Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak nejak nechapu, proc stale dokola ctete media, ke ktery se na jinem mediu vyhranujete...

2 5
možnosti

no spise ...vuci kterym se vyhranujete....

1 2
možnosti

Jako kolovrátek. Forum24 a Pekarová.

3 2
možnosti

Forum24 a Pekarová - jsou ztrátu času i charakteru.

4 0
možnosti

P56e69t90r 22N11e45d78v97ě28d

12. 5. 2023 20:03

Skoro to vypadá, že by Šafr chtěl dělat tiskového mluvčího vlády. Ten jeho článek je velice zábavný. Řitní alpinismus jako vyšitý.

Kam se však hrabe na zdejší uvědomělejší diskutující. To, že pochválí slepenec za tiskovku, to se dalo čekat, bojovali zde za něj neochvějně. Ovšem to, že jsou nadšení z toho, co vymysleli a dokonce by chtěli ještě tvrdší opatření, to je opravdu prozádelní.

9 2
možnosti

Pokud nejsou argumenty jak zpochybnit co říkají, je nutné zpochybnit Ty co to říkají a jak to říkají, to je manipulaci pane učiteli

4 5
možnosti

Těžko můžete zpochybnit, co říkali, když to, co vlastně říkali, vědí (možná) jenom oni sami.

4 1
možnosti

Teda učiteli, z dějepisu bych Vás vyhodil od zkoušky z voleje (po tom minulém "moravském výkladu dějin Prahy"), ale dnes se Vás musím zastat.

Jestli je jedna věc, ve které prófa a spol. propadají, je to komunikace. protože včerejšek byl jen smutné pokračování autistické samomluvy, kterou tato parta praktikuje již od nástupu do funkcí.

Dále mne pobavil Stanjura, po osmi letech "pasení" poslaneckého klubu v opozici se pán jmenoval odborníkem na finance a jeho výkon lze srovnat snad pouze jen s Brnihlavem Sobotkou blahé paměti.

Jo a na panu kolegovi z Kolína vidíte, jak vypadáte, když vandrujete do oborů, ve kterých nejste žádný suverén.

Tento kabinet mi připomíná ČSLA - když nás odváděli, tak se souzi zeptali v dotazníku, co umíme, aby nás pak důsledně zařadili tam, kde nehrozilo, že bychom k něčemu byli užiteční. Akorát záprdkové to měli jisté, skončili u tankánů.

2 1
možnosti

..... nóóó, konečně, tototrvalo!,- takže "posilovat role ženských a etnických organizací v demokratizaci Barmy" už netřeba,- žejo?!,- stejně tak netřeba lejt další stovky miliony do politickejch (ne)ziskovek, spolků a jinejch spasitelů světa! Zeštíhlovat státní správy určitě začneme na ministerstvech, potem zrušíme Senát, ombudsmana, sekce pravdy na MV, Evropský hodnoty, a milionpět dalších nepotřebnejch příživníků a línejch netáhel, keří si zrobili ze státu dojnou krávu. A pak řádně naložíme ty Lipský burze a potem nadiktujem Amíkům a Bruselu kvalitu a přijatelnou cenu plynu, ropy, brambor, cibule, paprik, ovoce, atd.atd. ....... zkrátka, já sa na to vy.... loženě těším!

3 0
možnosti

Zato vy jste pilný jak včelka Mája a utáhnete to za všechny.

0 2
možnosti
Foto

Kolik by se ušetřilo, kdyby se přestala vyplácet podpora pro činnost politických stran?

8 2
možnosti
Foto

dost, ale to ani jedna nenavrhne

7 0
možnosti

Pročetl jsem si diskusi. Jednoznačně z ní vyplývá, že fialoví tlampači jaksi nepochopili podstatu článku.

Tedy k blogu: Platí (obecně), že za nekonečným průjmem slov stojí vždy absence logické argumentace, natož pak opravdových skutků.

Vám, pane Nožičko, karma

P.S. Pro černobíle chápající: nejsem příznivec ani Babišovy vlády, ani dalších politických uskupení. Co za tím stojí? Dlouhodobé zkušenosti s různými vládami, ať už těch před 1989, nebo těch následujících.

15 9
možnosti
Foto

Ano, máte pravdu.

Autor, když už v podstatě nemůže napadnout obsah, alespoň si kopne do formy.

Klasické ano, ale, ......

3 10
možnosti
Foto

Neni pochyb o nutnosti šetřit a neumím posoudit, zda opatření k tomu povedou, ale vím bezpečně, že tato vláda prostřednictvím premiéra lhala. Jeho už slavný předvolební výstup s názvem Můžete se spolehnout...začíná..že snížíme daně a zvýšíme přímy...že z ekonomického růstu budou bohatnout všichni a spravedlivě...Vláda která lže, je nedůvěryhodná.

15 6
možnosti
Foto

ANO také tvrdilo, že bude líp

9 6
možnosti

Já vládu chválím, ale zároveň kritizuji. Měla být tvrdší.

6 6
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,87
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik