Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Sabalenková by ovšem měla jasně říci, že Rusko je agresorem, který vede bezdůvodně útočnou válku.

14 7
možnosti
MB

Pochopil jsem Josefe plně. Slušné chování musí být. Pokud někoho zastřelím? Nejprve jej musím pozdravit a podat ruku.Jinak budu vybučen ...

20 10
možnosti
JN

A víc demagogicky by to pane Bučku vážně nešlo?

8 15
možnosti
Foto

Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá.

4 13
možnosti
Foto

Výjimečně s Vámi souhlasím, že by se Ukrajině mělo poskytnout vše. A pokud Rusko použije atomovku, tak i ty atomovky.

16 7
možnosti
PN

Predevsim je s tim Ukrajinka trapna. Jednou jsou jiste urovne slusnosti a mela by je dodrzovat. A pokud by se merilo vsem stejnym metrem, tak Americanum by nepodaval ruku nikdo a ze by se bezne USA sportovci negativne vyjadrovalo k vybojum sve zeme mi nejak uniklo. Pro mene chapave, USA byli v Afganistanu 20 roku, odesli vcelku nedavno po te, co cast Afganistanu srovnali se zemi a nedosahli vubec nic. A ostatne i ted USA okupuji cast Syrie. Dalsi vyboje USA nemusim zminovat, jsou notoricky zname. Takze se USA sportovcum take nemaji podavat ruce? Nebo mate zase selektivni videni sveta a dvoji metr? Jako ze okupace Syrie je v poradku, ale utok na Ukrajinu je fuj fuj? Saudska Arabie bombarduje pres 10 roku Jemen, je tam vice mrtvych, nez na Ukrajine. Reprezentatni Saudske Arabie take k tomu nic nerikaji, ale Sadska Arabie je v pohode, ze?

10 17
možnosti
Foto

Za všechno přeci mohou vrazi z Vóóóstrýtu. A někteří mají potřebu to neustále opakovat. Tito prostodušší ale nikdy nepochopí, že kromě Ruska nikdo nekrade cizí území a kromě Ruska nikdo nehovoří o vymazání nějakého národa z povrchu zemského. To dělal naposled Hitler.

17 5
možnosti
Foto

Sabalenková sice prohlásila: „Samozřejmě, že nikdo z nás nepodporuje válku, je to stejně jasné, jako že jedna plus jedna jsou dvě. Kdybychom ji mohli nějak ovlivnit, zastavili bychom ji. Ale bohužel to není v našich rukách.“

To uvádíte správně. Totéž ostatně říkají i všichni chcimírové u nás. A taky si myslíte, že mají pravdu?

Vy jste totiž autore zapomněl napsat, že ukrajinská tenistka řekla, že by se novináři měli Sabalenkové ptát nikoliv, zda si přeje válku či nikoliv, ale kdo by jí podle ní měl vyhrát.

Prostě takové klasické autorova vyjádření půl pravdy.

13 8
možnosti
Foto

Nebo též autorovo: určitě takto, ale .... .

11 6
možnosti
PZ

Tedy pane učiteli Vy máte ve svém okolí někoho koho snad napadlo podezírat M. Navrátilovou z propagace komunistického režimu po světě? To nenapadlo ani soudruhy z ÚV a ČSTV, kteří by ji nejraději vymazali. Ten byl fakt dobrej.

Teď ještě naopak poplakat jak všichni ubližovali sportovcům RF usvědčených z dopingu podporovaným na státní úrovni

15 10
možnosti
JN

Milý pane Zahrádko, pokud byste si článek přečetl pozorně, tak by Vám nejspíš neuniklo, že Martina Navrátilová je v něm naopak výslovně zmíněna mezi těmi sportovci, kteří tehdy z komunistického Československa emigrovali (pokud se nepletu, tak již ve svých 18 letech). Hezký zbytek večera.

9 2
možnosti
JL

Kdyz se zminujete o nasich sportovcich pane Nozicko, dovoluju si Vam pripomenout, ze totez co ukrajinska tenistka udelali Cs. hokejiste ma mistrovstvi sveta v Krefeldu, v r. 1969. Dvakrat porazili sovetsky tym, ruce jim vsak ani jednou nepodali. Tamejsi divaci jim jeste zatleskali! Bylo to asi predtim nez jste se narodil. ale vedet byste o tom mohl.

14 1
možnosti
LP

No a teď ve Francii nezatleskali, ale zabučeli. Asi Chcimíři a dezoláti.

9 3
možnosti
Foto

J80a95n 87Š18i62k

30. 5. 2023 20:33

Tak ruské a běloruské sportovce jste politoval. Litovat je fakt nemusíte, oni totiž mají štěstí a jsou naživu. Na rozdíl od 262 ukrajinských sportovců, kteří zahynuli ve válce. Na ně jste si v článku ani nevzpomněl. On je ten start Rusů a Bělorusů fakt ohromně spravedlivá věc. Hezký večer

27 10
možnosti
LP

A za ty mrtvé sportovce může Sabalenková jak ? Co má dělat ? Vyrazit na Kreml ? Přestat hrát, protože ruský prezident válčí na Ukrajině ?

A stejně tak to nejspíš vidí francoužští Chcimíři a dezoláti, že ?Hezký večer.

18 10
možnosti
MB

Bučel bych také. Politika do sportu nepatří.

8 13
možnosti
RK

Ano, bučíte. A víte kdo ještě bučí?

14 9
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,79
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik