Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Babiš od doby co vstoupil do politiky koupil si tato media.Mladá fronta Dnes, Lidové noviny a Metro, týdeník 5plus2, Žena a život, Tina, Cosmopolitan, Harper's Bazaar, Esquire, Rytmus života, Chvilka pro tebe, Motor a další, provozuje zpravodajské portály iDnes.cz a Lidovky.cz a další internetové portály a služby, rádia Impuls a Rock zone, hudební televizi Óčko a vlastní tiskárny Mafraprint. Koupil si je z důvodu, aby těm nevlivnějším novinám zavřel pusu. novináři, kteří si chtěli zachovat čest z novin odešli a všichni vypovídají, že Babiš přímo ovlivňuje to, co se bude psát a jak. Přeci si nekoupil media proto, aby psala pravdu a proti jeho osobě.

15 1
možnosti
JD

Stačí se podívat na idnes, lidovky a je jasné, že Babiš toho moc neovlivňuje. Každý se může přesvědčit. Noviny totiž nedělá majitel, ale novináři!;-)

6 0
možnosti
MK

S těmi záludnými otázkami je to těžké. Prakticky každá otázka na Babišovu minulost je záludná, protože pravdivá odpověď by Babišovi mohla zlomit vaz.

Naproti tomu směrem k Pavlovi takové otázky prostě nejsou k dispozici. Můžete se snažit sebevíc, ale kde nic tu nic.

Ale řekl bych, že ty otázky za to nemohou.

13 2
možnosti
JD

Směrem k Pavlovi takové otázky totiž nikdo nepoložil, v diskuzi na ČT to bylo jasně vidět!

3 1
možnosti
PN

Jojo, Mafra. Jediné vydavatelství, kterému zůstala novinářská čest.

Každopádně jste moc mírný ve svém názoru. Myslím si dokonce, že teď dvoutřetinová většina "demokratických" médií trne hrůzou. Babiš se možná vyignoruje na politiku. O čem budou psát? Chvalozpěvům na slepenec jim asi nepůjde úplně uvěřit. No, i když....

4 5
možnosti
DR

Obávám se, že jste to odhadl přesně. Pokud nebudou mít média Babiše a koneckonců ani Zemana, tak se z nich bude pouze linout chvalozpěvy jak to ta vláda úžasně vede.

2 1
možnosti
VF

Už to konečně zkousněte, že Váš ANO kandidát nevyhrál.

17 5
možnosti
LH

Už se konečně naučte číst a zkuste diskutovat k tématu.

4 2
možnosti
Foto

Je opravdu v pořádku, když šéf politické strany a jeden z hlavních kandidátů na prezidenta vlastní média?

12 1
možnosti
JD

Bolševikům vlastnictví vadilo vždy.;-D;-D;-D

3 0
možnosti
JZ

Není to tak tragické, jak píše autor. Je rozdíl mezi zpravodajstvím a komentáři. Zpravodajství v MF DNES a Forum24.cz jsou normální. Komentáře rozdílné, v MFDNES babišovské, ve Forum24.cz pětikoaliční. Já dobře vím, že v MFDNES protibabišovské Komentáře neprosadím, nesnažím se o to a ani si na to nestěžuji.

6 0
možnosti
JD

Komentáře a komentátoři. Jak říkal nedávno v Rozhlase špičkový komentátor Petr Nováček!

Když slyším, z čím vylezou do éteru někteří moji kolegové, tak se stydím!

Má pravdu Petr Nováček! R^R^R^

1 1
možnosti
Foto

Tak zase ta zlá média. :-)Jak Vám to ještě dlouho to kopání kolem sebe vydrží? Už je dávno po volbách. Musíte se prostě smířit s tím, že jasná většina českých občanů se rozhodla pro slušného charismatického kandidáta s vybraným a reprezentativním vystupováním. Co Vám na tom tak vadí? Už dlouhé měsíce před volbami bylo jasné, že to dopadne tak jak to dopadlo. Velká většina lidí Babiše už dávno před tím nechtěla a neměl šanci. Přesto do toho šel. Opravdu si myslel, že lidé jsou tak hloupí a stačí jim ukazovat Jezulátku či hrát "starostlivého tátu lidu" a strašit válkou? Na Romy nejen v Chanově to evidentně stačilo....

7 1
možnosti
LH

Bárta opět nepobral, že článek je o chování "veřejnoprávních" médií a ne o výsledku voleb

4 0
možnosti
DR

Obávám se pane Nožičko, že jste si teďka hodně naběhl. Předpokládám totiž, že sem okamžitě napochoduje místní uliční výbor z těmi jejich už klasickými kecy o zhrzených voličích.

8 1
možnosti
JN

S tím jsem tak nějak počítal... :-)

0 0
možnosti
JB

J38i63r54i 70B78o88r

5. 2. 2023 18:38

Jozef Nožička, řečený "neúnavný".:-)

3 0
možnosti
LH

Bor, řečený "vždy mimo téma".

3 1
možnosti
Foto

Tyhle volby už byly soubojem dvou špičkových mediálních týmů.

0 0
možnosti
Foto

Tyto volby byly rozhodnuty dávno do předu. Už pár měsíců před nimi bylo podle průzkumů a nálad ve společnosti jasné, že Babiš nemá žádnou šanci a vyhrál by proti němu v podstatě kdokoliv. Vůbec nechápu proč do toho šel. Je to začátek jeho konce....

7 1
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,56
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik