Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Bosák zase perlil : "No vida, a to si Mbappé do 70. minuty koledoval o pokutu za potulku" ;-)

4 0
možnosti
Foto

Jeho hlášky miluju:-)

3 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

R^Nádherné finále, až do úplného konce.Ač jsem víc přála Argentině, to co předvedl Mbappé, bylo famózní.

4 0
možnosti
JN

Přesně tak - oba dva byli skvělí a bylo by velmi těžké rozhodovat, zda byl nejlepším hráčem šampionátu Messi nebo Mbappé.

2 0
možnosti
Foto

Tady už se maže?Paní Jandová napsala smutnou pravdu.Lidi zajímá víc fotbal než to, že se v totalitní islámské zemi popravili demonstranti a její fotbalisté si mezi tím v klidu pobíhají po hřišti a kopou do kulatého nesmyslů.Jsou opravdu podstatnější věci než fotbal.

2 2
možnosti
JN

Pane Bárto, a co kdyby jste se staral raději o diskusi pod vaším blogem? Zvlášť, když vám ho admini dali na titulku, přestože se trefuje do Babiše a do jeho voličů? A dokonce vám nestáhli z hlavní strany ani předchozí blog, v němž jste se snažil čtenářům nesmyslně namluvit, že Babiš údajně chce ukrajinské uprchlíky poslat zpět pod hlavně ruských raket?

A to všechno na serveru, který Babišovi, ohrožujícímu demokracii v naší zemi, patří? To jsou paradoxy, že pane Bárto? ;-)

4 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
JN

Tak jsem rád, že aspoň na něčem se spolu shodneme... ;-)

ad 1) Při tak enormní zátěži (všichni semifinalisté odehráli 7 zápasů během necelého měsíce) holt ke zraněním dochází a pokud by se hrálo v tradičním letním termínu, bylo by to nejspíš stejné.

ad 2) Tak s politikou je to logicky provázané třeba tak, že hlavy států se přijedou na finále, případně i na některé jiné zápasy podívat, protože jde i o významnou společenskou událost, ale nic víc by v tom být nemělo.

ad 3) Co se týká honosných stadionů - některé z nich mají být po MS využity k jiným účelům:

https://cnn.iprima.cz/osudy-stadionu-v-kataru-projdou-dramatickymi-zmenami-po-kontejnerovem-kolosu-zbyde-plan-195482

1 0
možnosti
Foto

Fotbal sleduji v podstatě pravidelně.Pravidelne se každé čtyři roky podívám na finále mistrovství světa.A tentokrát se skutečně povedlo.Patri politika do sportu?Ano.I do fotbalu.Rusky tým byl vyřazen z kvalifikace o postup do Kataru.Bylo to správné rozhodnutí.

1 0
možnosti
JN

Zdeněk Bárta v diskusi z 1. 11.:

"Fotbal mě opravdu nezajímá od doby co můj místní klub byl potrestaný za podvod sestupem o několik soutěží dolů a to už je hodně stará neslavná historie...."

https://nozicka.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A221101_793768_blogidnes

Zdeněk Bárta 19. 12.:

"Fotbal sleduji v podstatě pravidelně." ;-D

2 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

MB

Josefe, dnes vřelý souhlas. Jako svědomitý otec vychovávámi na dálku. Tedy dcerám @napsal - "Mýlil jsem se.Myslel si, (ovno věděl), že vyhraje Francie. Vážně, jak jsem starej - takové finále jsem ještě neviděl. Neuvěřitelné zvraty, které kopanou dělají krásnou. Přeji to Messimu, zaslouží si to. Nesmírně obětavý, příkladně užitečný mazák ... !

Nejlépe to vyjádřil kdosi na netu- souhlas - "Neskutečný, pánové smekám před oběma týmy, tohle je prostě nádhera. Od 75.minuty nejlepší co finále, zápas co pamatuji. Díky"...:-)

3 0
možnosti
JN

Díky a jsem rád, že ohledně hezkého fotbalu se spolu shodneme. :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,79
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik