Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

Pan premiér to zdůvodnil tím, že je třeba porazit Babiše, proto ta až absurdní spolupráce. Sice tedy příliš nechápu co má Babiš společného s volbou do EU ale tohle zdůvodnění hovoří samo za sebe.

Naši politici se neumí přenést přes své vnitropolitické půtky, ostatně antibabiš je jednou jedinou prioritou už deset let. Na jednu stranu obviňují opozici, že EU volby pojímá jako "referendum" o vládě, na stranu druhou dělají úplně to samé.

Skutečný důvod je jednoduchý, TOP nebo Lidovci by samostatně neměli žádnou šanci, Piráti ohledně své "liberálnosti" jen velmi malou. Tohle totiž nejsou volby které přímo ovlivňují vládu v ČR a voliči to vědí. Jen by to ublížilo obrazu jednoty vlády. Což je jediné co premiéra zajímá, jeho obraz jako velkého sjednotitele.

Další důvod je už prozaičtější, koryta.

18 5
možnosti
RK

Tváříte se sice jako politolog, přitom netušíte, že Piráti v koalici Spolu nejsou.

4 4
možnosti
JN

J84i91ř21í 55N75ě57m32e33c

29. 10. 2023 13:35

Je pravda, že na úrovni EU bych euroskeptickou ODS byl schopen volit. Ale abych tam stejným hlasem posunoval šílence z TOP0,9, tak to ani náhodou. Stejně tak Zdechovského ... dokud si člověk sem tam přečetl jeho blog, bylo to vcelku OK. Ale poslední dobou se čím dál tím více objevuje "live" a to je docela tragedie. Až si říkám, kdo mu ty blogy vlastně psal?

16 2
možnosti
JP

Považuji to také za chybu, ale z opačného úhlu. Budu muset zakroužkovat ty, kteří něčemu rozumí a ne pouze populisticky kecají, tzn. např. Niedermayera. Ono je velice snadné být skeptikem, těžší je o něco usilovat, něco prosazovat. Ale proč Vás zajímá Spolu? Tipuji Vás spíše pro Babiše nebo Konečnou s Paroubkem.

6 4
možnosti
Foto

Tak autor blogu přesně dle očekávání zdůvodnil smazání mého příspěvku tím, že byl ze 41 nejhorší. Ale nikdo kromě něj to posoudit nesmí.

5 1
možnosti
Foto

A místo argumentů hned začne vytahovat jiné blogery. To je to pověstné o mlácení černochů.

2 2
možnosti
Foto

Když se vládní strany neshodnou, je to hodno sžíravé kritiky, když se na něčem shodnou, pustíme se do nich také.

1 0
možnosti
MN

Vondru bych do EP volil s velkou chutí ale volit tím současnĕ přesvědčeného progresivistu Niedermayera, který v EP hlasoval pro úplně všechny promigrační návrhy to fakt ne.

ODS dělá velkou chybu že do eurovoleb nejde samostatnĕ.

20 4
možnosti
RC

A co preferencni hlasy?

2 2
možnosti
Foto

Vyslovil jsem názor. Byl jsem smazán. Budu smazán opět, nebo si tu autor bude tvrdit, jak byl ten příspěvek neadekvátní. Ale aby ho tu nechal na posouzení všem, to se bojí.

6 1
možnosti
JN

V diskusi je dosud 41 příspěvků a přestože většina z nich je vůči obsahu blogu nesouhlasná, smazán byl jenom ten Váš, což o něčem nejspíš svědčí.

Jinak je škoda, že když v diskusi pod svými blogy mažou Vám názorově spříznění kolegové Ziegler či Vodvářka, tak o tom pokaždé "zapomenete" informovat ostatní diskutéry.

8 5
možnosti
JR

J52a60n 34R19á44ž

29. 10. 2023 11:55

Společná kandidátka do Europarlamentu ODS s Lidovci a TOP09 jen potvrzuje o jakou nedůvěryhodnou šaškárnu se v případě SPOLU jedná.

PS. Hlouběji ODS klesnout snad už ani nemůže

15 4
možnosti
RJ

Také si to v následných volbách v ČR odnese.

5 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

RC

Coz vam jako jejich nevolici muze byt uplne ukradene...

Muzete volit ANO, kde vzdy byli eurohujerove, jen jejich predsedat se obcas tvari jako euroskeptik, ale v EU odsouhlasil cokoliv, vcetne Green Dealu.

8 4
možnosti
Foto

"Celú noc som vetoval"

4 1
možnosti
  • Počet článků 1588
  • Celková karma 39,62
  • Průměrná čtenost 3229x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik