Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J28o62s19e42f 33B28á72r68t16a

22. 10. 2023 10:45

Něco jako nový baron Prášil?

3 1
možnosti
Foto

Taky si to o panu Nožičkovi myslím.

7 7
možnosti
Foto

P35e95t77r 83B31u38r60i88a50n

22. 10. 2023 10:39

Stačilo by zfilmovat vaše blogy. Tam je vše. Doplnit do nich Babišovy řečnické perly a není co řešit. Název to může mít: Ano, ale, bude líp, aneb sedmdesát vzdechů kantorových na pozadí estébáckého fňukání.

30 12
možnosti
JN

Ne každý, kdo je kritikem současné vlády, je zároveň i příznivcem Babišova ANO (já sám jsem ho dosud nikdy nevolil). Nicméně lidem s jednodušším či černobílým myšlením to nejspíš nevysvětlím.

15 6
možnosti
MM

A vy jste pečlivě zhodnotil relevanci těch sedmdesáti úspěchů a zjistil jste, že se míjejí s realitou?

Já na to neměl čas.

7 4
možnosti
JN

Tak já jsem, pane Mudro, rád, že jste obětoval svůj drahocenný čas aspoň na přečtení mého blogu.

8 2
možnosti
Foto

Já bych spíše uvítal seriál, který by tragikomiku na politické scéně pojal šířeji, tedy s pozorností k aktérům koalice i opozice, ve jménu oné takzvané vyváženosti.

Neměly by v něm chybět otázky položené koaličním politikům na téma onoho Babišem akcentovaném "největším hnusu" prezidentské kampaně a vysvětlení, proč se zdráhají zeptat členů hnutí ANO, kdo z nich informoval redakci PrahaIN o prožitém protivenství jejich ratolestí a na které škole došlo k údajnému porušení zákona o ochraně osobních údajů.

Hnutí ANO by se ČT mohla zeptat, proč se jeho dotčení členové obrátili jen na svého vůdce a redakci jmenovaného periodika, v jehož moci není zjednat jakoukoli nápravu či zadostiučinění a proč zůstávají v anonymitě a chrání vyšinutého kantora před disciplinárním řízením.

ČT by se mohla sebezpytně zeptat i sama sebe, jestli plní svou veřejnoprávní roli, když ji trvalo tak dlouho, než své ivestigativce pověřila zjištěním, zda se nejednalo o kachnu propečenou až do černa.

3 4
možnosti
PZ

Na jedné straně premiér, který ve strukturovaném projevu shrnul úspěchy vlády a na druhé předseda opozice, několikrát soudem uznaný lhář, který své názory mění dle situace, často v jedné větě. Co přesně si předseda vlády vymyslel pan učitel ale nenapsal

21 5
možnosti
JN

Já jsem sice nikde v článku slovo "vymyslel" nepoužil, ale když na tom trváte: Například v bodě 66 pan premiér tvrdí: "Zvýšili jsme průměrné platy učitelů na 130 procent průměrné mzdy."

Ovšem už neříká, že toho bude dosaženo jen díky tomu, že se bude vycházet z dostatečně starého průměru (jak píši i v článku), že se nejspíš bude snižovat počet učitelů, přestanou se dělit některé vyučovací hodiny apod. A příkladů by se jistě našlo mnohem víc.

8 6
možnosti
RK

Hned co dotočí 128 díl Burešových poudaček.

18 6
možnosti
FL

Za samostatný díl by stálo podepsání Migračního paktu/ povinného přerozdělování nekompatibilních migrantů (nebo placení pokut v miliardách) v době, kdy se ze Západu prudí zprávy o jejich nezvládnutelné integraci a kriminalitě.

10 3
možnosti
Foto

Příležitost k onomu brilantnímu projevu premiérovi Fialovi poskytlo hnutí ANO, když vyvolalo mimořádné jednání poslanecké sněmovny o odvolání vlády. Pane Nožičko, smiřte se s tím, že možnost poslouchat brilantní projevy premiéra Petra Fialy budete mít ještě minimálně dva roky. A možná se dočkáte i tšch sedmdesáti jeho úspěchů.

14 3
možnosti
Foto

A pak nastoupí skutečně skvostné projevy Babišovy. To bude žůžo.

16 4
možnosti
  • Počet článků 1588
  • Celková karma 39,64
  • Průměrná čtenost 3229x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik