Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OD

O48t60a 34D46v19o69r31a75k

5. 4. 2023 22:19

Pane Nožičko, můžete volně šířit své názory ? Můžete tady psát svoje blogy proti současné vládě a zároveň s láskou vzpomínat na minulého prezidenta či premiera. Já myslím, že můžete. A s olympionikem Svobodou je situace trochu komplikovanější, protože ať chcete nebo ne tak je to prostě příslušník armády a podléhá určitým kodexům. Ale to se klidně může změnit, budou volby, vyhraje váš oblíbenec a nová vláda bude mít jiný názor na válku na Ukrajině. A osobně si myslím, že máte věk na to pamatovat si jak to opravdu za totality bylo. Ne já si opravdu nepamatuji, že by se mohlo třeba v roce 1985 sejít na Václavském náměstí tisíce lidí a vyjadřovat nespokojenost s politickou situací. Ale možná to bylo tím, že byli lidé se vším spokojeni nebo mám už špatnou paměť. Ale řada dnešních vlastenců často argumentuje, že za bolševika jsme byli mnohem svobodnější. Tak asi na tom něco bude

14 0
možnosti
JN

Pane Dvořáku, a víc demagogicky už by to fakt nešlo? 8-o

4 3
možnosti
Foto

J82a56n 23Š93i92k

5. 4. 2023 22:16

Vůbec to není složité. Hezký den

9 1
možnosti
JN

Každý to vidíme jinak. Hezký den i Vám.

0 0
možnosti
JK

Svoboda ve studiu ČT na otázku "A (co) třeba rezoluce Valného shromáždění OSN, které velkou většinou odsuzuje Rusko jako agresora?" odpověděl: "Může to být klidně mýlka."

Podle oficiální ruské vojenské doktríny je největším nepřítelem Ruska NATO. My jsme v NATO. A pan Svoboda je voják.

Může mi někdo vysvětlit, co má takový člověk vůbec co pohledávat v armádě?

10 1
možnosti
JN

Pokud vám to při vašem úžasném přehledu uniklo, tak on tam jakožto člen armádního sportovního centra trénuje moderní pětiboj. Tudíž s ním se nejspíš nepočítá, že by se účastnil bojových misí ani vojenských cvičení NATO.

3 5
možnosti
JK

Jste si vědom, že totalitní režim v naší zemi fungoval tak maximálně do poloviny padesátých let ( od roku 1948 ) ?

0 0
možnosti
Foto

Totalita, či demokracie jsou krajní, hypotetické kategorie, ke kterým se chceme, či nechceme přiblížit, ale v reálu nemohou v podstatě fungovat.

0 6
možnosti
JK

A co to tedy už desítky let "funguje" v KLDR ?

8 0
možnosti
Foto

Martin Fendrych ani Dominik Hašek nejsou mluvčími státní moci a ani jí nejsou nijak úkolováni. Totalitu či příklon k ní by bylo možné, domnívám se, spatřovat jen v určitých zásazích státní moci. A představitelé politické reprezentace se mydlí mezi sebou a mydlí si vzájemně i schody tak, že ten či onen sportovec se sotva může stát obětí jejich pranic.

Ti se škorpí o to, koho větší hrouda másla tíží, a tíží -li či zdobí. A to je zaměstnává mnohem víc. Jinak k tomu nemám nic.

0 0
možnosti
Foto

Co je na tom složitého, že sám sobě nejste schopen odpovědět na svou otázku?Vy asi nevíte co slovo totalita znamená a jen papouskujete Babiše a spol. To je jejich nová mantra,kterou takový jako Vy ochotně opakujete a sirite dál.Srovnavat dnešní dobu s komunistickou totalitou může jenom hlupák.

13 2
možnosti
JN

Pane Bárto, vy toho Babiše nejspíš vidíte, i když doma otvíráte ledničku (a nemyslím tím Kostelecké uzeniny... ;-))

3 1
možnosti
  • Počet článků 1586
  • Celková karma 39,89
  • Průměrná čtenost 3233x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik