Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Soudím, že David Svoboda byl potrestán přiměřeným způsobem. A je správné, že rezignoval na svoji funkci v ČOV. Slonem v porcelánu byl především on sám.

11 0
možnosti
Foto

J65a18n 45Š52i19k

2. 4. 2023 9:03

Voják z povolání, policista nebo jiní ve služebním poměru se vstupem do ozbrojených sil, části svých svobod vzdávaji. Důvody pro to, proč se nesmí politicky angažovat, jsou snad každému zřejmě. Tedy podle reakcí mnohých asi ne 8-o Pokud chce pan Svoboda svobodně a veřejně horovat pro cokoliv, at z nich vystoupí. Neni to nijak složité, že...Hezký den

18 0
možnosti
MM

Svoboda je nadporučík a pokud jako důstojník Armády ČR nemá jasno kdo je agresor a zločinec,, tak co v té armádě pohledává?

12 0
možnosti
JN

Viz to, co jsem odpověděl panu Šikovi výše.

0 0
možnosti
Foto

Primárně je Svoboda voják a těm politická prohlášení nepřísluší.

Bez ohledu na jejich další funkce.

7 5
možnosti
Foto

A co Špotáková?

Ta je taky voják a taky se vyjádřila, ale opačně.

Měla na to právo?

3 0
možnosti
Foto

Tak Černochová Svobodu skutečně potrestala. Jeho přímý nadřízený ho potrestal důtkou. Pokud si někdo pod trestem představoval něco jiného je to problém jen jeho fantazie. Svoboda rezignoval na svou funkci i proto, že se kriticky vyjádřili k jeho hloupému blábolení i jeho kolegové z komise. Tedy ostatní sportovci. Ten hloupý slon v porcelánu byl pouze Svoboda. Černochová to nakonec vyřešila velmi elegantně. Fotky mrtvých ukrajinských sportovců a rozhovory na Libavé s ukrajinskými vojáky chystajícími se na frontu jistě vrátí poručíka Svobodu od blábolení do reality. Postoj Kvitové k účasti ruských sportovců na OH jste jistě zaznamenal.:-) A pokud jde přímo o moderní pětiboj je celkem možné, že Svoboda přijde brzy o práci. Uvažuje se o jeho vyřazení z programu OH...

5 0
možnosti
JN

Tak i pokud by moderní pětiboj z programu OH vypadl, tak se jistě budou konat MS, Světové poháry apod., takže by bylo škoda zbavit se trenéra s tak velkým množstvím zkušeností. Pokud by ho náhodou propustili, jsem přesvědčen, že někde v zahraničí by po něm rádi sáhli.

Ke Kvitové: je to její názor, nicméně mně přijde absurdní, pokud např. loni ve Wimbledonu její včerejší soupeřka Rybakinová hrát mohla, přestože žije v Moskvě (ovšem má kazašské občanství). zatímco například Kasatkinová, která řadu let žije někde ve Španělsku, ovšem občanství má pouze ruské, nikoliv.

1 0
možnosti
MB

Nevím sice, k čemu nejlepšího moderního pětibojaře v české historii potřebujeme? Zřejmě, aby byl i předsedou Komise sportovců ČOV. Aby svým volným výkladem mohl popírat usnesení OSN. O zlotřilém režimu. Aby se vysmál soudcům z Haagu o válečném zločinci. Já nevím, je to především profi voják. Očekávám, že mne před popsanými zvěrstvy bude chránit. Zatím se zjevil dobromyslný vykladač lidové slovesnosti na úseku sportu ... :-)

9 4
možnosti
JN

Tak na to, aby vás před zmiňovanými věcmi chránili, opravdu nejsou v armádě sportovní trenéři. A k čemu potřebujeme moderní pětiboj? Já neříkám, že je to životně důležitá věc, nicméně je to olympijský sport a jsem přesvědčen, že během své sportovní kariéry udělal David Svoboda mnohokrát řadě sportovních fanoušků radost. Byť samozřejmě tento sport nikdy nebude tak populární, jako například fotbal nebo hokej - mimochodem v současném valašské finále druhé ligy fandíte Vsetínu nebo Zlínu? :-)

0 0
možnosti
OU
Foto

A když prohlásíme, že Hitler nebyl jednoznačným agresorem, tak je to taky v pořádku?

2 3
možnosti
Foto

On někdo tvrdí, že Hitler nebyl agresorem?

2 0
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,93
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik