Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

No, včera obě penalty zdánlivě sporné. Jenže. U té první byly dodatečně zveřejněny záběry, že obránce Kuchtu nejen přidržel rukou, ale také trefil nohou do lýtka. Sudí byl blízko a hned pískal. U té druhé rozhodčí nenařídil penaltu za zmaření vyložené šance, jak s mylně domnívali komentátoři na O2TV, ale surový zákrok. Z dostupných záběrů je vidět, že se jednalo o šlapák zezadu na stojnou nohu. Za mě tedy obě penalty v pořádku.

Pokud jde o Plzeň, souhlasím, že penalta za ruku byla velmi sporná, ale na druhou stranu Plzni odpuštěna za jasný faul Staňka na Kuchtu.

Na Slovácku souhlas, tam není co řešit.

PS. Fandím Plzni

8 4
možnosti
DM

Prý fandím Plzni, to pobavilo, rudochu.

3 7
možnosti
JK

To jsou starosti - autorovy i diskutujících.

0 3
možnosti
OU
OU
JN

Díky - dnešní den si snad poznačím do kalendáře.

0 1
možnosti
RK

A ani první neměla být. Jestli se bude klátit hráč po každém doteku s protihráčem, tak by měli tedy pískat všechno a všem. Intenzita je přeci rozhodující. Všimněte si, jakou mají hráči zvláštní nervovou soustavu. Soupeř mu sáhne zezadu na rameno a jemu se zastaví nohy v běhu a vyletí navíc do vzduchu. No, není to zvláštní? A rozhodčí to žerou.

2 2
možnosti
MB

Pěkná blbost. V plném běhu stačí brnknout a je po běhu. Těžko by se měřila intenzita. Takovéto fauly se normálně pískají. Nevim o tom, že je v pravidlech něco jako rada rozhodčím, že s přibývajícím čase se zvyšuje tolerance vůči faulům. Ve 30 minutě by Vám taková penalta tak nevadila. Pletete si nenávist ke Spartě s objektivitou. Už vidim, jak tu pently rozhodčí nepískne pro váš oblíbený klub a Vy mu tleskáte za korektní rozhodnuti

1 3
možnosti
RK

Tentokrát karma.

Vzpomínám si tak tři roky zpátky. Sparta potřebovala body a tak rozhodčí u Varu si vybral běžný kontakt v šestnáctce. Co na tom, že míč už v té době po sraženém centru skákal dávno po tribuně. Pět minut do konce, intervence, penalta. Zápas Sparta X Bohemians.

Ty tři kluby: Sparta, Plzeň, Slavie, mimochodem všichni banda simulantů, by si měli hrát svojí ligu. Nechápu, že si ostatní kluby nechají takhle kálet na hlavy. Co sponzoři?

1 0
možnosti
JN

Díky. Máte pravdu v tom, že systém VAR se dá v případě potřeby zneužít velmi snadno.

0 0
možnosti
Foto

Komické je, že se to děje v době, kdy Pelta s Berbrem stojí před soudem.

1 0
možnosti
JN

Jak píšu i v závěru článku - zatím mi nepřijde, že by se po jejich odchodu v českém fotbale něco zásadně změnilo.

1 0
možnosti

No jo, za éry TJ Spartak Praha Sokolovo by se to nestalo, to se ještě dbalo na fair play. I v průvodě.

1 0
možnosti
ZS

Taky si nekteri pamatujeme jak nesmel Slovan Bratislava vyhrat ligu.

0 0
možnosti
JV

Když už jste ty penalty a nepenalty okomentoval, měl jste připomenout i tu neodpískanou po faulu plzeňského Staňka na Kuchtu. Nemluvě o podzimu, kdy i slávistický boss Tvrdík médiím sdělil, že Sparta měla mít o 6 bodů více kvůli špatným rozhodnutím sudích.

A faul ve vápně je faul, i kdyby byl míč na druhé straně hřiště. Dočkal by mohl vyprávět.

2 3
možnosti
JV

A vůbec:

Když se pískaly odpíchnuté Ritbergry a nefauly na Limberského, Pilaře, Malinského či toho Rusáka ze Slavie proti Spartě, hýkalo se nad těmi zářezy nadšením......

A nejvíce mě udivují ti co se převlečením do saka, kostkovaných kalhot a barevných ponožek stali najednou experty a zapomněli, jaké je to v plné rychlosti byť minimálně zavadit o nohu či zaháknout za paži.

0 2
možnosti
Foto

Zdravím Josefe. Za mě je tohle všechno spíš souběh náhod, než návštěva Křetínského v kabině. Sparta na rozdíl od Slavie nehraje profesorsky, je řádně hladová ( nás nezmiňuji, my už nehrajeme ani profesorsky :D ). Jinak bohužel slovácko jako menší klub asi bude i do budoucna doplácet na to, že rozhodčí nějak podvědomě připískávají těm větším. To se ale děje i na mezinárodní úrovni....

1 0
možnosti
JN

Také zdravím, Filipe. Jestli s tím souvisí ta Křetínského návštěva rozhodčích o poločasové přestávce v Brně, to nevím, ale já prostě ve svém věku již na náhody moc nevěřím.

Že je Sparta hladová po titulu (nakonec, nezískala ho již 9 let), v tom máš pravdu, ovšem pokud se ta hladovost projevuje i tím, když se u rozhodčího (např. v zápase s Plzní) stále dožadují přezkoumání té či oné situace (a některé snadněji ovlivnitelné typy jí pak díky tomu písknou i penaltu, která není nebo je minimálně sporná), tak mi to jako fair play určitě nepřijde.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1582
  • Celková karma 39,87
  • Průměrná čtenost 3242x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik