybňováním práva na publikaci vlastního názoru začal vy tímto článkem.

11 9
možnosti

Autorovi budiž ke cti to, že se konkrétně vyjadřuje ke konkrétnímu článku na Forum24, který se mu nelíbí.

A ne, že paušálně označuje Forum24 jako "žumpu", "kýbl splašků", "Rudé právo naruby", apod.

2 0
možnosti

Což ovšem to Forum24, je.

;-(

1 0
možnosti
  • Počet článků 1580
  • Celková karma 39,81
  • Průměrná čtenost 3246x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik