Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Pane autore, od vás opět čistá demagogie.

Na váš případný dotaz, proč si to myslím nemám vzhledem k vašemu nastavení ochotu odpovídat

Přeji hezký den, naplněný pečlivou přípravou na zítřejší školní den.

7 8
možnosti
JN

Jinými slovy, na napsání toho, že se jedná o demagogii, pan starostlivý důchodce Mudra čas má, ale na vysvětlení toho, proč si to myslí, již nikoliv - jak typicky "mudrovské"...

9 3
možnosti
JK

Tohleto že je článek? To má hodnotu tak příspěvku do diskuze a ještě příspěvku nic moc a v posledních pár dnech asi tak desetmiliónkrát omletého. Grafomanství to není, na to je to krátké. Tak nevím. Asi prostě jen moc velké a prázdné ego.

9 11
možnosti
JN

Tak jestli vám snad text o pěti odstavcích připadá příliš krátký a adekvátní diskusnímu příspěvku, tak to už opravdu nevím...

Že by snad to moc velké a prázdné ego? Nebo prostě tradiční kubíčkovská kritika za každou cenu?

7 6
možnosti

Nejen Akademie v Lidovkách, ale mají i další třeba zdravotnická témata, jistě jich je tam víc než třeba v Plejboji. No časopis doma Mladá fronta dnes to může vyřešit jednoduše, v pondělí bude vydávat časopis Ona dnes, s novinovou přílohou zdarma, v úterý tuším to bude moto týdeník s novinami zdarma, ve středu časopis Doma s novinama grátis pro všechny, kteří někde bydlí atd.

4 0
možnosti
JN

Já se rovněž domnívám, že přesné rozlišení toho, co jsou noviny a co časopis, je v některých případech dosti obtížné, a někteří vydavatelé tiskovin toho dost možná nyní budou zneužívat.

5 1
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,26
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik