Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

Fórum čtou jenom zabednění fanatici pětikoalice.Rv

5 8
možnosti
LV

Pane kolego, jako učitel byste měl vědět, jaký je významový rozdíl mezi slovy "nestranný " a "nezávislý". Můžu být nezávislý, tedy žít z vlastních zdrojů, ale zároveň můžu někomu stranit. To se nevylučuje.

Ono jde spíš o jinou věc. Zda mají noviny být objektivní. Jenomže objektivní média mohou být objektivně pouze tak objektivní, jak objektivní jsou jejich čtenáři. A protože každý z nás máme nějaký ten úhel pohledu, point of view nebo tóčku zrénija, podle vkusu každého soudruha, sami objektivitu objektivně nejsme schopni určit. Proto buďme rádi za noviny, které přiznávají, odkud jejich vítr fouká. Kdo tvrdí, že je objektivní, lže.

11 0
možnosti
Foto

Mně teda nepřišlo nic,ale za to mi přišel leták s generálskou fotkou a s takovým normálním, slušným, předvolebním, že ho mám volit:-)

3 0
možnosti
Foto

Slušného a rozumného člověka by spíš zajímalo, kdo platí ty odporné billboardy strašící válkou. Ale to vy vlastně víte a nevadí vám to.:-/

8 11
možnosti
JP

J23i11r41i 86P52i23l39n25y

25. 1. 2023 6:18

Ty billlboardy straší spíše mírem a to se asi nikomu nelíbí.

6 5
možnosti
Foto

Dobry clanek. Takove noviny jsou urceny pro tu udajne inteligentnejsi a vice demokratickou a premyslivou cast naroda? Oni si ten naskok snad dokazi sami podelat... Nejen v tomto. :-)

7 6
možnosti
Foto

Pane Nožičko, protože Vás zajímá, kdo sponzoroval mimořádné vydání, napadlo mne, že byste se mohl redakce prostě zeptat. Ale pro případ, že byste se nedočkal odpovědi, možná bych měl stopu. Vlastně jste mne na ni přivedl Vy sám tím, že někdy používáte výrazy obsahující slovo bijci. Tím sponzorem by mohli být nějací bijci nebo přesněji ztloukači. Třeba ti, kdo ztloukají konkurenční máslo.

0 0
možnosti
Foto

Nějak nevím, co si z toho blogu vzít. Jak se zdá z diskuze, velká část lidí žádné noviny ani neobdržela... Ale věřím autorovi, že on je do schránky dostal a napsal proto tento blog.

Všem alespoň trochu rozumně uvažujícím by ale mělo být jasné, že žádné "nezávislé" noviny prakticky nikoho neovlivní, voliči na obou stranách jsou již delší dobu rozhodnuti. Tu velmi malou skupinu nerozhodnutých voličů mnohem více ovlivňuje vystupování A. Babiše na tiskovce po 1.kole nebo v debatě na ČT.

Celkově na mě tento blog působí, že na zcela marginální tiskovině chce autor ukázat, jak jsou všichni neobjektivní a zaujatí proti A.Babišovi. Takže vlastně nic nového .....

7 6
možnosti
Foto

Nic proti letakum s propagandou Pavla, ktery si plati z penez na kampan. Ale Forum se vydava za objektivni medium a je hrazene z verejnych zdroju. Takze se mnohym vybavuji objektivni a statem placene tiskoviny a la 1980. To dost odrazuje. Navic je to az trapne zjednodusene.

7 2
možnosti
Foto

J49i20r12i 28C96i78z

24. 1. 2023 22:54

Jeste doplnim, tak ten Safr a cela jeho banda je udajne placeny Kretinskym, Aktualne plati Bakala a tak muzete pokracovat. Ta NF ma za sebou same vyjimecne prominenty bolsevismu.Rv

9 2
možnosti
Foto

Zapomněl jste na Sorose ;-D

3 1
možnosti
OD

O96t81a 96D98v78o45r83a33k

24. 1. 2023 22:40

Pane Nožičko je dost možné, že jste ty noviny dostal jenom vy. Z vašich blogů je nad slunce jasné, že jste Babiše a ANO nikdy nevolil a ani nyní nejste zdaleka rozhodnutý. Tábor gen. Pavla prostě jenom zavětřil šanci porvat se o váš hlas.

5 3
možnosti
RK

Spíš bychom měli uzavírat sázky, s jakou křivárnou ještě Burešboys vylezou. A že přijde je více než jasné.

5 9
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,79
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik