Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Než tady začnou babišovci cosi plácat bez znalostí reálií, jak je u nich obecně zvykem, tak je nutně je upozornit na fakt, že Jan Farský byl osm let relativně úspěšným starostou Semil. Dál rovněž krajským zastupitelem za Liberecký kraj. Pokud by tedy radil prezidentu Pavlovi z hlediska komunální politiky, má pro to předpoklady. Podotýkám, že nejsem voličem STAN, avšak je třeba znát fakta.

10 2
možnosti
Foto

"Klidný i se samopalem u hlavy, vzpomíná na Petra Pavla voják, kterého zachránil v Jugoslávii. Češi vyjednávali o evakuaci francouzských jednotek zhruba hodinu. Srbové jim vyhrožovali smrtí. Jeden z velitelů přiložil samopal k hlavě Petra Pavla. Nakonec se dohodli na podmínkách"

A tento člověk se, podle pana Nožičky, nechá umluvit, aby rozdával trafiky politikům. Ach jo....;-(

13 4
možnosti
JD

Je to odporné, jak mohl tak rychle a tak hluboko klesnout!RvRvRv

2 9
možnosti
JL

Vite pane Josefe Nožičko, psal jsem o tom uz pred deseti lety.v dobe pana Haska (CSSD). Kdyby se podnikly ty kroky ktere maji v jinych statech, trafiky by neexistovaly a jmenovani s volenymi cinitely ve vedeni statu by mohli zit jen z platu jednoho mista.

Priste musite napsat clanek na neuvazenosti, lenivosti a aroganci ceskeho obcanstva tento nerad ukoncit. Je to v silach obcanu. O tom musite psat. Ti, kteri vas drazdi dnes, by byli schopnymi obcany na mistech, na ktere jim obcane dali mandat. A konecne bychom se oddelili od te hnusne doby pred 89 rokem. Aspon trosku.

Jinak vas clanek je sbirka jmen, ktere jsou na odchodu s politickeho klani. Nebo lepe receno, meli by byt.

4 1
možnosti
RK

Ředitel soukromého, opakuji soukromého gymnázia je trafika? To asi pod pojmem trafika chápeme každý něco jiného, pane učiteli.

15 3
možnosti
JV

Jak že to říkal Fiala po volbách?

My jsme změna, vy jste změna.;-D;-D;-D

2 1
možnosti
Foto

To už jsem si všimnul i na komunální úrovni, a je zcela lhostejné ke kterému uskupení patří, že politici v sobě objevují schopnosti ve stejné kvalitě zastávat více funkcí aneb zase se nic nezměnilo.:-)

5 0
možnosti
RJ

V té "kvalitě" je ten problém...;-D

0 0
možnosti
PB

..... ale ten nový, svěží vítr, tam bezesporu vane,- néženéé!,- je to důstojný, má to řád a robijou to v naprostým klidu a pohodě ;-DEU!

2 0
možnosti
ZZ

To je vidět i na tom, jak soud dnes ochotně vrací Janouškovi zabavených 79 milionů Kč a zlato za 29 milionů.

;-D

0 0
možnosti
RJ

No, že jsou politici "nadlidé" kteří zvládají tři, čtyři i pět prací zároveň a doporučují to i lidem kteří pracují trapně jen v jedné víme.

Pana Farského komentovat nebudu, jen to vypovídá o panu budoucím presidentovi ale je to jeho věc.

Angažmá pana Gazdíka jako ředitele vypovídá spíše o té škole jako takové, půjde jí o kvalitu, nebo jen o peníze které platí absolventi?

4 0
možnosti
DR

To snad u této pofidérní partaje už ani nemůže nikoho překvapit a ten Farský zvlášť.

To bude asi též ten nový svěží vítr na Hradě.

3 0
možnosti
PN

To je asi taky ta ZMĚNA. Nepochybuji, že je pan Gazdík tak schopný, že stihne ředitelovat, poslancovat a jistě i mnoho dalšího. Kumulace funkcí už beztak vzala za své a byla to jen jedna z prázdných frází před volbama.

A pan Farský jako poradce našeho skoro prezidenta? Skvělý tah. O politice toho ví spoustu, je teď vystudovaný ve Státech. Jeho nenávist k ANO a k Babišovi je výborným předpokladem k té funkci. Dokonce si přivlastňuje pro STAN a Piráty zavedení Registru smluv, který začal platit v 2016 za vlády Babiše..

Dosud však není znám celý tým nového pana prezidenta. Třeba zapojí nějakého politika z opozice, aby mohl posoudit, jaký návrh posune Česko vpřed :-)

5 3
možnosti
Foto

Ale co furt máte s tou nenávistí, u všech komárů a brundibárů?! Jako by v politice nebyly praktičtější motivy:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 40,02
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik