Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nezávislost neznamená nestrannost.

5 0
možnosti

Ta vladni petropavlovska propaganda je opravdu odporna.

2 1
možnosti

Tak jako jazyk stále naráží na vylomený zub....

... tak pan učitel pořád zakopává o Pavla Šafra.

Chápu Vaše rozhořčení, pane učiteli, ale to je tak asi vše, co pro Vás já mohu a Vy proti tomu můžete udělat.

Tak jako si jistý Váš rodák t.č. v Monte Carlo , senátor, sportovec a mašinkář v jedné osobě pořídil zcela nezávislý lejnomet zvaný Parlamentní listy, tak tu Šafr láduje lejna do faufu svého lejnometu.

O jeho nezávislosti není pochyb, protože politická škoda při pouhém pozorovaném spoluvýskytu je taková, že jí nikdo "seriosní" není ochoten zaplatit.

Nezávislost neznamená nestrannost. Poučte se v kolébce pravicového bulváru v Londýně a srovnejte co a jak napíše stejný autor do Daily Telegraph a do Daily Mail

Mimochodem, víte, že Šafr séfoval Blesk, když v něm vyšel ten sudeťácký pamflet proti knížeti?

Ve sportovní terminologii tu bědujete nad čistotou hry pana Řepky (také rodák).

Mějte se, jak chcete.

1 3
možnosti

Teprve teď jsem se dostal k dnešní debatě na novinkách. Prosím vás, pane Nožičko, už se vykašlete na obhajobu toho chaotika. Ano, chápu, že jsou lidi naštvaní na vládu a budou proto anonymně volit Babiše v naivní představě, že s tím něco udělá. Ale nechápu, jak můžete pod svým jménem pořád Babiše obhajovat. Ten člověk je úplně marný, akorát se tu u normálně smýšlejících lidí (nepočítám případy jako Doležel, Zavadil apod.) jenom zesměšňujete.

0 0
možnosti

Debatu na Novinkách jsem nečetl, takže nemohu posoudit. A já vážně nejsem nadšený ani z Pavla, ani z Babiše jakožto prezidentských kandidátů. Ale prostě mi vadí (a mám z toho i docela srandu, i když je to možná spíš k pláči), pokud někdo proti někomu agituje tak primitivním způsobem, jako to učinil týdeník Fórum.

2 0
možnosti
Foto

S tím máslem se to Foru 24 opravdu nepovedlo, nicméně, nevyléval bych s máslem ukvapeně Forum 24.

https://www.forum24.cz/ziskali-jsme-svedectvi-o-puvodu-babisova-bohatstvi-tajne-konto-a-ve-vaduzu/

2 0
možnosti

Autorovi zřejmě ještě nedošlo, že nezávislé noviny mohou psát jak chtějí a co chtějí. Jak prosté.:-)

7 7
možnosti

No, teď Babiš na Novinkách, to byla zase výživa. ;-D

2 0
možnosti

Vám to přišlo jednou. Představte si, že někdo odebírá Lidové noviny nebo MF dnes, ten to má ve schránce každý den, akorát naopak.

Totálně nejvetším bizárem českých voleb je, že zhruba třetina mediálního trhu patří nebo je pod přímým vlivem jednoho z kandidátů a podle toho se chová a informace, které popisujete, akorát pro druhého kandidáta, jedou každý den jako kolovrátek.

12 1
možnosti

Jednak jsem přesvědčen, že pokud někdo odebírá LN nebo MF Dnes, tak takto činí zcela dobrovolně ;-), a jak už jsem se vyjádřil i níže v diskusi: nevšiml jsem si, že by v těchto Vámi zmíněných médiích byla během volební kampaně takto jednostranná propaganda ve prospěch jejich majitele, jako se tomu děje v případě Forum24 a pana Pavla.

4 0
možnosti

je to spíše tím že media, novináři neznají své hranice a vytvořili zde prezidentskou volební ponorkovou nemoc. Největším nešvarem je zahlcování mediálního prostoru, odborníky na každý prd, neustálé novinářské rozborky a pohledy, i když jde o nicotnosti. Přitom jde o dvě jednoduché věci, post prezidenta, který je v rámci parlamentního systémů jako kůl v plotě a občanům – voličům, nemá moc co nabídnout, a dva kandidáty na tento post jež teď nespadli z nebe ... .

To co jsme si po roce 89 vychovali tak dnes máme ...

1 0
možnosti

Forum 24? Stejná žumpa jako třeba Areonet.

9 6
možnosti

V každém případě se zvolením pana Pavla vytvoří do jakýchkoliv dalších voleb precedens, že bývalý čelní představitel KSČ už nemůže být považován automaticky za špatného kandidáta z důvodu své minulosti. Opravdu jsem zvědavá jak se s tím ti naši správní demokratičtí politici příště poperou. Nebo se pokusí vytvořit model jak už tady někdo napsal, bude hodný bývalý komunista, to bude ten který se líbí našim současným vládním představitelům, a pak bude škaredý bývalý komunista, to bude ten který nepůjde vládě na ruku.

9 9
možnosti
Foto

Potka jsem hodně slušných a čestných bývalých komunistů, ale slušného a čestného estébáka ještě nikdy! Babiš je toho dokladem.

7 1
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,84
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik