Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Zase tady omlouváte a zlehčujete chování Babiše. Tak já se výjimečně taky přidám. Celá tato komedie by se neodehrávala, kdyby neexistovala obrovská skupina lidí, která věří každé pitomosti, které by věřit chtěla. Například dneska mě v jedné diskuzi volič Babiše obvinil, že jsem ruská onuce, protože volím rozvědčíka KGB Pavla. ;-D

12 8
možnosti
Foto

Nojo, jenze vlada a mainstream zacal boj s dezinformacemi. Kazdy demonstrujici proti cenam energii je pod vlivem Putina.... Lidi tuto pitominu papouskuji. A kdyz se obrati i proti volicum vladniho kandidata, tak se divite. Ja i jini to u sebe slysela milionkrat. Tato nadavka leta vzduchem sem a tam. Vetsi kraviny snad neni. V tom souhlas.

10 4
možnosti
Foto

J13i86r36i 80C63i10z

21. 1. 2023 22:33

Halik je ve svem slepem fanatismu schopen klidne nazvat Pana Boha "dezolatem, proruskym trollem atd." pokud to nedopadne podle jeho videni krestanstvi. Ten skonci v pekle a nebude sam.

15 7
možnosti
JK

Peklo neexistuje.

2 0
možnosti
Foto

To máte těžké. Vy jste kantor a také karate do všeho možného a snažíte se poučovat. Nějaký rozdíl?

6 7
možnosti
MP

Vítězi voleb jsou už teď komunisté. Ti musí být nadšeni, že 33 let po změně poměrů jsou nejlepšími a jedinými kandidáty na funkcičku prezidenta jejich lidé ;-D.

15 1
možnosti
Foto

Vítězem byl bývalý komunista i v předchozích dvou volbách. Přesto (či proto?) jim voličů ubývá.

1 0
možnosti
MB

Směji se názorům o sjednoceném národu. Z přirozenosti je rozdělen vždy. Prožíváme poslední dny Přímé volby. Říkám nedomyslenost. Postavena na principu dalšího štěpení. Děje se. Ze strany soudruha Bureše - dostává nový náboj. Pavlovi se na Moravě aplauduje za válku. Babiš se schází se soudruhem Skálou a kují pikle za mír. Nezbytný Foldyna jim u toho libozvučně vyje ...

Pak je zde církev, kostely a víra. Agent Stb prozře. Jako jezule zpytuje své hříchy. Určitě má na to právo. Nicméně strašná pověst mu dveře uzamkne. Nic se neděje, jako svazák. Kam se nedostane ráno, tam pronikne večer. Doba vlivu církve na věci veřejné padla. Je oddělena od státu - kráčí si vlastním životem. Kdysi jsme naslouchali dnes biskupovi Malému. Moderoval 1989. Později Havel uvažoval o Halíkovi, jako možném nástupci. Odmítl to a stal se uznávanou osobností. Nad jeho slovy se přemýšlet dá. Pochopitelně, mne k volbě ovlivnit nemůže.

Jsem svobodný člověk. O chlapci z rudé rodiny se zde vyjadřuji. Nové náboženství Sekty? V čele s Veleknězem? Dokonce na Hradě? To mne vážně nebere. Je sobota, zbývá 7 dnů. Zhruba v tuto dobu si oddechneme. Uzavřená etapa. Prapodivných lidí z Hradu a jeho uchazečů. Šance místu vrátit jeho důstojnost. André? Nepochybně si oddechne. Naplní se proroctví jeho kartářky. Začne se věnovat rodině. Ba, i na motorce si může do kostela zajet. Tak mu bude lépe... :-)

6 0
možnosti
KK

Velekněz láhví, dlaně rozevírá,

andělé dáví a shůry padá síra ...

Pane Bučku, dávám plus. Zapište si :-)

1 0
možnosti
JK

Je příznačné, že vám nevadí, když paní Valíková lže, ale můj diskusní příspěvek jste smazal.

1 6
možnosti
JN

Pane Kvapile, paní Valíková vám odpověděla naprosto věcně a slušně, což se o vaší reakci na ni říci nedalo. Jelikož to není poprvé, co se v diskusi pokoušíte urážet de facto každého, kdo s vámi nesouhlasí, tak jsem váš příspěvek smazal. A pokud se nenaučíte diskutovat slušně a bez urážení, budu tak činit i nadále.

9 0
možnosti
JP

Opět hájíte Babiše....Prolhaný a uječený estébák a mafián na Hrad nepatří - tak to cítí většina inteligentních a slušných lidí. Ta jeho tiskovka po prvním kole snad všem stačila. Ruská pátá kolona ale bojuje za Babiše všemi prostředky.

11 7
možnosti
MP

Na Hrad nepatří ani jeden z těch dvou komoušských kariéristů. Ten mladší z nich toho stihl samozřejmě méně, ale nebýt roku 89, tak oba smrdí v KSČ dodnes a nejspíš zastávají i podobné funkce, které mají dnes :-/.

5 2
možnosti
Foto

R^Tak po precteni Noveho zakona jsem si zapamatovala: Nech Bohu co je bozske a vladcum co je svetske ( nebo tak nejak). Tedy cirkev by se mela modlit za mir a nabadat k usmireni lidi. Presto i dnes je Halik spise politik nez nasledovani hodny verici. Podle mne jedna v primem rozporu s Novym zakonem a nekteri predstavitele cirkve se BOHUZEL prilis neposunuli.

6 6
možnosti
JK

Jestli jste si zapamatovala jednu větu ( a ještě špatně ), tak byste neměla argumentovat NZ resp. jeho porušováním. Nehledě na to, že náboženské texty se dají ohýbat podle libosti, jak je vidět i z vašeho příspěvku.

3 4
možnosti
PJ

no řekl bych, že v případě kandidáta Babiše celkem přesně sedí přísloví Kdo seje vítr , sklízí bouři. I ten dopis vyvolává pochybnosti. Podle policie došel ve čtvrtek a Babiš v srdceryvném projevu prohlásil, že ho dostal dnes. Já už se jen teším, ať ten cirkus skončí a je na 4 roky klid. Tu přímou volbu prezidenta nám byl čert dlužen.

1 3
možnosti
JK

Babiš je mafián, jeden ze čtveřice Mrázek, Pitr, Krejčíř a Babiš (chemický Ali), o tom není pochyb. Vy snad fandíte mafii?

Píšete o rozdělené společnosti, avšak sám kritizujete Pavla, teď Halíka a Babiše omlouváte. Jako učitel byste měl být dost chytrý na to, abyste pochopil, že k tomu rozdělení přispíváte a rovněž přiléváte olej do ohně.

9 7
možnosti
Foto

Pane Kvapile, pokud premiér této země rozděluje voliče na demokratické a nedemokratické, rozděluje společnost především on. Řekl to veřejně, v přímém přenosu. A ztratil tím jakoukoli mou úctu. Jako první ministr této země.

A já proti takovému jednání důrazně protestuji.

Každý prezidentský kandidát rozděluje společnost. Pokud za ním stojí 35 % voličů. Pěkný den.

11 1
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,79
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik