Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přímá volba prezidenta má jednu zásadní výrobní vadu - provádění a zveřejňování průzkumu volebních preferencí - pokud by tohle nebylo dovoleno, určitě by první kolo vypadalo jinak. Takhle jsme někteří (kým?) placenými aganturami směřováni k tomu, že nevolíme, koho bychom chtěli, ale volíme z vlastního pohledu menší zlo.

0 0
možnosti
Foto

Zkuste se na to podívat z téhle strany: souboj o Hrad vyhrál šéf štábu NATO proti uznanému spolupracovníkovi StB.

Zapamatujte si konečně, že komunistu nedělá rudá knížka, ale rudý mozek.

Tady mezi autory i diskutéry je dost lidí, kteří niky rukou knížku neměli, ale s. Husák by o nich řekl, že to jsou takoví bezpartijní komunisté.

Jako učitel byste měl být schopen hodnotit lidi podle toho, co doopravdy dokázali udělat a ne podle názorů pana školníka. ;-DRv

3 1
možnosti
Foto

Někteří představitelé umělecké scény nemají paměť ani svědomí. Někteří ani vkus.R^

4 2
možnosti

Proc 25. unora? To nebylo obecne proti komunistum, ti u nas meli spoustu funkci.

To bylo kvuli tomu, ze Babis prizval komunisty k vladni spolupraci, i kdyz skryte (nemeli ministra, ale vlada na nich byla zavisla).

1 2
možnosti
Foto

Jestli si dobře vybavuji, tak jste býval v diskuzích často i Vy, Josefe, napadán jako komunista. Pominou už tato napadání, když Babiše porazil člen KSČ? Možná ne, když se trochu otřepou, možná ale pominou a vystřídají je jiná "obvinění", třeba že jste babišovec - představitel ZLA...

3 0
možnosti

Buďte bez obav, já ten výsledek prezidentské volby bez problémů přežiju (zvlášť, když pro Babiše nepracuju a ani jsem nikdy nepracoval ;-)).

4 0
možnosti

V posledni dobe se casto podivujete nad skutecnostmi, ktere maji velmi jednoduche vysvetleni. Ze byl pro mnoho lidi PP zajimavy uz v prvnim kole? No, mel dobry marketing, ktery oslovil nejvic lidi. Jestli za tim chcete hledat slozitosti, tak prosim, je to vas cas.

3 0
možnosti

Že marketing hrál v letošní předvolební kampani dost velkou roli, v tom s Vámi samozřejmě souhlasím.

3 0
možnosti

Když Váš kandidát prohrál, tak se alespoň snažíte trochu očernit vítěze. Není komunista jako komunista, Babiš je navíc ještě estébák a podporovali ho současní komunisté. Lidi nemůžete hodnotit pouze podle toho, co dělali před 30 a více lety. Jako 14 letý šel Pavel na vojenské gymnázium a následný vstup do KSČ by téměř povinností, tato a záležitost trvala 2-4 roky. Je mu podsouván i rozvědčík, ale před rokem 1989 absolvoval jen nepatrnou část tohoto studia, dokončoval až po roce 1989. Navíc to byl obor hlavně pro diplomaty, ale to není vůbec podstatné, podstatná činnost za posledních téměř 34 let. A to už je pěkný kus života pro hodnocení člověka. A Pavel nezklamal, jeho povolební vyjádření jsou skvělá a nadějná. Zkrátka patříme na vyspělý a demokratický Západ. Proto jsem ho volil, i když jen ve 2. kole. Navíc Babiš je naprostá charakterová troska.

9 7
možnosti

P42a88v86e55l 92P13o39n47e96c

29. 1. 2023 19:30

Výhra generála Pavla byla zasloužená a souhlasím s názorem, že lustrace bývalých členů KSČ po 30 letech ztrácí význam. Zabývat se přitom tendenčními názory nějakých hochů z Milionu chvilek mi už přijde zbytečné.

5 0
možnosti
Foto

R61o87m96a83n 27K52o15z30e22l

29. 1. 2023 19:08

Člověk fakt zírá, jak členství v KSČ přestalo ze dne na den vadit, dřív to bylo samé "bývalý komunista je jako bývalý černoch", jedna bloggerka před desti lety psala, že Nepřijatelný je i Jan Fischer. Nechci na Hradě komunistu. Neobměkčí mě slovy o tom, jak se z chyby poučil a že to dělal pro děti. Můj táta měl taky děti, a přece do strany nevlezl. Ani spousty jiných tátů to neudělaly. Fischer tím, že vstoupil do KSČ, souhlasil se vstupem vojsk "spřátelených" armád na naše území. Člověk, který tento akt nevnímal jako pokoření národa a porušení státní suverenity, nemá na Hradě co dělat.

Zdroj: https://demlova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=315275

U Pavla ani zmínka o tomto, asi měl pravdu prezident, že jen idiot nemění názory.

12 2
možnosti
  • Počet článků 1580
  • Celková karma 39,82
  • Průměrná čtenost 3246x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik