Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Proč by nemohl Halík někoho podporovat? Dělá to kdekdo.

9 2
možnosti
Foto

Jistě, Halík je divný. Ale je také divné, že se mi zdá, že kopete za Babiše?

8 5
možnosti
JN

Pokud za něco "kopu", tak pouze za to, aby kampaň probíhala korektním způsobem a nedocházelo v ní k věcem, o kterých píšu v posledních dvou odstavcích.

5 6
možnosti
JV

Počkejte po tom všem co Bureš už udělal v kampaňi Vám opravdu vadí tohle ? Jste hluchý, slepý nebo ...... ?

14 8
možnosti
OD

O38t46a 50D62v61o61r59a23k

22. 1. 2023 10:46

Pane Nožičko internetem už koluje video jak se nás prezidentský kandidát Pavel snaží zatáhnout do války. Je mi jasné, že s tím volební štáb Andreje Babiše nemá nic společného, protože on přece vede tu pozitivní kampaň. Ale nepřipomíná vám to předešlé prezidentské volby ? V té první jak se Schwarzenberg na svém hradě v Rakousku klání fašistickým symbolům, v té druhé to bylo o pedofiliii Drahoše

18 10
možnosti
RC

Ano, a taky koluje dukaz, ze to video je podvrh.

Ted mi dochazi, ze jste to asi myslel jinak, nez to vyzniva, takze se omlouvam za minus.

5 0
možnosti
RC

Cemu se divite, kdyz se Babis s jeho podrztaskou Alenkou snazili cirkev okrast stejne jako komancove? A zadna lez jim pri tom nebyla cizi?

7 5
možnosti
JD

Takže je to církevní pomsta.;-D;-D;-D

5 2
možnosti
DK

Při realizaci svého životního snu, stát se jedním z Kingů českého byznysu, se Babiš neštítil vůbec ničeho. Příběh "Jak Babiš ke svému byznysu přišel" ještě mnohé bude zajímat.

Ve svém životním poslání - propojit byznys s politikou - to samé. Neštítil se vůbec ničeho.

Takže nevím, co je tu panu Halíkovi vyčítáno...

11 9
možnosti
RK

Jak se pan bývalý podporovatel ČSSD staví k tomu, že předseda ČSSD veřejně podpořil generála Pavla?jak

7 4
možnosti
JD

;-D;-D;-D

Opět úderná otázka!

5 4
možnosti
PK

Tak já k volbám nejdu, ani jeden z kandidátů mě neoslovuje. 100% účast nebude ... Studený generál to má v kapse, kampaň Babiše nechápu, zas tak "Máru" jako dobrého píáristu necením, naopak. Halík je agresivní "jestřáb", vzpomínám jak o něm uvažoval i VH jako o kandidátovi na prezidenta, dále tam měl třeba Madeleine ...

4 0
možnosti
Foto

J58a85n 52Š91i18k

21. 1. 2023 23:15

Nikde jsem nezaznamenal, že by pan Halík prezentoval oficiální stanovisko církve k prezidentské volbě nebo, že by v tomto ohledu nějak nabádal věřící jak mají volit. Je občanem ČR a vyjádřil svůj názor, možná nevhodně, ale jiní se vyjadřují daleko nevhodněji. Nebo nemůže a mělo by se mu to zakázat? Jinak je věcí Bosých karmelitánů, komu dají kostel dispozici. Jasně řekli ne politické propagaci, ale pokud by pan Babiš chtěl kostel navštívit jako soukromá osoba, tak deklarovali, že samozřejmě ano. Proboha, co je na tom trapného? Chcete, aby se v kostelech vedly předvolební debaty, ty jsou snad k tomu dle Vás vhodné? Je to jejich právo! Hledáte v činech a konáních druhých problém, kde není. Právě tohle vykopávání pseudoproblémů společnost rozděluje, o čemž ostatně svědčí i tato diskuze. Hezký den

17 9
možnosti
MZ

Faráři předvolební agitaci v kostelích vést můžou? Například ten v Roudnici, ale nebude sám, i když vyhrožování ublížením snad bude opravdu ojedinělý exces.

9 0
možnosti
Foto

J87a73n 41S85v48a86t83e83k

21. 1. 2023 23:15

Ne nadarmo se říká - Na hrubý pytel hrubá záplata.

První, kdo přišel organizovaně z centra s agresivní kampaní byl Babiš a vzal si přitom za rukojmí občany Česka (prý Nevolte Pavla, zavleče vás do války /volně parafrázováno/).

Takže nás (potenciální voliče protikandidáta) chtěl vystrašit, abychom to buď hodili jemu (je přece diplomat, ne voják), nebo alespoň zůstali během druhého kola doma (když už nevolíme jeho)...

Neschvaluji jakékoli vyhrožování komukoli (zejména je-li to organizováno shora)... nicméně těžko ochránit kohokoli z vrcholných politiků před možným útokem pomateného šílence (jednotlivce).

Samozřejmě že bychom měli všichni se pokusit alespoň v klidu vnímat, co ten druhý říká, a nejenom na toho druhého řvát - v tom mají babišovci pravdu.

Nicméně by si měli (babišovci) v takovém případě ukočírovat nejprve svého koně Babiše, který nejen svými slovy a kampaní sám poštvává lidi proti sobě a hlavně rozeštvává celou společnost...

Ale můžeme se tomu divit? Jen se prostě (Babiš) snaží jít ve své kampani po Zemanových stopách a cílí přitom na stejné (tj. Zemanovy) voliče. Nic jiného mu totiž nezbývá, když část veřejnosti ho má již tak plné zuby, že by proti němu volila i koně, kdyby postoupil do druhého kole voleb.

7 7
možnosti
MZ

Vzpomínáte ještě na bilbordy na kterých byl Babiš s Putinem? To nebyla agresivní kampaň?

7 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,79
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik