Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tomáš Halík rozděluje nejen český národ, rozděluje i české (a moravské a slezské) katolíky. Voliče, které Petr Fiala označuje za nedemokratické, on kdysi rovnou nazval rakovinnými buňkami společnosti. Když ho slyším mluvit, začnou se mi v břiše kroutit střeva ještě víc, než když mluví Pavel Fischer. Můj problém, vím. ;-D Přidal Andreji Babišovi pár hlasů, nepochybně i katolických. ;-)

10 12
možnosti
JD

Já pan Fischera poslouchám celkem rád.:-)

0 0
možnosti
RM

Pan Halík, který je údajně katolický kněz si plete vánočního ježíška s Božím synem Ježíšem, který vzal na sebe naše hříchy, naše prokletí a nabízí nám ospravedlnění a požehnání.

3 3
možnosti
MP

Halík je mimo jakýkoli komentář už dávno. K volbě se naprosto přesně vyjádřil pan Kocáb: Kocáb o finále prezidentské volby: Vítěz rozdělí společnost víc než Klaus a Zeman (msn.com)

7 5
možnosti
JK

To je úžasné, jak si pan autor vůbec nespojí rozdělenou společnost s konkrétními politiky, kteří ji pomocí lží, sprostoty a velkoformátových podrazů rozdělují. To asi nikdy o tandemu Zeman-Babiš neslyšel: Zeman slíbil Babišovi, že ho po parlamentních volbách jmenuje premiérem, ať ty volby dopadnou, jak chtějí. Babiš potom po volbách nechtěl, protože od něj všichni ostatní poslanci ve sněmovně dali ruce pryč už před volbama a dohodli si koalice dopředu.

No a tenhle lhář a sprosťák, co se k víře nikdy nevyjadřuje, se chtěl PR kampaní nacpat do kostela s Pražským jezulátkem, tak ho vykopli. Velmi ošklivé jednání, že.

17 9
možnosti
PN

P41e37t12r 98N67e93d25v66ě53d

21. 1. 2023 19:14

To opravdu bylo ošklivé jednání. Nejsme si před Bohem všichni rovni?

Nebo je kostel jen pro vyvolené? Kdo ty vyvolené určuje? Kněží? Aby to pak nevedlo k tasení mečů a křiku "Bůh to žádá"

5 0
možnosti
Foto

A vy vnímáte Babiše jako co?Někdo ho vnímá jako zlo a někdo jako velké zlo. Ta nechutna a vylhana kampan ve které straší Babiš především starší lidi a děti valkou je co?Já to vnímám jako zlo....a Vy?

8 5
možnosti
JN

Pane Bárto, já nejsem nadšený ani z jednoho z kandidátů, kteří do druhého kola postoupili. Rozebírat, kdo z nich je větším a kdo menším zlem, nebylo smyslem tohoto článku a navíc jsem přesvědčen, že diskuse na tohle téma s vámi by nikam nevedla.

Takže: já za zlo považuji především to, když někdo někomu posílá v obálce náboje (ať už to byl kdokoliv a z jakýchkoliv příčin), když je některému kandidátovi při kontaktní kampani bráněno, aby oslovil své voliče, když kněz při nedělní bohoslužbě apeluje na věřící, koho mají volit apod.

6 1
možnosti
VF

A kdyby pan Halík prosil o zvolení AB, psal byste totéž?

17 9
možnosti
JD

A co byste napsal Vy, kdyby se Halík prosil za zvolení Babiše?

2 0
možnosti
Foto

"Je otázkou, jestli by se představitelé křesťanské církve neměli místo toho, aby svým jednáním ještě více přilévali olej do ohně, raději neměli snažit usmiřovat na dvě poloviny rozdělený národ" ;-D

0 0
možnosti
Foto

No to mi řekněte, pane učiteli, kdo ten národ rozdělil a kdo založil ten oheň.🔥 Mně to vychází v prvním případě na Zemana a v druhém na Babiše. Takže lidi, které podporujete a volíte.:-)

7 3
možnosti
Foto

Upřímně, nevím co a kdy by měla či neměla dělat církev v tomto čase. Na její obhajobu snad jen to, že může vnímat dosti citlivě téma obětování syna.

12 1
možnosti
JN

A například jeho zneužití ve volební kampani režisérem Klusákem jistě ne, viďte? :-/

5 0
možnosti
LS

Co se týká toho náboje, zítra si může p. Pavel poslat dva náboje z kulometu a později i granát aby obvinil p. Babiše.

Nikdo nemůže vědět kde je pravda, kdo náboj odeslal.

Vzhledem k hysterické kampani p. Babiše, si myslím, že je to jen součást jeho špinavé kampaně.

24 9
možnosti
JN

Já jsem v článku pouze napsal, že dle informací Andreje Babiše byl jeho manželce ten náboj poslán. Samozřejmě, že ho teoreticky mohl poslat i někdo, kdo kalkuloval s tím, že tahle věc Babišovi nahraje. Ovšem dokud se nevyšetří, kdo to byl a proč tak učinil, tak mi přijde hodně nekorektní tvrdit, že to byl záměr Babišova týmu.

9 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,79
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik