Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J32o96s86e12f 33B74á76r86t81a

29. 10. 2023 18:48

Pane Nožičko, nerozmlouvejte jim to

7 1
možnosti
Foto

Stále platí:

Kdo umí, ten umí, kdo neumí, učí.

A kdo je na tom ještě hůř si ke svému neumětelství přibírá vedlejšák ve formě kritiky.... čehokoliv.

5 17
možnosti
JN

A vážně se nevzmůžete na víc?

9 1
možnosti
GK

Myslím, že autor to vcelku trefil. Možná bych text trochu rozšířil. Domnívám se, že Fiala chce dále udržet a propagovat značku SPOLU. Je to politolog a zná dobře ty psychohrátky okolo (že součet SPOLU působí skvěle na rozdíl od nižších procent jednotlivých stran).

Nicméně, co s tím volič? Já do EU parlamentu měl na 1. místě ODS jako konstruktivní opozici proti "bruselismu" (tj. neustálé snahy o federaci, čím dál větší centralizaci), dále proti neřízené migraci a Green Dealu. ODS ovšem půjde ve spolku s eurohujery... Někteří lidé navrhují kroužkování. Jenže to může dopadnout tak, že voliči ODS se s tím nepřetrhnou, ovšem lidovci a TOP 09 zafungují mnohem spolehlivěji a hlas pro SPOLU bude znamenat zvolení eurohujerů. K tomu přispět nechci. O ANO neuvažuji, Babiš neudělá proti Bruselu nic, bojí se totiž o dotace. No a nepřeji si, aby můj hlas propadl, tedy menší strany u mne mají smůlu. Takže zbývá jediná logická možnost, a to SPD. Jsou sice spíše nekonstruktivní opozicí, ale co s tím nadělám. Alespoň budou kritizovat EU nesmysly a hlasovat proti nim.

9 5
možnosti
JK

Ale od vás se přece ani nic jiného nečeká, než že budete volit proruskou, kolaborantskou stranu. Svůj ke svým.

4 10
možnosti
PB

..... ááále,- voni sa vždycky nějak domluvijou,- hlavně že to bude sypat love,- žejo?!

2 0
možnosti
RK

Proto se i Bureš domluvil s bolševiky, viď?

5 5
možnosti
TC

Víc smazaných příspěvků než vlastních myšlenek.

3 3
možnosti
JN

A proč tedy nějakou vlastní myšlenkou neobohatíte diskusi vy?

5 3
možnosti
KL

Četla jsem vyjádření pana Vondry, kde píše o tom, že je pro něj důležité, že se podařilo prosadit všechny důležité programové body a že to je důvod, proč nakonec s touto koalicí souhlasil a postavil se to jejího čela. No já bych spíše řekla, že mu došlo, o jaký prachy by přišel, kdyby to neudělal...

10 6
možnosti
ZD

Ona tak vypadá celá politika řízená politruky. To není politika to je představení. Po desetiletích , kdy dojde na rozpletení některých souvislostí vyjde najevo, že veškeré vzletné ideologické kecy byly jen potravou pro média a angažované straníky. V pozadí vždy stály peníze. Často to přirovnávám k divadlu. Na nasvíceném jevišti exhibují najatí herci a celé představení řídí někde zpoza nenasvíceného prostoru inspice. Hrají hru, kterou napsal někdo, koho vůbec nemusí znát. A tak některým nezbývá než přetrpět představení, angažovaní tleskají, někdy dokonce vestoje (viz donedávna Gretě).

6 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Mám smazané už tři naprosto slušné příspěvky.

3 0
možnosti
JN

Jestli nejste schopný ani trefit vlákno, tj. zareagovat na příslušném místě na příspěvek, který se k vašemu způsobu "diskutování" vyjadřuje, tak tady vážně nemáte co dělat.

4 9
možnosti
JN

Jelikož pan Flaška pokračuje v cílených snahách o trolení (zatímco převážná většina diskutérů má zájem diskutovat o tématu blogu), budu jeho příspěvky mazat. Pokud se mu to nelíbí, ať jde diskutovat např. pod blog pana Ziegleta, kde se mu něco takového zaručeně nestane.

8 8
možnosti
Foto

Jojo. Někdo pravdu neunese, tak místo argumentů maže.

7 4
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

  • Počet článků 1588
  • Celková karma 39,64
  • Průměrná čtenost 3229x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik