Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

já jsem viděla rozhovor s dvěma ze stávkujících studentů na jedné internetové televizi. Zajímal mne jejich názor a co vlastně požadují. Rozhovor trvá asi 25 minut, ale já to musela v půlce stopnout. To se fakt nedalo poslouchat. Ti dva vysokoškoláci nebyli schopni dát jednu smysluplnou větu. Byly to jen nicneříkající fráze. Jejich vyjadřovací schopnosti byly na úrovni žáka 2.tř.ZŠ, a to se některým tímto omlouvám. Jsem si říkala: proboha to jsou studenti vysoké školy? Někdo může říct, že byli nervozní z kamery. To neberu. Stávkující si vybrali tuto dvojici, tak bych předpokládala, že budou vystupovat jako lídři, budou mít bohatou slovní zásobu a budou mluvit stručně, jasně a srozumitelně. Bohužel se tak nestalo. Ale jak píšu, v půlce jsem to musela stopnout. Na druhou půlku si koupím víno a snad to dokoukám do konce.

1 0
možnosti
JP

skalický, slovák a doležel opět nezklamali

0 0
možnosti
JN

Ano, to je vskutku pozoruhodný postřeh. Nicméně pokud jste si diskusi pročetl pozorně, tak vám jistě neuniklo, že souhlas s článkem tentokrát vyslovili například i pánové Kopecký, Ziegler nebo Burian, kteří jinak se mnou moc často nesouhlasí. Takž k úplné spokojenosti už snad chyběla jen návštěva a souhlas paní Jandové. :-)

2 0
možnosti
Foto

Pane autora, souhlas. ALE položme si otázku, kdo nám tu naši dnešní mládež vychovává. :-)

0 0
možnosti
JN

Aniž bych byl alibista - učitelé na ni dnes moc velký vliv nemají. :-)

2 0
možnosti
RC

K poslednímu odstavci technická: vždyť vy si přece musíte ještě pamatovat, co je to okupační stávka. To nelze provozovat před ministerstvem. To je pak demonstrace. To je něco jiného.

0 0
možnosti
PB

..... si teda nejsu jistej, ešivá zrovna okupační stávka na fakultách bude mit nějakej blahodárnej vliv na klima ?!,- a proč ten protest neprobíhá rovnou před Úřadem vlády, když po vládě něco požadují?,- event. před čínskou nebo americkou ambasádou?!,- nakonec manuál na snížení uhlíkový stopy naše vláda už vydala - nejezdit kárama, netopit a plést svetry,- s tem jako nejsou porád spokojený,- nebo je to stále málo VEU ??

2 0
možnosti
PN

P65e97t22r 37N32e89d38v63ě95d

17. 11. 2022 13:39

1989 vs 2022 ? Statečnost vs pozérství

7 0
možnosti
AK

Požadavek na zavření uhelných elektráren a jejich nahrazení obnovitelnými zdroji znamená, že studenti vlastně stávkují za další zdražení energií.

To si nevšimli k čemu to vedlo v Německu a pak i v EU?

Nebo je jim to jedno a myslí si, že na zaplacení energií budou mít vždycky?

Nebo jsou to takoví idioti, že ten průšvih nevidí?

Ani si nenastudovali, že objemové procento sodovkového plynu (CO2) je následkem oteplování a ne jeho příčinou...

7 0
možnosti
Foto

Dnešní stávky studentů jsou je pózy, pózy z nudy, rozmaru a snad i touhy po hrdinství. To hrdinství je však stejně instantní jako hrdinsví z "gamesek", které hrají.

8 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 8
možnosti
JZ

J67a24n 27Z77i77e17g20l69e75r

17. 11. 2022 12:46

Upřímně řečeno, současným studentům nerozumím a podporuji postup pana děkana Balíka.

13 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 4
možnosti
JD
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,78
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik