Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

No tak sakra ! Furt zde existují kolem 30 Putinovych serverů a hlavní Parlamentní Listy, kde se komunisti mohou vydovádět !

7 0
možnosti
LH

A ty musíte taky dotovat přes koncesionářské poplatky?

Kdo nevolil Pavla je komunista?

3 0
možnosti
Foto

Média nejsou svobodná a novináři musí psát to, co je třeba, jinak jim hrozí vyhazov. To jsem si přečetl nedávno v českých novinách, kde otiskli poznatky o aféře z doby Trumpa zvané Russiagate. Dokud vládnul, špinili ho neustále a nešlo jen o vztahy k Putinovi. Přišel Biden a ticho po pěšině. Platí to nejen pro USA. Dokud byl ve vládě Babiš, to bylo afér s ním spojených. Všechny vyšuměly jak nedopitý šampus. Přišel Fiala, má údajně máslo na hlavě s Barmou a média mlčí jak hrob. Teď nastoupí Pavel, má pohnutější socialistickou minulost jak Babiš a média to předhazovat určitě nebudou.

4 4
možnosti
Foto

Pavlova minulost je u NATO, Babišova u StB. Chápu, že pro vás je to NATO horší.:-)

7 4
možnosti
Foto

Kdyby proti Babišovi kandidovalo záchodové prkýnko, tak by mu média také určitě stranila a to zcela logicky, oprávněně, správně, logicky a naprosto morálně.

4 0
možnosti
LH

To určujete vy, co je "správně a morálně"?

3 0
možnosti
OU
LH

Takže když nemáte nic k tématu, musíte si vymýšlet, co prý autor napíše v budoucnu?

V tom případě odhaduji, že zítra budete schvalovat holocaust.

3 1
možnosti
Foto

Vážený pane Nožičko, máte jistě pravdu v tom, že média nebyla objektivní. Neboť stejně jako Vy , si nedovolila akcentovat , že Andrej Babiš je z morálního hlediska naprosto a bezprecedentně zavrženíhodným kandidátem na post prezidenta ČR. Člověk , který se pokusil obelstít justici země, v jejímž čele si přeje stát jako jeden z jejích pilířů , by se měl vážně zamyslet, zda by si měl troufnout kandidovat na mnohem méně významný post, jakým je například předseda spolku sběračů švestek.

14 3
možnosti
Foto

Chtěl obelstít justici?

3 0
možnosti
JP

Nějak nemůžete přenést přes srdce prohru Vašeho oblíbence Babiše a hledáte "viníka" v neobjektivních médiích. Jste už s tím trapný. Babiš se porazil sám - tou agresivní tiskovkou po prvním kole a následně podpásovou agresivní kampaní. Viděl jsem to i v práci na jeho dnes již bývalých "obhajitelkách" . Nadávali na důchodce a radovali se z vítězství Pavla. Bylo mnohem více v médiích proti Pavlovi než proti Babišovi. Když se v srpnu náhle začaly objevovat informace proti Pavlovi, řekl jsem Babiš bude kandidovat - a za pár týdnů to ohlásil...Neobjektivní byla televize Nova - rozdělením kandidátů na lepší a horší - a vysílání debaty s "horšími" v horším vysílacím času. Ray Koranteng pak zvýhodňoval "nevychovance" Babiše už před prvním kolem. Nechal ho kecat i bez vyzvání a komentovat odpovědi ostatních.

9 3
možnosti
JZ

Rozhlasový pořad o poměrech v armádě v éře socialismu by těžko ovlivnil prezidentské volby. Myslet si to, je hodně naivní. Já jsem sloužil v letech 1984 - 86 jako velitel tanku a pochybuji, že by mne něco překvapilo.

3 0
možnosti
JN

Já nikde nepíšu o tom, že by tento pořad ovlivnil konečný výsledek voleb - vítězství pana Pavla v poměru 58:42 bylo přesvědčivé. Ovšem že tohle téma by pro něj nemuselo být úplně příjemné, to nejspíš každý, kdo je objektivní, uzná.

1 0
možnosti
TC

Jenom další ukňouraná kobliha, jinak o ničem.

7 3
možnosti
MH

Když už přistoupím na tu vaši hru, že média stranila Pavlovi, tak musím napsat, že aspoň stranila správnému kandidátovi. Babiš je tu totiž opravdu to zlo. Prostě a jednoduše, nemá být Babiš takový lhář a zmetek, pak proti němu média nepůjdou.

9 2
možnosti
DR

Správný kandidát, hezky jste se to od těch zatracených komunistů naučil.

2 2
možnosti
LH

Jistě, že ano! Jen jeden kandidát je dobro, který to je určí veřejnoprávní média a komu se to nelíbí, ten je smradlavý dezolát z hospody!

6 3
možnosti
Foto

Vám něco určují média? Babiš už je tady skoro deset let a každý ví co je to zač a podle toho volil. Většina lidí už byla rozhodnutá dlouho dopředu, že kdokoliv jiný než Babiš. Na tom kampan nic nezměnila. Pokud si PR tým Babiše myslel, že strašení válkou a ukazování Jezulátka něco změní, tak byl zcela mimo realitu....

9 2
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 40,02
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik