Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Postupovat podobně proti jiným národům, tak to bude rasismus a odpudivý kolektivní trest.

2 1
možnosti
OU
JV

Těžké je to možná proto, že v diskuzi nebyl jako příslušník armády ale jako olympionik a předseda Komise sportovců ČOV.

3 1
možnosti
DR

Celá tato kauza, ale především reakce na ní od ministryně války, mě připomíná to známé zloděj křičí chyťte zloděje. Černochová je samozřejmě ta hodná, Svoboda lump a zločinec.

2 1
možnosti

Nikoli pane Flaško, Svoboda se nijak neodhalil, do naha se svlékla sama Černochová manipulací, že znectil ony ukrajinské oběti. Vy a Vám podobní svým výsměchem všem „chcimírům“ máte na rukou jejich krev. Poslechněte si proč se z Pekingu obrací profesor Sachs na Mezinárodní mírový výbor pro okamžitý mír, proč a jaký. Bidenovi a úzkému okruhu v USA nikdy nešlo o obyčejné Ukrajince, ta válka není o Ukrajině. Nemáte nejmenší ponětí o dnešním skutečném utrpení obyčejných Ukrajinců, za co, jak a proč umírají. Proč jsou hnáni z vůle USA a anglosasů, za lokajské aktivity Černochové, Fialovy vlády a lhostejných cynických evropských politiků doslova na jatka. Ona zcela určitá skupina kolem Bidena, žádný americký lid, vehnala sama sebe do situace, kdy musí na Ukrajině vyhrát a Rusko vehnala do situace, kdy nesmí prohrát. Nemáte nejmenší potuchy, co za těmi větami stojí. A co skutečně hrozí a proč. Nemáte nejmenší ponětí, co se děje v samotné Americe. A ti „chcimírové“ jsou Vám a Vám podobným k smíchu?

https://www.youtube.com/watch?v=CUl4ZTVvQ1wOdesláno

https://www.youtube.com/watch?v=CSp3tcnUAzE

Co se týká OH, ušlo Vám, kdo za tím tlakem na účast Bělorusů a Rusů stojí a proč se změnilo stanovisko MOV a Bachla.A bylo to řečeno – Asie a Afrika. Ano, a jak bylo avizováno, jednotný západ si to zařídí. Nu, může se stát, že bojkot přijde odtud a může být masivní, pokud ještě OH vůbec budou. To, co si dovolujete vůči paní Valíkové, to odhaluje v plné nahotě jen a jen Vás. Ona to pane Flaško žádná směšná hra není. Pusťte si toho Jefreye Sachse a dál se posmívejte.

12 5
možnosti
MB

Josefe, kauza nás dovádí ke kořenům pokračující absurdity - Armádní klub Dukla. Pan Svoboda je pak kdo? Nadšeně sportující občan, nebo voják? Status zřejmě dán tím, kdo jej živí. Tedy armáda ČR. Zde je zdroj veškerých absurdit. Nadporučík ve sportu, který vojákem vlastně fakticky není. Nemá čas sloužit, následný funkcionář. Následné štěpení názorů je pochopitelné. Jako občanu - jsou mu pošlapávána práva. Jako vojáku - mu náleží polní soud ...

Žádná totalita se u nás nekoná. Svědčí o tom pokračování děkana Ševčíka. Senát VŠ se jej zastal. Podobně je to s Balákem z Obory. Již během soudu, obdržel na odměnách od Mynáře asi před 10 mil.Kč na odměnách - Loupil dobře. Dnes bydlí v hradní vile s bazénem, šílený nájem 6.000 Kč. Jde o náklad asi 1/2 garsonky v Praze. Toto všechno hradíme my,poplatníci. Někdo to těm lidem demokraticky umožnil. Poznání, že dnes již klasicky krade pouze blázen ...

Z pohledu rozumu je to neuvěřitelné. Sportovec si hraje na vojáka - zloděj je osvobozen. To vše se děje svobodně, a v souladu se zákonem. O jaké totalitě mluvíte? Vážně, přijde mi to neuvěřitelně zvrhlé a šílené... :-)

13 2
možnosti
JD

To jsou ty paradoxy!;-D

Svoboda, Ševčík, Balák. To je pestrost!

3 1
možnosti
Foto

Kdyby byla nová totalita, tak Svoboda dávno sedí. A vy také.:-/[UA]

7 4
možnosti
JD

Vrchní prokurátorka uličního výboru promluvila!

Svoboda by seděl a Nožička také.

Nemá cenu se ptát, za jaký to trestný čin! Odpůrci režimu musí prostě sedět!

Kdyby vás mátla ta fotka Havla, tak věřte, že je to jen kulisa. Za touto kulisou je jen a jen nenávist.

Pravda a láska už zase věší na kandelábry.RvRvRv

8 6
možnosti
Foto

David Svoboda:

„Válečný konflikt stále probíhá. Jak víme, tak první obětí každého válečného konfliktu je pravda. Máme spoustu informací, někdy protichůdných," O tom, že je Rusko agresor: "Může to být klidně mýlka. Co já vím. Já to nevím, nechci to rozhodovat. A nemám ambici to rozhodovat.“

Ať už Svobodu někdo za to kárá, trestá, odsuzuje, nebo chválí, stejně to nezmění jeho myšlení. Odhalil se v celé své nahotě. A kdo má tendenci to nějak omlouvat, zlehčovat, vysvětlovat, tak je stejný jako on. A nejhorší je, že může učit naše potomky.

11 2
možnosti
Foto

A hned po armádě srovnete do lajny učitele!

Víte co, pane Flaško? Zavolejte mému řediteli a stěžujte si! Že jsem se odvolala na Schwarzenberga! Hned? Můžete těch pětačtyřicet dětí odmaturovat sám! Já si odpočinu! A můžete začít zítra, dovezu vám maturitní slohy!

Fuj, to se mi ulevilo. A pak že tu nejsou totalitní tiky.

11 1
možnosti
Foto

Tak uz se pana Svobody zastal pan Schwarzenberg, pan Havel by to zřejmě udělal také, snad se ho tedy smí zastat i blogeři idnes. Nemusím s ním ve všem souhlasit, ale ta hysterie se mi nelíbí. Dobrou.

3 0
možnosti
Foto

0:57 Dobrou noc. A ve 02:18 už do mě šije. Holt služba je služba ;-D.

0 2
možnosti
MH

Co pořád řešíte? Už to proběhlo diskuzemi. Kdyby Svoboda pouze řekl, že by ruští sportovci mohli jet na olympiádu, tak si o něm my antirusáci budeme myslet, že je divný, ale je to prostě jeho názor. Jenomže on tam cosi blekotal o tom, že není jisté, jestli je Rusko agresor apod. Buď je ruská Ašpína a nebo hlupák, čímž Rusákům jenom plní roli užitečného idiota. Ani jedno v jeho pozici rozhodně není dobré.

To si tu taky jako můžu běhat a vykřikovat, že Hitler nebyl tak špatný a kdoví jak to bylo? Protože svoboda slova?

10 0
možnosti

Ne, protože dvojí metr. Už to tu bylo napsáno mnohokrát. Dělo se něco podobného ve válkách USA v rozporu s mezinárodním právem? Mimochodem, víte kdo není pod jurisdikcí Mezinárodního soudu, jenž vydal na Putina zatykač? Jistěže Rusko, ovšem stejně tak USA a opravdu dost dalších zemí světa. Jihoafrická republika např ano, ale při návštěvě Putina už ohlásila, že zatýkat nebude.

0 0
možnosti

Chápu, že Vám tohle téma nedá, zejména po tom, co tu bylo všechno napsáno a vyčteno z fabionu. Ona je na ně jednoduchá odpověď. Samozřejmě že jde o totalitní praktiky. Její podstatou je, byl a bude „hon na čarodejnice“ ve veřejném mediálním prostoru vědomě rozpoutaný. A už přece mnohokrát prověřený. Cože si to ten olympionik dovolil vyslovit? No,že podle jeho názoru je za války první obětí pravda, že existují velice rozporuplné informace a že bůhví jak to s tou válkou na Ukrajině vlastně je. Co bylo odezvou? Hysterická rakce blondýny ministryně, jak někdo může zpochybňovat ukrajinské oběti. A co se stalo? Onen hon na čarodejnice. Vyhodit z armády, před soud, ..... Nu a trest, který přece vlastně trestem není, důtka, rezignace a omluva, že je na té správné straně. O práci by přece jinak zcela jistě nepřišel, že. Tolik k pokrytci Fendrychovi..

Chcete pár příkladů rozporuplných nehodících se informací? Profesor ekonomie Jeffrey Sachs o válce na Ukrajině jako přímý svědek mnoha faktů, o kterých se dnes prostě lže. Totéž „nějaký“ americký senátor, bývalý šéf vojenských prokurátorů Pentagonu zabývající se celoživotně právě válečnými zločiny o Buče – oba vedle té naší ministerské blondýny a českých novinářských šmoků holt neinformované nuly – jak jinak prokremelští dezinformátoři, atd.

https://www.youtube.com/watch?v=Waz-zNVMl7Q%28https%3A%2Fyoutu.be%2FWaz-zNVMl7Q

https://www.youtube.com/watch?v=WjYcCzEQtao

Víte kolik toho je v zahraničí?, na západě? Oč jde ČT, MFD a dalším českým mainstraimovým médiím, proč o tom neinformují. Že takřka každý den se odehrává nějaká doslova tektonická změna? Že dochází k totální změně geopolitických poměrů? A že to už nikdo nezastaví? Vědí lidé v jaké situaci jsou jak USA, tak Rusko či Čína skutečně a co opravdu hrozí?

0 1
možnosti
  • Počet článků 1586
  • Celková karma 39,44
  • Průměrná čtenost 3233x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik