Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Rakušan a omluvit ?

Nikdy !

;-D

2 1
možnosti
MM

A za co by se měl omluvit? 8-o

8 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 6
možnosti
JN

Tu informaci jsem v článku zmínil v souvislosti s tím, že nám ji novináři, kteří událost prvně popisovali jakožto nehorázný útok proti čtrnáctiletému chlapci, který se ničeho špatného nedopustil.

Jestli o ní v Borovanech zasahující policisté věděli, to nevím, nicméně pokus chlapce o krádež reproduktoru, odmítání se legitimovat i vulgární urážení policistů vidím jako zcela postačující k tomu, aby proti němu policisté zakročili.

8 0
možnosti
JP

J73a14n 88P65a91v50l30í41k

11. 11. 2022 23:59

Normálnímu člověku se jeví zákrok policistů jako nepřiměřený, a to z důvodu, že měli umět vyhodnotit situaci, zda jde o ohrožení života či zdraví nějaké osoby, nebo zda jde o protest formou, kterou ten mladík zvolil, a kterou lze vyhodnotit jako přestupek. Zakleknout jednu osobu v počtu tří může jen pako. Dále není normální, pokud policisté asistují nějakému politikovi v civilu. Pokud taková pravidla existují, jsou špatná. Pan Nožička by chtěl, aby se ministr vnitra omluvil za své vyjádření k incidentu, já bych uvítal, kdyby policisté v civilu nesměli zakročovat na politických mítincích a aby nesměli "zaklekávat" občany za banální přestupky.

12 6
možnosti
JN

Proč ty policisté byli v civilu, tomu také úplně nerozumím, ale hlavní problém skutečně vidím v tom, že věci, kterých se ten takřka metrákový chlapec dopouštěl, tolerovat nelze.

P. S. Jak si myslíte, že by dopadl např. v USA ten, kdo by se pokoušel z někama odnést cizí věc, odmítal se legitimovat a ještě navíc policisty vulgárně urážel?

4 0
možnosti
LB

Mám velkou úctu před pedagogy i policisty, kteří mají - a musejí - mít co do činění s osobami, které náš právní řád kategorizuje jako nezletilé, ale prostá lidská morálka o nich ví tolik, co je třeba.

2 0
možnosti
PN

P26e10t96r 20N37e94d75v76ě38d

11. 11. 2022 22:01

Je to síla. Všechny místní vosy a morální giganti měli jasno.....a ejhle, ono je to jinak a koukám, někteří to stále nemohou rozdýchat. Asi jsou spokojení, když policajti 14 dní nonstop hlídají Rakušanův výtvor.

7 1
možnosti
ST

Škoda....

Mě se na autorovi líbí, že používá především fakta, relevantní informace. Opravdu si toho cením, (na rozdíl o jiných) bez jakékoli ironie.

Ovšem tento článek je tzv. "do pranice"....

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
Foto

J48i89ř69í 92K82i95n14d23l

11. 11. 2022 20:53

Rakušan k tomu řekl Policie jako celek funguje dobře, naprostou většinu shromáždění, kterých je nyní velké množství, zvládá bez jakéhokoliv problému. Nelze však zavírat oči nad situacemi, které ve společnosti vyvolávají pochybnosti,“ uvedl Vít Rakušan s tím, že ale počká na výsledky šetření kontrolních orgánů. Policejní prezident Martin Vondrášek nechce ohledně zákroků na setkáních poslance ANO a bývalého premiéra Andreje Babiše s občany činit předčasné soudy, jednání jihočeských policistů ale nechce omlouvat. Spis s informacemi o zákroku v Borovanech policie předala Generální inspekci bezpečnostních sborů (GIBS).

0 0
možnosti
LP

Tak on dokonce Vít Rakušan vyčkal s vyjádřením až na výsledky šetření.;-DR^

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
LP

Proč se oháníte dezinformačním médiem a šíříte hoaxy ?Rv

4 0
možnosti
JD

Nechci, aby se pan Rakušan omlouval.

Já chci, aby okamžitě rezignoval!!!

Smutná karma.R^R^R^

7 9
možnosti
LP

Smutná, ale zasloužená:-)R^

2 1
možnosti
ST

Omluvit by se měla především matka toho autistického chlapce... Proč ho na takové akce vůbec tahá?

7 2
možnosti
  • Počet článků 1589
  • Celková karma 39,81
  • Průměrná čtenost 3227x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik