Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Protože nechce na hradě Babiše a protože si získala nemalý vliv u mladší generace, vyjádřila se tak jednoznačně.

Konec krátkého školení z politologie.

7 0
možnosti
FL

To je stejná otázka, jako proč při první prezidentské volbě vůbec, vypadlý kandidát Fischer podpořil Zemana proti Schwarzenbergovi, když k tomu druhému má politicky blíž? Odpověděl psycholog, že se jedná o regresi, infantilní reakci.

Danuše myslela, že se ve druhém kole utká s Pavlem, ale Babiš jí o tu možnost připravil. Proto je teď proti Babišovi.

1 0
možnosti
JK

A familiární oslovení "Danuše" je taky nějká regrese, infantilní reakce ?

1 0
možnosti
Foto

Pro mne těch 13,9% není pouhých a ta podpora gen. Pavlovi žádnou záhadou. Stejně jako jsem se nikdy nedivil, proč se západní demokracie za 2. války spojily se sověty.

2 0
možnosti
Foto

Malé s ve slově Sověty bylo nedopatření, nikoli záměr.

0 0
možnosti
JK

Myslím, že se zbytečně trápíte a marně si zanášíte dutinu lebeční úvahami, proč Nerudová podpořila Pavla a ostře se vymezila proti Babišovi. Nechte to koňovi, ten má větší hlavu.

5 0
možnosti
JK

Ještě jsem zapomněl dodat, že tohle vy se svou myšlenkovou orientací stejně nikdy nemůžete pochopit.

3 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Já Vás chápu. Ona Vám vyškrábla místo hlavního hradního pedagoga. Pane učiteli, to, že nechápete věci, které jsou naprosto logické, je přece základem Vašeho uvažování a přístupu k realitě.

I ve sportu je běžné, že že si ve finiši závodníci navzájem pomáhají, i když před tím byli soupeři. Tomu se říká fair play. Význam toho si najdete ve slovníku.

Rv

7 7
možnosti
DR

Jo jo. Tady to ovšem především díky té rychlosti spíše připomínalo supy, poněvadž se nejednalo pouze o Nerudovou, kteří se rychle slétají na kořist, aby se po těch svých debaklech ještě mediálně co nejdéle zviditelnili.

4 5
možnosti
JK

V Průhonicích, kde bydlí Andrej Babiš, vyhrál volby Petr Pavel. Získal 48,03 procenta, Babiš skončil druhý s 26,68 procenta.

Místní vědí.

https://twitter.com/irozhlascz/status/1614288613239590912

7 0
možnosti
JN

Pořád je to ovšem více, než těch 20,6 % pro Nerudovou v Kuřimi...

2 1
možnosti
DR

Nevím, nejspíš neunesla porážku, byť navenek dělala, že je to v pohodě.

5 5
možnosti
Foto

Každý tam chce zvítězit. Když to nevyjde, tak svoje zklamání obrátí proti někomu, obvykle proti tomu, kdo je ověřeným terčem. Babiš je snadným terčem už řadu let, tak proč si s davem nepřisadit? Málokdo se stáhne lízat si rány do samoty - a tady ve volbách to ani nejde, když ve studiích čekají zástupy zfanatizovaných lidí. Nezávidím tam nikomu :-)

2 2
možnosti
JP

Ptáte se proč se vymezila proti Babišovi - asi jako všichni, kteří mají nějaké morální hodnoty a slušnost. Hlavně po té povolební tiskovce Babiše ....Doufám, že prolhaný Babiš s podivnou minulostí i přítomností nebude českým prezidentem.

10 0
možnosti
Foto

Paní Nerudová má ode mne velký obdiv, jak dokázala napřímo pojmenovat zlo v osobě prolhaného vystresovaného šaška, který nemůže již vůbec vědět co, komu, kdy nalhal, a pak že on prezidentem...???

19 4
možnosti
Foto

Tak nevím, kde je to zlo. Jestli nebude více na té straně, která křičí (chyťte zloděje). Chtít vyznamenat někoho, kdo zavraždil nevinné lidi, mi přijde, obzvláště od ženy, neuvěřitelné.

1 8
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,29
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik