Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV
Foto

Opatření byla správná, teď ještě přejmenovat další ulice spojené s Ruskem a Ukrajina díky tomu vyhraje!

4 0
možnosti
JZ

Je čistě věcí každého klubu, kdo za něj bude hrát. Majitel kladenských Rytířů Jaromír Jágr se rozhodl, jak rozhodl. Je to čistě jeho záležitost. Přepokládám, že nikdo z diskutujících ani autor blogu nemá vlastnický podíl v kladenském blogu.

5 3
možnosti
JN

A Vám nepřijde zvláštní, že klub angažuje nějakého hráče a již po dvou dnech (bez toho, že by hráč odehrál jednu jedinou minutu) mu zruší kontakt?

9 1
možnosti
MV

sice se ptate, ale tohle nikdy nepochopite - respektive nechcete pochopit, a proto tady uz leta obhajujete i ruske a beloruske sportovce. to uz je jasne.

je mi burt, jestli bude hrat hokej Hudacek v Nemecku, nebo treba ve Svycarsku.

fanousci klubu a lide na Kladne s jeho ucasti v mancaftu nesouhlasili a klub se podle toho zaridil

tak jednoduche to je

6 6
možnosti
LP

vidím, že ani vy to nechápete. Pan Nožička se ptá na tu příčinu, proč tomu tak je.

8 0
možnosti
PB

..... bych v tem logiku moc nehledal,- tady je to jasně ložený!,- ČR je středobodem vesmíru, velmoc,- disponující skvělou ekonomikou, průmyslem, zemědělstvím, silnou a stabilní měnou, vzdělaným národem a v geopolitice fenoménem dosud nepoznaným (proč bysme jinak chceli rušit OSN,-žejo?!). Duo Pávek/Nutella sa po právu řadí mezi přední světové lídry (třeba v Africe) a zdejší politická garnitura je zdaleka ta nejprogresivnější v myšlení a konání na světě!,- ....... tak PROČ?,- no právě proto

15 2
možnosti
PK

1. Kvituji, že jste otevřel diskuzi.

2. Netrebko jsem příliš nesledoval a její "kauza" je mi docela ukradená. Pokud se ovšem nepletu, JuDr Rajchl sliboval, že její koncert zaplatí ze svého, aby mohla zapět jeho demonstrantům. Nepamatuji se, že panu Rajchlovi tuto akci někdo zakazoval.

3. Z tohoto úhlu pohledu ani nevím nic o tom, že by panu Jágrovi někdo zakázal, Hudáčka zaměstnat. Je to jeho věc a jako majitel klubu se k tomu postavil tak, jak se postavil. To, že to nešlo pod vousy fanoušků a sponzorům, je věc druhá. Platí li si Jágr podobné hráče ze svého, pak v tom nevidím problém.

4. Tenisté, NHL atd. Ptám se, proč ne? Je otázkou každé země, jak ke vztahu s Ruskými a Běloruskými sportovci bude postupovat. Ono se to nezdá, ale působí to na mě spíše tak, že velká většina společnosti u nás, je proti účasti Rusáků a Bělorusů na našem území dost vyhraněná. A tak to vidí i sponzoři. Ostatně všichni víme, že dva významní se jasně distancovali od Českého OH. Asi těžko jim to můžete mít za zlé. Vyhodnotili si pro a proti, došli k nějakému závěru a udělali, co je dle nich správné.

Trochu mi to připomíná kauzu jisté paní Jany Peterkové v kavárně Hlavního nádraží v Praze. Nikdo ji neobsloužil. Důvod je zřejmý.

10 1
možnosti
PK

p.s. Článek je zejména o Hudáčkovi. Rád bych jen podotkl, že nakonec asi většinu z nás nejvíce rozlítilo jeho chování a především vyjadřování do médií. Nezlobte se, ale on si dost ublížil sám.

Jeho velká chyba, že tajtrdlíkoval po ledě s rudým hadrem na zádech. Někomu ten rudý hadr vadit může, i když údajně jen evokoval Supermana. No, asi moc super jako gólman nebude, když ho v jeho milovaném rusku nechtějí ani jako dvojku.

8 2
možnosti
JB

J66i31r66i 58B25o31r

10. 1. 2024 12:18

Hokejista i ta paní co se fotí s Putinem, by si měli uvědomit že je něco špatně. Proto si myslím že se chováme správně. Zdá se mě to dost jednoduché k pochopení. Kdybychom dělali všechno jako Němci byl byste mezi prvními kterému by to vadilo.

9 2
možnosti
Foto

On mu někdo zakázal u nás hrát?

0 0
možnosti
LH

Tipnul bych že sponzoři

1 1
možnosti
DR

Dobrá otázka. V případě té pěvkyně se ta pražská maškaráda nejspíš konala kvůli zviditelnění se některých politických zkrachovalců, v tomto případě jednoho slavného politického turisty, v případě Kladna to byl spíše komediální triptyp jejího vedení.

10 2
možnosti
Foto

J12o65s18e40f 90B48á54r47t11a

10. 1. 2024 11:32

Proč? Protože Německo neřídí 3% strany.

5 0
možnosti
DR
  • Počet článků 1586
  • Celková karma 40,06
  • Průměrná čtenost 3233x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik