Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pan Klíma byl odstraněn.

Po necelém roce tvrdé práce v dezinformačním boji našel pan Klíma pravdu!

Největším dezinformátorem v naší republice je pětikoaliční vláda!

Toto zjištění pan Klíma sepsal a předložil vládě. Premiér Fiala se zděsil jako Mirka Němcová a začal se ptát PROČ?

Pan Klíma začal odpovídat a zděsil zbytek vlády!

Pane Fialo, před předsednictvím EU jste sliboval nápravu Babišova grýn dýlu, sliboval jste i pokračování výroby benzínových automobilů, omezení emisních povolenek.

NIC Z TOHO JSTE NESPLNIL!

Proto jsem Vás označil za největší dezinformátory.

A to byla poslední věta pana Klímy ve funkci. ;-D;-D;-D

P.S. dezolátní uliční výbor se může opět zbláznit, krásný to pohled!

7 0
možnosti

Vidíte, tenhle důvod mě vůbec nenapadl. ;-DR^

1 0
možnosti

Díky.

P. S. Divím se, že Kněžínka z toho celodenního mínusování ještě nebolí prsty. :-)

2 0
možnosti

O96t91a 92D25v58o24r71a13k

26. 2. 2023 16:13

Pane Nožičko ve svých reakcích často používáte pojem uliční výbor. Vzhledem k tomu kolik mi je let vím velmi dobře o co se jednalo. Tím zahrnujete každého kdo má rozdílný názor ? Něco jako pražská kavárna, havloidi či lepšolidi ?

7 0
možnosti

Každého opravdu ne - například Vás bych takto nikdy netituloval, přestože odlišný názor obvykle máte. Ale praktiky různých zdejších Kněžínků, Valičků, Jandových či Kulových s něčím takovým srovnání docela snesou. :-)

8 2
možnosti

..... a nebóóó je to odvolání z důvodů zcela prozaických,- dezinformace byly z mediálního prostoru zcela vymýceny a zkrátka již neexistují, tudíž namahavá robota vládního zmocněnce v dané problematice postrádá jakýkoliv smysl,- žejo?!,- ...... toliko nepodařené, neúplné či zamlčené informace hlavního proudu se vtipně doplní alternativou a jak vidno, mediální symbióza uvedených směrů funguje dokonale - rázem mají všeci (až na pár houpacích koňů) jasnoVEU!

0 0
možnosti

J19a28n 32P29a34v70l84í28k

26. 2. 2023 11:33

I tento výtvor autora dává za pravdu tvrzení v titulku, že odvoláním vládního zmocněnce pro dezinformace udělal premiér velkou chybu. Obhájci "svobody slova", rozuměj lží, se radují.

0 0
možnosti

Nemají důvod k radosti, neboť agenda přešla pod Pojara ;-)

0 0
možnosti
Foto

Vzal jsem do ruky Poslední Forum 24 a listoval jsem jim tam a zpět a o návštěvě Pavla v Karlovarském kraji ani ťuk. Nevím, kde to autor vzal. Forum vychází každý čtvrtek. Pavel byl v K. V. dne 15 to je středa a byl tam do 16 což je čtvrtek. Takže o jeho návštěvě mělo se psát dne 23. 02. a ono nic.

2 3
možnosti

Bylo by fajn, kdyby autor tvrzení odzdrojoval v souladu s kodexem blogera ;-)

1 1
možnosti

P54e55t12r 22N43e52d50v51ě86d

26. 2. 2023 11:01

Vy jste tomu dal, pane autore. Je přeci jasné, že jediné objektivní, nezávislé médium je Šafrovo novodobé rudé právo. Pan za chvilku prezident prostě sklidil ovace a lidé plakali dojetím a štěstím.

Jak si z toho vůbec můžete dělat prču a takhle drze píchat do vosího hnízda. Škoda, že možná přijdu o zábavné diskuse pod Vašimi blogy. Šafr už se nechal chudák slyšet, že ANO jsou vlastně komouši 21. století a Babiš Mafru zneužívá k politickému boji.

Třeba většina vos ze strachu být spojován s tímto plátkem odlétne. Pak tu zůstanou jen ti, kteří tu budou pracovně..:-)

9 5
možnosti

To je tak moudré a výstižné zhodnocení! Je to opravdu jen z vaší hlavy? :-/

4 0
možnosti
Foto

Zakládat kroužky antidesinformátorů bych považoval za neefektivní. Jan Holoubek přece odhalil (PrahaIN), že naše středoškolská mládež je ochotna naprášit volební preference vlastních rodičů, podepsat se pod to a odevzdat učiteli. Nejprve je nutné na školách využít hodin občanské nauky a přesvědčit v nich studenty, že jejich rodiče mají právo volit tajně, nikoli pod dohledem jejich šíleného kantora. Pokud i syn významného činitele (patrně z hnutí ANO) zůstává i na střední škole v této věci nepoučen, bylo by lepší naučit nejprve mládež ctít práva svá i svých rodičů. Teprve až pochopí, že nahlašovat citlivé informace o vlastních rodičích je jednání vykazující znaky mentálního postižení, nastane pro studenty čas, kdy by snad mohli být schopni rozpoznávat, jaké informace je dobré si nechat pro sebe a jakým coby pravděpodobným desinformacím věnovat zvýšenou pozornost. Pokud však ani členové hnutí ANO nepovažují za vhodné varovat veřejnost před konkrétními šílenými učiteli, jsme svědky smutného vývoje a úpadku i co se týče chápání obsahu dříve srozumitelných pojmů.

5 0
možnosti
Foto

A pak, že jsem neměl pravdu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1582
  • Celková karma 39,86
  • Průměrná čtenost 3242x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik