Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Nebuďte smutný, pane učiteli. Třeba to Babišovi vyjde příště.

10 2
možnosti
Foto

Tak cekame, kdy se zacne ohanet Palachem. Zatim vypravoval, ze jeho vzor je Havel a pry dostal gratulaci od ustavu Milady Horakove. Rozvedcika nemuze delat jen tak nekdo. Rozvedcik musel byt chytry, chladnokrevny a schopen vseho. Zadne emocni pravdomluvne trdlo, i kdyby bylo zanicene pro vec.

Propaganda dostane nahoru i certa. To z historie zname. Ze statistik zname, ze vetsina lidi potrebuje vudce pro pocit bezpeci. A general je dobry tah.

Vsem clenum marketingoveho tymu Pavel jmenovite podekoval a pozval je na podium. Oslavovat budeme i reklamu v pozadi.

Pavel posouva hranice. Tak nejak k absurdne.

7 20
možnosti
MV

absurdne (podle vas), ale vitezne

a navic oslovuje i lidi s jinymi nazory, treba vas

doufam, ze nekde to bude mit vetsi smysl nez ve vasem pripade

7 0
možnosti
MH

Je to jednoduché. Naše současná politická situace je taková, že klidně zvolíme bývalého komunistu, stačí, že je slušný. Nechci být útočný, ale musím napsat, že za to mohou hlavně voliči Babiše a Okamury.

Jinak samozřejmě Pavel vyhrál zaslouženě. Nerudová na něj absolutně neměla. Fischer, ten už je zase u lidí ve škatulce poražených a tito vyhrávají maximálně ten senát.

6 0
možnosti
Foto

Já potkal hodně slušných komunistů, ale slušného estébáka ani jednoho a Babiš je toho dokladem.

5 1
možnosti
MV

nekteri to nedokazali a uz vubec ne bez problemu (jen kdyz se odrazim od perexu vaseho dnesniho blogu)

ale priklonili se - a to opravdu s velkym rozdilem - k hodnotam, ktere se na Hrad proste musi vratit

mimojine k sounalezitosti, ktere zrovna vy, podle toho, co napisete den po prezidentskych volbach, nejste evidentne schopen

doufam, ze podobnych nebude vice

10 0
možnosti
PN

P72e93t27r 74N86e28d97v42ě38d

29. 1. 2023 12:57

No, antikomoušství ztratí na významu. Na hradě máme místo jednoho hned dva.

Dle prvních reakcí pana nového prezidenta věřím, že bude prezidentem skvělým, při nejhorším velmi dobrým. Opětovně potvrdil, že je občanským kandidátem. Má sakra silný mandát, tak ho snad bude využívat pro občany. Sice nevím, zda to náhodou nějaké trubky zase nenazvou populismem, ale co už.

Mohl by trochu usměrnit Fialu, protože jeho proslov po volbách je to, co rozděluje společnost. Nekoukal jste někdo na Primu? Co to tam vyprávěl pan prezident o jednání o míru?

2 6
možnosti
Foto

No jo, to je fakt, první kolo mohlo klidně rozhodnout o tom, že do druhého nepostoupí ani jeden bývalý komunista, už to máme zřejmě nastaveno jinak.:-)

6 0
možnosti
MB

Josefe, v Brně jsem byl tuze špatný student. Jednoznačně - moje chyba. Pomatenec vypuštěný z domova. Já nevěda. Co s vlastním tělem. Do jaké krčmy jej odnést a na jakou kamarádku zase přiložit? Postupně došel k rozumu. No, prd platné. Při přezkušování klasika. Byl jsem prostě v šupleti, nedalo se vylézt. Pověst strašná - hodnocení vždy horší. U mne i pocit příkoří. Přemýšlel jsem o tom. Žádná didaktická radost, podpora. Ocenění, že se mládežník hnul. Nic z toho jsem vážně nezaznamenal ...

To není o učitelích. Je to o blogu. Již kdysi jsem Vám psal - Prapodivný výběr témat.Dle mne, účelové ptákoviny. (Pochopitelně právo). Obávám se. Petr, Buček, nebo Pavel. To je fuk. Do šuplete. Náprava nemožná. Ba, projevy drzé :-)

3 0
možnosti
RK

Je to balzám na duši sledovat rozhovor s budoucím presidentem v OVM. Nekňuči, nenapadá, planně neslibuje...R^

13 2
možnosti
DR

A Radek je v sedmém nebi.

5 8
možnosti
DR

To jste vystihl přesně to, co mě napadlo už dávno a tj. jak je možné, že ti dosavadní zarytí komunistobijci neposlali do druhého kola takové kandidáty, kteří mají minulost čistou.

5 6
možnosti
RK

A že ti, kteří komunisty podporovali, jsou teď největší antikomunisti a bojují 33 let staré bitvy ;-D

12 3
možnosti
Foto

Celkem chápu, že vás výsledek drtivého vítězství Petra Pavla nepotěšil. Ale proč ty řečnické otázky, na které přece velmi dobře znáte odpověď? Kdo je připraven, není překvapen:-)

15 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,78
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik