Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
JN

Konečně něco k tématu blogu, takže: já to, že tuto kauzu v Kremlu sledují, netvrdím s jistotou - v závěru článku přece doslovně píšu: "pokud skutečně v Kremlu kauzu Svoboda sledují...", a úvahu na tohle téma jsem do textu zařadil čistě proto, že ji do článku na iDnes, na který reaguji, zahrnul i redaktor Tomáš Macek.

2 0
možnosti
Foto

R^ Naskakuje mi v souvislosti s touto kauzou ta svazácká schůze z Žertu: "Přečtu vam dopis svou komunistů..." Pěknou neděli všem.

6 0
možnosti
TT

"Měli bychom umožnit Rusům start na OH" - svobodný názor, v zásadě v pořádku, k diskusi.

"Netuším, kdo rozpoutal válku. Nevím, jak to je. Pravda je relativní. Rusko jako agresor? Může to být mýlka." - myšlenkový průjem giganta, narativ ruské propagandy, který vy nazýváte "ne úplně šťastným vyjádřením".

11 0
možnosti
Foto

Jde o to, že pan učitel si myslí to samé.:-)

6 2
možnosti
KL

Není to poprvé, co se paní Černochová projevila jako poněkud hysterická a nevyrovnaná. Je otázkou, zda je pro nás větší hrozbou to, že někdo takový vede ministerstvo obrany, nebo to, že někdo plácne nějakou blbost, které by si nikdo bez neustálého omílání v médiích ani nevšiml...

16 10
možnosti
JD

Naprosto přesně popsané!R^R^R^

6 4
možnosti
LT

Pane Nožičko, já tak nějak chápu že to je to vaše rozhodnutí, ale opravdu máte zapotřebí mazat?

Víte, já zastávám názor, že je lepší, když si o dotyčném udělá člověk obrázek sám, než když pak někdo přijde do diskuze a vidí jen smazané příspěvky. To pak u člověka, který neví, jak ten příspěvek zněl může vyvolat pochybnosti. A co si budeme povídat, víte sám, že mazání není úplně ideální formou toho, jak situaci řešit.

Byť ano, dokáže mne rozesmát komentář o mazání svobodných vyjádření od člověka, jehož vzorem je někdo, kdo maže takovým způsobem, o kterém se nikomu ani nesnilo ;-D

6 0
možnosti
JN

Viz to, co jsem před chvílí odpověděl paní Jandové.

2 0
možnosti
Foto

Koukám, někdo si tu počíná jako slon v porcelánu a maže svobodná vyjádření diskutujících.;-D

0 3
možnosti
JN

Svobodná vyjádření diskutujících...

Osobě s identitou Roman Poborský (schválně neuvádím rod) jde tradičně jen o osobní útoky vůči mně a urážení každého, kdo má jiný názor než on, a já nevidím důvod, proč bych měl nechávat zaplevelovat věcnou diskusi jeho trolícími příspěvky, které by měla mazat administrace (pokud je tedy objektivní a platí zde stejný metr pro všechny).

Je přitom například zvláštní, že když se před pár dny objevil na iDnes článek o Patriku Bangovi a v diskusi se objevilo několik negativních příspěvků, tak byla diskuse záhy zablokována.

Takže tolik k té zdejší "svobodě vyjadřování".

4 0
možnosti
JP

Není tak trochu voják, ale voják. Neumím si představit armádu, která by byla diskusním klubem nad tím, kdo je a kdo není agresor. Pokud má jiné názory a chce je veřejně prezentovat, může zcela svobodně z armády odejít a zkusit štěstí v soukromém sektoru.

5 0
možnosti
Foto

Mohl by dělat ochranku Tomiovi;-)

0 5
možnosti
Foto

Darebácké chování paní Černochové je za hranou, příslušníci AČR nemusejí zastávat a propagovat politický názor paní ministryně, vládnoucí garnitury nebo hlavního proudu propagandy. Došlo zde evidentně k vydárání podřízeného, a to je neakceptovatelné !Rv

2 10
možnosti
MM

Vy jste úplně mimo a to tak, že dlouhodobě. :-(

9 3
možnosti

Běžte už s tím vaším právem na vlastní názor někam, nejlépe do kopru. Každý soudný člověk ví, že existují témata, kde se vlastní názor rovná když ne přímo kolaboraci, tak nahrávání nepřátelské straně. Vzpomeňte si na mediální smršť a celonárodní debatu kolem Peroutkova údajného článku "vlevo dole" s titulkem "Hitler je gentleman", kterou vyvolal Miloš Zeman. Ta byla způsobena hlavně tím, že takový výrok z pera Peroutky byl pro veřejnost nepřijatelný. Nikdo nediskutoval nad tím, zda měl Peroutka na takový "vlastní názor" právo, ale nad tím, zda jde o výmysl Miloše Zemana, či nikoliv.

6 4
možnosti
JD

Nahrávání nepřátelské straně!;-D;-D;-D;-D;-D

Historie a hysterie se zase opakuje.

5 4
možnosti
Foto

Někdo si dovolil sáhnout panu Nožičkovi na člověka, který se zastává rusáků. Hrůůůůza!!!!!!;-D

7 5
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

  • Počet článků 1583
  • Celková karma 40,02
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik