Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Takže kdyby nepodepsal, tak by nebyl vládním kandidátem. Máte hodně jednoduché myšlení.

A jak píšete, že se rozhodl ve prospěch vládní koalice, tak jste na omylu. Ostatně jako skoro vždy. On se rozhodl ve prospěch Česka.

17 7
možnosti
RK

To víte, podpisy sháněl z plezíru, zatímco jeho kandidát nesebral nic a nechal si to podepsat zaměstnanci.

9 4
možnosti
RK

Koukám, že voliči Bureše a Emana mají životní problém s tím, že by prezident měl najednou dodržovat Ústavu. nechat posoudit ústavnost Ústavním soudem, no to je přeci do nebe volající!;-D. To jsou škoky, klucí, co?

15 4
možnosti
LH

Jo a Vám místní "elita" píše, že jste "Ano - ale"? No já myslím že ted máme jiného mnohem lepšího představitele;-D

4 8
možnosti
MB

V horlivém boji se zapomnělo - 1) Na farizejskost Hnutí ANO,. Vydírají absencí své chybějící reformy. 2) Na vytrácející se - Mezigenerační solidarity! Kdo má koho vlastně podporovat - Starší ty mladé, nebo naopak ...?

Prezident měl možnost. Sdělit, ano tato generace důchodců je poslední. Žádná další již nebude - dopřejme jim. Pavel prokázal, že je prezidentem všech. Jako každý rozumný člověk. Je si je vědom, že tomu tak není. Jistě, nadávat možno. Slouha 5 kolky a podobné voloviny. Tolik promarněných let! Díky Andreji a Alenko ... :-)

14 0
možnosti
Foto

Dobrý den, jak většinou stopro souhlasím, pak tady bych podotknul, že se nejedná o absenci reforem ANO , o jejich nutnosti se ví třicet let.... Protože farizejství je právě "svým" pořád dokola tolerovat co druhým nepromineme.

6 0
možnosti
ZH

V tomto případě neexistovala žádná možnost, jak vyhovět všem. Pokud by to nepodepsal, postavil by se proti ekonomicky aktivním lidem, kteří tento mejdan platí. Pozdravuje vás paní Logika...

9 0
možnosti
Foto

Čekám netrpělivě, reakce už dávno měla být. Chtělo by to možná nadávat blog tak brzo ráno:-)

0 0
možnosti
KK

Já jsem také čekal, že podepíše. Myslím, že byl rozhodnutý již dávno. To s tím vyslechnutím opozice bylo jen divadlo, aby ukázal davu, že umí naslouchat i druhé straně. To zdůvodnění bylo vyloženě trapné. Jaké padesát na padesát? Přece pokud nejsem na sto procent přesvědčený, že vše bylo naprosto čisté, tak nepodepíšu. A že to čisté nebylo nezmění ani případné potvrzení že strany ÚS.

10 6
možnosti
ZH

Vysvětlení bylo naopak velmi logické a bylo vidět, že to měl dobře zkonzultované a promyšlené. A je naprosto lhostejné, že vám osobně se to nelíbí. Nesmíte tolik poslouchat lži Babiše a Okamury.

6 2
možnosti
Foto

Psal jsem na toto téma hned po včerejší tiskovce. Bylo to jenom divadlo včetně toho, že se nejdříve musí sejít s opozicí a probrat to i s nimi. Bylo jasné, že ta schůzka na tom nic nezmění, že to prostě podepsat musí. A to říkám jako člověk, který by rád viděl vyrovnaný státní rozpočet. To je ale bohužel v dnešní době sci-fi. Udělat nějaké zásadní škrty na výdajové straně rozpočtu, na to nemá vláda koule, a tak to vezmou těm, co se nemohou bránit. Těm, na které má inflace největší dopad. Solidární jsem byl celý život, ale už toho mám dost...

6 6
možnosti
Foto

Solidární nejste a pořád chcete,aby ostatní byli solidární s vámi.Uvedomujete si vůbec,že Vaše generace důchodců jsou vítězové?Ti kdo půjdou do důchodu v červenci budou mít bez valorizaci mnohem menší důchody než současní důchodci...

4 3
možnosti
Foto

Máme s Josefem shodné názory na máloco, nicméně dneska jednoznačně karma. A pokud je mu často vyčítán populismus a demagogie.... Tak v tomto případě jsou populismem a demagogií především tvrzení..

1) Že opozice chce nekonečnou valorizaci důchodů... Nechce ji ani ANO ( SPD přiznám se nemám žaludek sledovat) , jde jen o to neohýbat zákony podle toho co zrovna nezvládnu, potřebuji.... Vadilo mi to u Babiše, ne proto , že by byl Babiš, ale proto, že je to špatně . Vám ne ? Když jsou to "naši " tak ok ?

Jsem si zároveň vědom, že názory právníků nejsou jednotné a že rozhodování US bude náročné. Podle mě už toto je dost dobrý důvod k pochybnostem, zda je toto provedení správné a v koexistenci s dobrými mravy.

2) Ne, tento mimořádný zásah do valorizace důchodů skutečně není důchodovou reformou.

3) Pětikoaliční chyba a nekompetence by zabolela už v tak nahnuté situaci veřejných financí. Nic víc, nic míň. Není to Armagedon.

4) Ano, Petr Pavel prováhal možnost dokázat činem , že se jedná o prezidenta neoficiálně přisátém k vládnímu prsu.

10 1
možnosti
Foto

Jen přebírate Babišovi demagogii.Jedte chybí výkřik-vlada okrádá důchodce!Pavel to udělal jak nejlépe mohl a o správnosti provedení snížení valorizace rozhodne US.Vy opravdu chcete do budoucna větší dluhy...?

2 3
možnosti
Foto

Kandidát všech, kteří chtějí další zadlužování a v budoucnu vážné problémy s financováním svých důchodu Pavel jistě nebude.Prezident musí umět dělat i nepopulární rozhodnutí.Vy tu nějak mluvíte za všechny nebo jenom za voliče Babiše?Já mohu mluvit jen sám za sebe.Na důchod dostanu přidáno méně a právě proto jsem spokojen z rozhodnutí prezidenta. Peníze přece musí zbýt i na navýšení platů učitelů a jsem solidární....

6 1
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,79
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik