Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J94a44n 65P76a58v61l54í71k

3. 12. 2023 21:29

Domnívám se, že pan ministr neměl odvahu sdělit stávkujícím důležitou zvěst, kterou by stávkující měli slyšet: "Nasr.., vážení, dostáváte víc než ostatní, obraťte se na firmu, která si nahrabala během covidu.

A pane Nožičko, stávkoval jste? V případě že ano, jak? Seděl jste v průběhu stávky v kabinetu a zíral do zdi, nebo jste se připravoval na budoucí výuku, případně opravoval písemky a tím jste tu stávku znehodnotil? Bylo by zajímavější, kdybyste nám přiblížil, jak u vás probíhala stávka než dumat nad tím, proč ministr nepřišel do debaty.

11 12
možnosti
JN

Pane Pavlíku, já se Vás také neptám na to, jak udatně a jakým způsobem jste Vy proti té "firmě, co si nahrabala během covidu", bojoval. A když už máte nutkavou potřebu reagovat na každého blogera, který si dovolí za něco kritizovat členy současné vlády, tak to příště dělejte aspoň slušnou formou.

Hezký zbytek večera.

19 0
možnosti
RC

7 odstavcu? A nestacilo by napsat: "neprisel, boji se"?

2 10
možnosti
JN

Rostislave, já stále čekám na to, až si zde konečně založíte blog Vy a názorně mi ukážete, jak se má psát.

14 0
možnosti
MK

Ministr Bek má rád veřejné debaty asi tak, jako vy milujete diskuse. Když jde o nějaké choulostivější téma, tak také diskusi neotvíráte.

7 8
možnosti
LH

a pan autor není sám... popř. sice někteří otevřou diskuzi a všechny příspěvky které nevyhovují jejjich vidění světa smažou... přijdete také s jejich kritikou? těžko že...

15 0
možnosti
  • Počet článků 1586
  • Celková karma 40,26
  • Průměrná čtenost 3233x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik