Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IS

I paní Nerudová dobře ví, co je Babiš zač.

18 1
možnosti
Foto

Myslím, že ty předvolební průzkumy ve prospěch paní Nerudové byly velmi nadhodnocené. Lidé asi nebudou volit někoho, o kom nikdy předtím neslyšeli. A podle mého názoru, prezidentem se má stát ten, kdo si v politice už mnohým prošel. Koukala jsem na jednu televizní debatu a musela jsem se až smát, protože její projev, to bylo plno omšelých frází. Naopak Babiš, o kterém jsem často četla, že neumí souvisle mluvit a že jeho věty nedávají smysl, mi připadal v projevu nejlepší z těch tří. Českoslovenština mi naprosto nevadí :-) Krásnou neděli, pane Josefe.

5 5
možnosti
JN

Jestli byl nejlepší, na to budou asi názory různé, nicméně v té debatě na TV Nova byla určitě paní Nerudová víc útočná vůči Babišovi, než naopak. Krásnou neděli i Vám.

2 1
možnosti
PN

Je prostě uvědomělá. Sice mám pocit, že byla tak trochu obětována pro úspěch pana generála, ale to přeci nevadí. Konec konců flek na hradě nemusí být špatný, zvlášť, když se pan Pavel ještě nestihl naučit všechny ty fráze o tom, jak se správně dělá ekonomika.

6 2
možnosti
Foto

No, pan Babiš už ty fráze zná.

4 2
možnosti
MV

pani Nerudová jasne popsala, proc podpori pana Pavla

jde zkratka o fer a odvazne prohlaseni

ze mu nerozumi, nebo si hraji na to, ze nerozumi lide jako vy neprekvapuje

Babis je zlo - prokazal to minimalne uz svym vcerejsim projevem

11 2
možnosti
Foto

Paní Nerudová by na Hradě býti chtěla, ale nikoli jako účetní. Ona asi chtěla býti jako kdysi Hillary Clinton nebo nedávno jako Čaputová na Slovensku. Holt to nevyšlo a tak možná založí novou stranu...

3 2
možnosti
KK

Zasloužená karma. Ponížená paní Nerudová mohla porážku vyřešit sdělením, že v druhém kole nepodpoří žádného z kandidátů.

3 14
možnosti
KT

Mohla, ale taky nemusela...

15 1
možnosti
JK

Jen bych připomněl, že v neprospěch Pavla mluví dávná minulost, v neprospěch Nerudové mluvila nedávná minulost a v neprospěch Babiše mluví dávná minulost, nedávná minulost, přítomnost a celá budoucnost.

22 1
možnosti
Foto

Divím se, proč se divíte tak jednoduchým věcem.

10 2
možnosti
JK

Jen bych připomněl, že podporu známých médií měl naopak Andrej Babiš, protože je přímo vlastní (na jednom z nich píšete blog), přičemž do jiných médií aktivně a z vlastního rozhodnutí de facto ani nepáchl, přestože ta by o rozhovory samozřejmě velmi stála. Takže to, čemu říkáte podpora známých médií Pavlovi, je jen důsledek Babišovy strategie.

Na tom, proč se Nerudová po skončení prvního kola vymezila proti Babišovi, samozřejmě není čemu nerozumět, to jen vaše řečnické blabla.

11 3
možnosti
LH

Která známá média podporovala Babiše?

3 3
možnosti
Foto

A pro koho by se měla vyjádřit?Pro Babiše?Po to kýblu hnusu co předvedl na tiskovce už ho mohou volit lidé jako Vy.Bez morálky a znalosti významu slova slušnost...

15 3
možnosti
JN

Jenom bych Vás upozornil na "drobný detail": ta včerejší Babišova tiskovka proběhla až několik hodin po v článku zmiňovaných výrocích paní Nerudové.

4 3
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,29
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik