Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Pekarová je výrazná , jasně vyprofilovaná a tím i předvídatelná politička. Útoky příznivců Ruska a Číny na její osobu dokládají, že není tak bezvýznamná a že nedělá mnoho věcí špatně.

11 10
možnosti
MK

Svazačka. Nic víc.

9 7
možnosti
ZH

No, na mě ta paní působí jako sice horlivá, avšak ne příliš bystrá svazačka. Pokud ji zmíněná kauza se soudem odsune s ostudou do ústraní, bude to jen dobře.

7 3
možnosti
PN

P32e29t10r 40N14e10d93v71ě29d

23. 4. 2023 11:20

Proč paní Pekarovou odsouvat do ústraní? Tahle koule na noze ODS by měla být na obrazovkách, v tisku neustále. Vždyť je to po dlouhé době úžasná předsedkyně Poslanecké sněmovny, tedy všech poslanců.

Považovat za dobré ji odsunout do ústraní je pěkně proruské a dezolátní....:-)

3 1
možnosti
Foto

Ostatně, TOPka musí být zničena.

3 1
možnosti
Foto

no nebýt koalicí, nebylo by k tomu třeba žádné úsilí:-)

16 0
možnosti
Foto

Tak i když se dušujete, víme, že nepatří mezi vaše oblíbence, ale zase je hezký, že ji nepomlouváte, jen konfrontujete věcně jeji slova se skutečnou situací. Co se Válka týče, je to pro mě záhadná persona. Vysoce vzdělaný člověk, ale z ministerských úst často vypadnou perly. Co se týče vlády, vždy si vzpomenu na slavný předvolební šot Fialy, kde se zaujetím profesionálního herce říká, na co všechno se můžeme spolehnout.:-)

14 2
možnosti
RP

Také jsem slyšela o panu Valkovi z brněnské nemocnice pár " špeku" je svuj..:-) ale jako radiolog, profesionál je prý výborný. Ale říkala jsem si jak by to bylo kdyby při nedostatku léků byl ministrem Vojtech, to by Milion chvilek demonstrovalo každý víkend..

10 0
možnosti
MB

Spatřuji jevy, kterým nerozumím. EU klidně připustila, aby klíčové potřeby se vyráběly v Ásii. Dnes léky a tak potřebné čipy. Pokračuje nepochopitelnost Fialovy vlády. Bádá se o zdrojích příjmů, neřeší se výdajová stránka státu ...

Cestu Pekarové schvaluji. Právě na Twai-Wanu ty komponenty jsou. Postoj Číny mi vážně přijde komický. Z jejich pohledu ČR? Přijeli zástupci družebního městečka o 10 milionech obyvatel. Nejlépe pak udělat vojenské manévry. Peking je ohrožen, že ... :-)

9 0
možnosti
Foto

Tohle si říkám taky, proč se Čína vůbec našimi výroky zabývá, vždyť deset milionů lidí, to neni ani pořádný město:-)

6 0
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,19
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik