Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

to pan Caha - Rosťo, co si to dovolujete, mínusujete a navíc ještě reagujete. Copak to se dělá ;-D

1 0
možnosti

Jiříku, že ty jsi byl jako obvykle po ránu trochu mimo a nevšiml sis, že tento duchaplný příspěvek sem už jednou napsals? ;-)

0 0
možnosti

Vlastně jste dobře popsal běžnou praxi o které by prostí lidé řekli že "média nám lžou" . Ve skutečnosti tak úplně nelžou ale jen nadhazují témata o kterých si někteří novináři myslí, že jsou pro někoho důležitá nebo by měla být důležitá i když to většinu společnosti vůbec nezajímá . A to je vlastně forma manipulace protože do zpráv se může dostat jen zlomek událostí co se každý den staly. A někdo ten zlomek vybírá a sestavuje nám podle nějakého vlastního klíče jídelníček co je pro nás vhodné každý den "zkonzumovat..." Proto také média už nikdo nekonzumuje a všichni jsou na sociálních sítích kde to je spíš něco jako švédský stůl než mediální "veřejno právní" školní jídelna.

3 0
možnosti

Děláte chybu pohledu ze sociální bubliny. Pro většinu lidí fotbal není důležitý ani trochu, ovšem šampionátu se vyhne málokdo. Takže je logické, že se lidé ve své většině zajímají víc o úplatné vejlupky, muslimské vejlupky, klekající vejlupky, homofilní vejlupky, nepivo prodávající vejlupky atd. než o ňáký pomády, pseudofauly, pseudoofsajdy a všechno ostatní, čím dnes fotbal je.

0 0
možnosti

nechte studenty na pokoji, raději nám vysvětlete proč již nebojujte za utlačované ruské sportovce

1 3
možnosti

Já si s dovolením budu psát, o čem uznám za vhodné. Já se také nestarám např. o to, zda ti, co sem chodí pilně diskutovat, už mají doma porytou zahrádku. ;-)

4 0
možnosti

Studenti si užili hodinu slávy, 500 podpisů je dost málo. Asi někde soudruzi udělali chybu!

Zaklekávání a poklekávání je stejně směšné.

Chudáci Argentinci, na ty si zaklekli Saudští Arabové!

Kam ten svět spěje! R^R^R^

3 0
možnosti

Přesně tak - a na chudáky Němce, kteří za ty duhové pásky nejvíc bojovali, si pro změnu dnes zaklekli Japonci... :-/

2 0
možnosti

Pane Nožičko, co se týče toho fotbalového šampionátu, tak pokud si dobře vzpomínám, vy jste byl loni jeden z těch, co nevynechali jedinou příležitost okomentovat poklekávání a podobné "důležité" věci. Bych řekl, že se vám s tím novináři tedy spíše zavděčí ... :-)

0 0
možnosti
Foto

To je stříbrná nit, obecně se táhnoucí. Média musí jít s dobou, ještě přidat tak kde je už přidáno a ještě ubrat, tam kde je už ubráno.:-)

5 0
možnosti

Když média píší, že se zúčastnily „vyšší stovky lidí“, jak by se nějaký člověk mohl domnívat, že tím myslí desetitisíce? Asi jste to jen vy, což je mnohem méně než 500. ;-)

3 0
možnosti

Dobrý den, když jste minule tak hezky napsal o nedůvěře lidí k veřejnoprávním médiím a pochodu na ČT, tak bych vás tímto rád upozornil, že koncesionářů televize v naší zemi je cca 3,5 milionu, platí se za celé domácnosti a k televizi jich dorazilo kdoví jestli pár tisíc. Zajímavé na tom je, že váš minulý článek se "Tolik slávy v médiích a nakonec dorazilo pár tisícovek z miliónů koncesionářů" nejmenoval.

4 0
možnosti

Trochu demagogické srovnání (ale u Vás typické) - v případě té iniciativy Fakulty za klima ji stačilo podepsat a nikdo nemusel nikam chodit. Zatímco ne každý, kdo má výhrady k ČT, má potřebu kvůli tomu jet třeba 300 km do Prahy demonstrovat, navíc někteří lidé tam třeba nešli kvůli osobě organizátora té demonstrace atd.

1 0
možnosti

Ony se media asi nemohou vyhnout tomu, kdyz se na skolach stavkuje. Ale ani organizatori nezverejnili (nebo jsem nenasel?) presny seznam fakult a stavkujicich studentu. Napsat totiz jmeno univerzity neni asi dostatecne, kdyz univerzity klidne mohou mit >10 fakult a stavkovat muze treba jen jedna.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,92
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik