Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proč se pan Vondrák nepokusil přesvědčit své stranické kolegy v době, kdy se rozhodovalo o tom, koho hnutí ANO do prezidentské volby vyšle?

Jednoduše proto, že pan Vondrák se o úmyslu Andreje Babiše kandidovat dozvěděl víceméně z masmédií. Proto také už tehdy vyjádřil svoji nespokojenost s tím, že toto rozhodnutí padlo zřejmě jen ve velmi úzkém kruhu a on jako místopředseda hnutí ANO o tom vůbec nevěděl.

Předpokládám, že pan Vondrák z hnutí sám odejde nebo bude odejit. Podobné to bude asi i s ostravským primátorem Macurou. Poslanecký mandát si pan Vondrák nejspíše ponechá. Co se týče jeho odvolání z funkce hejtmana Moravskoslezského kraje, tam to nemusí být až tak jednoduché, protože to bude muset rozhodnout celá krajská koalice. K nějakému většímu štěpení v hnutí ANO ale nejspíše nedojde.

0 0
možnosti

Proč by komunista nemohl mluvit s komunistou. Příkladem byli přece volební debaty, komunista s předsedou ZO KSČ.

2 0
možnosti

Vy si opravdu myslíte, že by Babišovo ego uneslo, kdyby na funkci prezidenta kandidoval někdo jiný z hnutí ANO?:-)

7 0
možnosti

O Babisove "nadsázce" stran sázky na jeho výhru vyprávějte těm , co vsadili. Byl to jen další z podrazu AB.

8 3
možnosti

A Chocholouška už ti sázející navštívili?

3 0
možnosti

jak mně blaží smutek na duši a v mysli nožičky a doležela (a i mnoha dalších slováků apod)

0 3
možnosti

Smutek nad čím? Že vyhrál ten lepší?

Tady jsou neuvěřitelní myslitelé.

1 0
možnosti

Před pár lety by kritik Babiše z hnutí odešel bez mediální pětiminutovky.

Dneska se slétají supi nad domnělou mrtvolou.

Uvidíme, jestli to Babiš ustojí.

Nicméně podrážet vlastní stranu před volbami je nechutné. Možná hlasovali proti kandidatuře Babiše na prezidenta, ale měli respektovat většinu.

3 1
možnosti

Kterou vetsinu? Tu vetsinu, co schvalila Babisovu kandidaturu pod tlakem okolnosti, kdyz Babis se neudrzel a kandidaturu oznamil den pred schvalenim?

3 3
možnosti

Vondrák s Macurou jsou vyloženě týmový hráči. Jedno plus ovšem mají. Rozbourali jednu tisíckrát opakovanou lež o sektě.

Koukám, že do roje přilétá další typ vos a některé stálice mají áčko.

6 0
možnosti

No jak popisovali výběr kandidáta na prezidenta ve straně, tak to opravdu jak sekta vypadalo. ;-D

1 3
možnosti

Hnutí ANO považuji za zlo. Účelová hračka v rukou soukromého vlastníka. Postavena na Vůdcovském typu. Jako kdysi VV. Smyslem je zajsštit beztrestnost a posilovat obchodní zájmy Anoofertu. Cíl? Vyhrávat jakékoliv volby - tak si udržet kontrolu zájmů. Čísla dokazují, dlouhodobě se tomu dařilo ...

Pak tedy prostředek. Účelová bezpáteřnost. Konkrétní přínos pro ČR hledat těžko. První, kdo upozornil? Brněnský Vokřál. Vstupovat do zcela jiného spolku.

S Vůdcem sranda. Předsednictvo oznámí svého kanditáta v pondělí. Babiš to nevydrží. Již v neděli se tedy vybral. Původní středopravicová strana - jedná s komunistou Sklálou? Vrcholem, že dnes se jedná o hegemon populistické levice v ČR > Účel světí prostředky, zase nějaké volby ...

Zbytečně připomínat mizející lidi. Z plakátů. Došli ike stejným závěrům jako Vondrák a Macura. Klasika, zbylo jádro. Obhajují neobhajitelné. Odsud personální nouze spolku. Zjeví se nový gigant Medúza. Už je zase na suchu. Musí dřít poslaneckou bídu. Moderátorství byl dobrejj šolich. Odpadlíci jsou vždy. Připomínám barona von Stauffenberga. To byl arcizrádce celého německého národa! Vondrák? To je ještě docela dobrák ... :-)

7 2
možnosti

Pane Bučku, na sněmu hnutí se to může všechno změnit. ;-)

2 0
možnosti

K poslednimu odstavci o podrazech. Myslite, ze je vhodny podraz na vedeni hnuti (jehoz je Vondrak stale jeste clenem), kdyz Babis oznami oficialne kandidaturu za ANO den pred tim, nez to vedeni schvalilo?

5 3
možnosti

Už jsem to psal dvakrát! Stropnický nakonec kandidovat nechtěl, tak proto Babiš.

Nicméně, řešit toto po volbě je směšné.

2 0
možnosti

Nebuďte smutný, Babiš dosáhl famózního výsledku, i přesto, že ho Vondrák nepodpořil.

Udělejte to jako já. V sobotu odpoledne jsem otevřel dvanáctiletého wizoura, zapálil ai vítězný doutník a bavím se články jako je ten váš.

Jo, pan Jura mě taky baví.:-)

8 1
možnosti

Já myslím, že jste zbytečně skromný - Vy také mnoha svými příspěvky (včetně toho dnešního) určitě spolehlivě bavíte spoustu lidí. ;-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,90
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik