Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zajímavé, že autorovi blogu dříve nevadila podpora KSČM Babišově vládě.:-)

8 1
možnosti
JN

Byť KSČM není mým šálkem čaje, mezi ní a KSČ před rokem 1989 vidím dost velký rozdíl. Vy ne?

5 4
možnosti
Foto

Já bych chtěl poděkovat naší Československé lidové armádě a komunistické straně Československa, že nám vychovala takové čestného a charakterního člověka jak je Petr Pavel, že jej na funkci prezidenta mohli volit i antikomunisté. V případě Babiše se jim to ale nepovedlo.;-D

2 1
možnosti
KK

Vy jim děkujete celej život, takže žádná nečekaná zpráva od vás.

3 0
možnosti
Foto

J15a68n 97Š54i63k

29. 1. 2023 17:14

Smutné, že ten Babiš prohrál, smutné, že...

4 0
možnosti
JN

Smutné je v první řadě to, že se 33 let po sametové revoluce dostali do finále prezidentské volby dva bývalí členové KSČ. A ještě smutnější je, že to některým jindy zarytým antikomunistům nevadí. Hezký večer.

11 0
možnosti
JK

To přirovnání k Zemanovi je dobré. Na jednu stranu mnohým našim občanům velmi vadí členství v KSČ ve vysokých funkcích a zničehonic ( nejsem vůbec Babišův fanda) to u Pavla nevadí. Až bude v nějaké vysoké funkci v budoucnu zase bývalý člen KSČ, tak si mohou uvědomit s jakou slávou volili spasitele Pavla. Pořád má věšina národa křivou páteř v zásadních názorech a tedy mění názory velmi rychle. Jestliže by tito lidé měli čisté svědomí, tak nejdou k volbám....nebo tam hodí prázdnou obálku.

7 7
možnosti
Foto

3 miliony a 400 tisíc lidí má křivou páteř a rovnou páteř mají ti, co volili Babiše. To je fakt skvělej postřeh. Nějak vám ušlo, že rozhodlo to, co ta osoba dělal 33let. Když se porovná Pavel a Babiš jednoznačně je na tom lépe o parník Pavel.

11 0
možnosti
Foto

Představme si, že někdo ukradne auto. Je chycen a potrestán. Okradeným se omluví, škodu uhradí. Trest si odsedí. Pak 30 let seká latinu a neudělá jediný prohřešek. Žije ukázkově čestně a poctivě. Budu mu po těch 30ti letech stále vyčítat, že je jen zlodějem aut?

Jinak je to u obhájce všeho ruského. Ano, osvobodili nás. Pak nás ale zabrali. Pak se zase chytili za nos a zkusili se v 90. letech chovat rozumně. Jenže to neumějí a zase expandují za své hranice. A jak mám nazývat Čecha, který se jich i přes to všechno stále zastává?

16 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
Foto

Dne 16. O2. 2022. Krajský soud v Bratislavě zamítl žalobu předsedy české opozice Andreje Babiše, že je neoprávněně evidován jako agent StB. Šlo o obnovené řízení, předchozí rozsudky, jeden v Babišův prospěch, druhý v neprospěch, už dříve zrušil slovenský Ústavní soud. Babiš tak zůstává evidovaným agentem komunistické Státní bezpečnosti s evidenčním číslem 25085. V minulosti opakovaně tvrdil, že všechny soudy ve věci vyhrál.

12 4
možnosti
PN

P39e43t54r 62N57e68d71v26ě87d

29. 1. 2023 15:49

Lžete. Dva soudy vyhrál, třetí v podstatě také, když soud zamítl odvolání Ústavu paměti na Babiše. Ústavní soud poté zrušil předchozí rozsudky soudů, aby poté uznal, že neřekl koho vlastně má Babiš žalovat. 10 let fungování cesty, jakou se vydal Babiš vzalo za své. Rušil se nějaký další rozsudek před případem Babiš? Nerušil, zvláštní, ne?

3 7
možnosti
MD

Odpouštět je lidské.

2 0
možnosti
Foto

To je demagogie. Šlo o volbu prezidenta.

2 0
možnosti
Foto

Pavel, jako předseda vojenského výboru NATO měl totiž nejvyšší prověrku Cosmic Top Secret. Taková prověrka o vás zjistí naprosto všechno. I to, co sám nevíte. Takže kdyby existovalo sebemenší podezření na spolupráci s StB nebo KGB, prověrku CTS nemáte šanci dostat.Babiš by rozhodně takovou prověrkou neprošel.

10 2
možnosti
PN

P17e13t81r 88N16e16d91v39ě69d

29. 1. 2023 15:34

Pane Kindle, Vy jste tu jeho prověrku dělal, nebo ne?

"Když jsem u nás procházel přísně tajnou prověrkou, já i v podstatě celá moje rodina a příbuzenstvo do třetího kolene jsme byli vysvlečeni do naha. A podobně mě určitě prověřovali i spojenci, k tajným dokumentům by mě jinak nepustili, je přesvědčen generál Petr Pavel."

Že o té prověrce nevěděl určitě ani pan Pavel...

3 4
možnosti
Foto

Pavel ve věku 22 je kandidátem KSČ. Ve věku 24 je členem KSČ, a to po dobu 4 let. Po dobu 5 let byl v armádě ČSL.

Babiš ve věku 21 let se stává kandidát KSČ. Ve věku 23 let se stává členem KSČ, a to celkem po dobu 9 let. Ve věku 24 let se stává důvěrníkem StB, a to po dobu dvou let. Ve věku 26 let se stává agentem StB pod krycím jménem Bureš. Stává se jim dobrovolně, protože to znamená výhody. Agentem StB je celkem 9 let. do roku 1990.

. Pavel v roce 1988 nastupuje na tří letý kurz vojenského zpravodajství – postgraduální studium, obor velitelsko-štábní zpravodajský, který ukončí v roce 1991 a doplňuje si jej v roce 1992 v USA.

10 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,78
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik