Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výběr mezi Stbákem a budoucím rozvědčíkem je složitý. Na druhou stranu, když se podíváme na Babišovu a Pavlovu historii po Revoluci, tak není co řešit. Babiš očividně lže o mnoha věcech (naposledy třeba o tom, že do StB šel kvůli tomu, aby mohl do Maroka - realitou je, že spolupracovníkem se stal v roce 1980, agentem 1982, do Maroka odjel 1985. V roce 1985 s ním StB přerušila spolupráci právě kvůli tomu, že pro ni byl nedosažitelný - s obnovením spolupráce se počítalo koncem roku 1989 po jeho návratu), evidentně zneužívá dotace EU (Čapí hnízdo, linka na chleba apod.). Po Revoluci pak především je velmi sporné jeho politické působení, kde patří mezi jasné štěpiče společnosti (podobně jako Zeman nebo Paroubek).

Proti tomu se Pavel po Revoluci účastnil mise UNPROFOR v Jugoslávii (za což dostal francouzské i české vyznamenání). Později působil na nejrůznějších vojenských diplomatických pozicích při NATO a EU, vrcholem bylo pak jeho působení v pozici Nejvyššího vojenského představitele NATO.

3 0
možnosti

A ohledně lží samozřejmě nesmíme zapomenout na jeho současné billboardy.

3 0
možnosti

Pritom stacilo 6. slovo predposledniho odstavce...

Nemluv o tom, ze v clanku nepisete pravdu. Babis samozrejme na Nerudovou utocil, ne ze ne...

Mela tedy podporit podvodnika? Vzdyt staci, ze ho podporujete vy.

4 0
možnosti

Pane Caho, když už jste se zde zase tak rozjel: co říkáte na to, že se Babiš tento týden nezúčastní mimořádné parlamentní schůze, na které se bude hlasovat o nedůvěře vládě? (Já jenom, že někteří zde zaručeně tvrdili, že ji ANO svolalo kvůli tomu, aby Babišovi umožnili na půdě PS prezidentskou kampaň před druhým kolem ;-)).

1 0
možnosti
Foto

A co jste čekal od paní Nerudové?

0 0
možnosti

Já se tu skvěle bavím, kolik se tu objevuje lidí, co se diví, že se Nerudová vymezila proti Babišovi. Vždyť ta ženská musí být úplně mimo, když jde proti skvělému manažerovi, ekonomovi, nejlepšímu krizovému manažerovi na světě a hlavně slušnému člověkovi, kterému jde hlavně o dobro všech lidí. ;-D

Ne, vážně, když to vidím, tak se vůbec nedivím, že to u nás mají populisté tak jednoduché.

4 0
možnosti

Tak když se tak skvěle bavíte, tak jsem ještě něco, co se nejenom Vám bude určitě líbit ještě mnohem víc: ;-)

"Kdysi jal se Pavel cvičit

kterak podlý Wall Street zničit.

Straně, vládě pilně sloužil

rozvědčíkem býti toužil.

Potom ovšem jednou z rána

změnili mu mocipána.

Shodil frčky, jal se cvičit

kterak podlou Moskvu zničit.

Brzy hrdě hlásil: Táto, i bez páteře lze vést NATO!"

1 1
možnosti

Zajímal by mě názor pana učitele na nové billboardy pana Babiše. Myslím to vážně, bez ironie.

1 0
možnosti

Přes den jsem příliš nesledoval zprávy - můžete sem tedy vložit konkrétní odkaz?

0 0
možnosti

O72t78a 57D51v66o59r22a25k

15. 1. 2023 16:47

Předpokládá, že vaše otázka byla vedena s cílem diskutovat. Protože proboha proč by neměla deklarovat podporu Pavlovi, když v podstatě cítila na podobné voliče. To je opravdu jiný svět než představuje Babiš

7 0
možnosti
Foto

Kousek níž je porovnávání hlasů v Průhonicích (sídle AB) a Nerudové v Kuřimi.

Pane učiteli, v Turnově 41% Pavel a 26% Babiš, v malé vesničce Troskovice 34% Pavel a 29% Babiš. To víte, v našem Českém ráji je čerstvý vzduch, nic pro Vás. ;-D

3 2
možnosti

U nás na vsi Pavel přes 40%, Babiš přes 20%

2 0
možnosti

Pane Nožičko, ten podiv v předposledním odstavci, to myslíte opravdu vážně? ;-D Jsem myslel, že máte větší politický přehled, to by vás pak nenapadaly nesmysly, že by mohla vůbec podpořit Babiše.

A máte odvahu napsat nám tady napřímo, koho budete volit ve druhém kole a proč?

4 1
možnosti

Pokud chápete psaný text, tak já nepíšu nic o tom, že by Nerudová měla Babiše podpořit.

K tomu druhému: já jen zopakuji, že v prvním kole jsem Babiše nevolil, v tom druhém pečlivě zvážím, co by bylo pro tuto zemi menší zlem.

1 0
možnosti
Foto

J70i56r20i 16C71i20z

15. 1. 2023 12:29

Vazeny autore, prazske kavarne prevlecenych bolseviku nevadili na postu prezidenta agenti KGB a StB z Prognostickeho ustavu UV KSC, tak proc by tam nemohl byt rozvedcik? Na stenach uradu a ve skolach bude viset rozvedcik, no a co. Pokud si vzpominam byl drive v Evrope taky jeden general prezidentem, a to v Polsku a jmenoval se Jaruszelski. Po zvoleni rozvedcik navstivi samozrejme prezidentku Slovenska a pak bude cekat, zda ho nekdo nekam pozve. Pochybuji ovsem, ze by lidri sveta jako kancler Scholz, president Macron atd. meli zajem diskutovat s rozvedcikem, mozna ho nechaji pokecat s nejakym stabnim dustojnikem. Tito lide maji velmi presne informace o vsech, s kym jednaji, proto se nikdy nechteli bavit s byvalymi pracovniky Prognostaku. A navic maji o CR dokonaly prehled o jejim vyznamu a politicke scene. Nejvetsi reklamu postu prezidenta CR udelal ten, co slohl protokolarni pero v Chile, to si pustili i v USA nejen v Evrope a Asii.

2 5
možnosti

Jo, a proto si pustili do generální štábu NATO rozvědčíka, aby tam mohl kecat s nějakým štábním důstojníkem o všem možném.

Nejste náhodou, pane Číž, z Putimi?

11 1
možnosti

Opravdu nerozumite tak jednoduchym pohnutkam ?

2 0
možnosti
  • Počet článků 1582
  • Celková karma 39,86
  • Průměrná čtenost 3242x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik