Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TC

Udivuje mě, že na takovou ubohost (Nožičkův článek) pánové Bárta, Knčžínek, Kvapil a další vůbec reagují. Tady se diskutovat nedá. Pan Nožička nenapsal názor, rovnou vyřkl ortel. A to je konec, bez jakékoliv diskuze.

5 7
možnosti
JN

Asi jste holt zapomněl na zasedání uličního výboru své kolegy poučit. ;-)

9 5
možnosti
PB

..... tak aspoň budou "nezávislý" sluncata na jedný hromadě,- žejo;-DEU?!

1 1
možnosti
JK

Co se svým textem pokoušíte sdělit? Že Wollner odváděl v ČT špatnou práci, protože odešel do Fora, které vy považujete za nekritické?

Navíc hlásáte jakési příčinné souvislosti, aniž byste je prokázal - viz, že Wollner "odešel z České televize brzy poté, co se v mediálním prostoru zprávy o jeho údajném bossingu objevily, nejspíš svědčí o tom, že vztahy mezi ním a jeho podřízenými zrovna ideální nebyly". Je mi líto, pane Nožičko, ale Wolnerův odchod z ČT a jeho termín nesvědčí o ničem, ani o jeho vztazích s podřízenými. Můžete mít podezření, že tam nějaká souvislost je, ale tu byste musel teprve dokázat. Myslím, že vy byste mohl dělat redaktora nanejvýš tak v Hurvínkových rozhledech.

A kde jste vzal to, že by média měla někomu něco měřit? To dělají například v krejčovstvích, úkolem médií potažmo novinářů je zkráceně být u toho a podat o tom zprávu. Navíc omíláte požadavek na jakousi objektivitu. Jenže objektivní je to, co existuje nezávisle na subjektivním mínění, chtění nebo zájmu. Avšak ČT jako veřejnoprávní existuje, protože byl zájem, aby taková televize u nás působila. Stejné je to s Českým rozhlasem. Naopak nebyl dostatečný zájem, aby existovaly veřejnoprávní noviny, a proto také neexistují. Co je na tom objektivního? Kromě toho v médiích pracují lidé (subjekty), kteří z principu nemohou být objektivní, ale mohou hledat pravdu, což také média mají dělat.

A vůbec, kdo posuzuje objektivitu zpravodajství ČT? Skupina Sněmovnou zvolených a pro tuto činnost nekompetentních panáků. Co ví například lidé, jako jsou Šlégr, Veselý nebo Doktor o objektivitě, aby mohli posuzovat, jestli nějaký mediální výstup je či není objektivní?

9 11
možnosti
JD

Pane Kvapile, kvůli "skvělé" práci pana Wollnera zasedala rada ČT. Dále interní komise ČT řešila jeho chování! Důkazů mnoho!!!! SMS zprávy jeho podřízených jsou jen špičkou ledovce.

Wollner byl vedením televize odstraněn!!!!!

Nechápu lidi, kteří musí za každou cenu Wollnerovo chování omlouvat.

Wollnera obvinila i Nora Fridrichová.

Noru Fridrichovou před několika dny obvinili také. Šikanování, bossing atd.

Cirkus pokračuje.

7 6
možnosti
RK

Pan učitel by Wolnerovi uměl napsat kádrovej posudek, že?:-P

5 9
možnosti
JN

Že se ve školství kádrové posudky již naštěstí více než 30 let nepíší, to by měl vědět i podprůměrně inteligentní rentiér.

I když docela věřím tomu, že lidem vašeho typu se po nich dost možná stýská...

7 6
možnosti
AM

A51d97a23m 13M60a97l74ý

22. 2. 2023 19:19

Prostě pan autor nemá rád pana Wollnera ani Forum24.

To je ale náhodička ;-D

4 4
možnosti
JN

Odpovím stejně "inteligentně" a duchaplně: není žádné překvapení, že Adam Malý obojí dvojí pana Wollnera i Forum24 rád má. ;-)

9 1
možnosti
LP

Pane autore, nemažte příspěvky. Já bych si rád přečetl, jaká moudra vypadla z hlav místních intelektuálních autorit a morálních majáků!!

5 2
možnosti
LS

Že to píšete zrovna vy.

1 0
možnosti
PZ

Pane učiteli jste jako sportu chápete když fotbalista jde ze Sparty do Slávie a i když předtím dýchal za Spartu nyní dýchá za Slavii, proč to nechcete pochopit u novinářů

1 5
možnosti
JN

Pane Zahrádko, změnit sparťanský dres za slávistický vážně není to samé, jako například přejít od ANO k TOP 09 či naopak.

3 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

LS

Váš další článek bude doufám o Pekarové.

4 2
možnosti
DR

To mě absolutně nepřekvapuje. Vzhledem k současné "kvalitě" a úrovni Fóra24 tam můžou přijmout v podstatě kohokoli.

6 4
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,93
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik