Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nakonec doba totality bude známá jako doba aktivismu za rovná majetková práva. :-P

1 0
možnosti

Nám pamětníkum ta "dobrovolná povinnost" přijde velice povědomá s dobou reálného socialismu, kdy se všichni "spontánně" museli účastnit prvomajovych demonstracích a důvěrníci o tom vedli "statistiku" a pro soudruhy byla naprostá povinnost tam být viděn, aby nepřišli nepříjemné otázky. Ta doba se prostě zase vrací. Zase tady máme někoho kdo nás "kádruje" zda se chováme jak se "očekává". Místo dříve znevýhodněné a pak protěžované dělnické třídy, tady jsou ve stejné roli jiné skupiny na které se "zapomnělo" (třeba černoši a LGBTQ) a ty tak musí mít teď přednost. A místo soudruhů jsou tu dnes aktivisté (jako BLM). Konec konců i naši soudruzi byli původně aktivisté co chtěli kdysi upřímně změnit svět k lepšímu... Ale na to jak to dopadlo se už zapomíná a v USA na to budou teprve muset přijít z vlastní zkušenosti... Snad nebude tak bolestná jako to naše.

4 0
možnosti

..... úhledně "zabaleno" - jasně, stručně, srozumitelně na první dobrou,- dál není co komentovat R^R^!

1 0
možnosti

No vidíte, mně zase více vadí, když Ovečkin mající fotku Putina na sociálních sítích honí puk na území nepřítele, ještě to pak vysmátý v utkání hvězd maže malému Ovečkinovi a všichni ho nechávají dát gól jak Putina v největší slávě. Holt Ovečkin je machr, umí to hrát na obě strany a lidé lační po penězích (vedení NHL) nad tím zavírají oči. Když si představím, že jsem Ukrajinec v krytu, kolem mě padají rakety a já popsanou scénu uvidím na internetu, tak by ze mě moc slušných slov nevylezlo.

Mimochodem Rangers v NHL fandím, pokud nevidím celý zápas ,tak vždy aspoň sestřih, ale vámi popisovaný problém mě v podstatě minul. Asi máme jiné priority. :-)

1 0
možnosti

A to "území nepřítele" lobuje za návrat Ruských sportovců na Olympiádu! To jsou ty paradoxy.;-)

1 0
možnosti

Díky za info. Naprostý souhlas. Jeden by řekl, že je společnost ve většině zemí k té komunitě naprosto tolerantní. Proč tedy mají to nutkání zviditelňovat se a neustále vyžadovat projevování tolerance?

9 0
možnosti
Foto

Čekám návrh zákona pro mezinárodní soutěže: U zápasníků MMA duhové trenky a boxeři i rukavice. :-)

9 0
možnosti

Nebál bych se ani nějakých progresivních změn pravidel. Například, pokud jeden zápasník bude na všech čtyřech a protivník toho využije, získá tím extra body navíc.R^

1 0
možnosti
Foto

Dnes máte ode mne karmu a 100% souhlas.

4 0
možnosti

Tak to bych si měl dnešní datum poznačit v kalendáři. :-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS