Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dovolávat se logiky a přitom ohýbat realitu je silně chcucpe.

Já, např., jsem se nikde nedočetl, že by P-A neuznávala nárok opozice na vyvolání dalšího neúspěšného hlasování o nedůvěře. Opozice to může dělat při dodržení podmínek stále a pořád dokola. A protože je zřejmé, že nemají dostatek hlasů, tak je vyvolání takového hlasování předem odsouzen o k neúspěchu, tedy je účelové.

Neúspěšnost se potvrdila v září, v prosinci ANO odmítlo nátlak Okamury kvůli drahotě. Takže se dočkáme dlouhého projevu Babiše před 2. kolem volby. Jedině, že by nepostoupil, to by volání po nedůvěře ztratilo smysl.

2 1
možnosti
JN

Pane Machačku, otázka zní následně: pokud MPA uznává nárok opozice na vyvolání hlasování o důvěře vlády, proč potom říká, že by měl náklady na svolání mimořádné poslanecké schůze platit Babiš?

1 1
možnosti
DR

Jasná karma. R^

Já vlastně všem těm babišobijcům a to nejen Pekarové, ale třeba i těm místním blogovým musím poděkovat. K volbám jsem totiž jít nechtěl, poněvadž mě žádný kandidát neoslovil, ale díky nim nakonec půjdu a poprvé v životě to hodím Babišovi. Nikoli proto, že bych s ním nějak souznil, můj oblíbenec to nikdy nebyl, ale především proto, jak se k němu ti demokratičtí křiklouni chovají.

2 0
možnosti
MH

;-D Já jsem vždycky volil Babiše, ale letos nebudu, protože ho tlačí už i soud! ;-O

Ne, sorry, že tu píšu bláboly, ale kdysi jsem sledoval pravidelně fb profil Babiše a tam se objevovaly podobné konstrukce denně. Samozřejmě je to vždy nesmysl a nebo je ten dotyčný ve skutečnosti normální Babišův fanoušek. A nebo je to hlupák (nikdo normální to nehodí tomu, kdo se mu nelíbí jenom tak z trucu).

1 1
možnosti
Foto

Je smutné jak velké části obyvatel nedochází či nevadí, že jsou užitečnými idioty.

1 0
možnosti
JN

Obecně s Vámi souhlasím, nicméně se obávám, že na tom, kdo té skupiny patří, bychom se spolu asi neshodli. ;-)

4 0
možnosti
PB

..... "Logika MPA" (?),- silně zavádějící titulek;-D!,- ale ináč geneze "Čapáku" a následných "kauz" od roku 2015 byla v rámci vnitropolitickýho boje jedna velikánská óóóbrlež produkovaná mediální fabrikou na vytváření falešných obvinění,- tzn. dezinformací!,- ...... namátkou,- zastavenej a znovu otevřenej Čapák (zproštění obžaloby),- únos syna na Krym (odloženo PČR-skutek se nestal), otrava Bečvy (obviněn šéf jiný firmy),- takže von ten Andy při tech srdceryvnejch tiskovkách měl nakonec pravdu - ÚČELOVKAVEU!

3 0
možnosti
RC

Pozor, na neopravnenosti cerpani dotace pondelni rozsudek nic nezmenil. Cerpani bylo neopravnene a dotace musela byt vracena.

1 4
možnosti
RC

Tak jste si kopnul. Absenter Babis stoji mesicne nejakych 150 tisic, na svou praci kasle. A ani nerezignoval, prestoze to pred volbami sliboval.

To, ze koalicni politici danou vec oznaci za prezidentskou kampan, neni nic prekvapiveho. Babis si obcas prijde so Snemovny zarecnit, zkritizovat vladu. Ale prace za nim neni videt zadna.

Rekl snad nekdo, ze na to hlasovani nemaji pravo? V zadne citaci nic takoveho nevidim.

2 4
možnosti
LB

Ten samý absentér si za celou dobu, co je v politice, nevzal plat. Ten posílal na charitu. Znáte někoho jiného, kdo konal podobně?

4 0
možnosti
JD

Podíval jsem se na facebook k Pekarové!

;-D;-D;-D

Karma!

1 0
možnosti
MH

Dobře tam Babiše setřela, co? :-)

0 0
možnosti
JP

Vy budete hájit Babiše vždy, ale on do sněmovny nechodí vůbec, dělá si kampaň po republice, ale peníze bere. Opoziční hlasování o nedůvěře je jen další zbytečnou obstrukcí a divadélkem (108) za peníze daňových poplatníků.

1 2
možnosti
JD

Opoziční hlasování o nedůvěře vlády bylo i v minulosti jen zbytečnou obstrukcí a divadélkem. Kolikrát minulá opozice (současná vláda) požadovala hlasování o důvěře?

Situace je pořád stejná a pořád špatná.

Nevidím společná jednání vlády a opozice o zásadních reformách, např. důchodů!

Zase se něco na sílu protlačí a za tři, čtyři roky se to bude rušit?

3 0
možnosti
Foto

Na sociálních sítích prezidentského kandidáta a šéfa hnutí ANO Andreje Babiše se ve středu objevily příspěvky, které hlásají, že premiér Petr Fiala (ODS) a šéfka TOP 09 Markéta Pekarová Adamová jej budou volit. Ačkoliv mohou působit jako pravé, jedná se o dezinformaci. Předsedkyně Sněmovny zareagovala s nadsázkou, když prohlásila, že jí Babiš slíbil, že její podpora bude diskrétní.

https://www.novinky.cz/clanek/domaci-doslo-whatsappem-babis-zamerne-sdili-uplne-nesmysly-o-fialovi-a-pekarove-40419719#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=abtest203_personalizovany_layout_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

2 2
možnosti
JD

Tak doufám, že to tomu Babišovi nehodíte! Vy jste schopná všeho.

4 0
možnosti
Foto

Polehávání ve špitálu není nic veselého ale naštěstí máme blog,kde se člověk i v nevlídném prostředí pobaví.Ja si pro tento případ vybral tento blog a blog Zuzany Zajícové samozrejme včetně diskuzí,ty obvzaste:-)

4 0
možnosti
JN

Díky za návštěvu a přeji brzké uzdravení!

1 0
možnosti
Foto

J58o62s87e57f 51B82á38r75t37a

11. 1. 2023 16:55

Macron asi pochopil s kým má v ČR smysl jednat o míru.

2 1
možnosti
Foto

Ano, to dává smysl. Když to nedopadlo s Putinem, obrátil se evropského humanistu - morální autoritu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,93
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik