Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J53i21r54i 93C13i77z

31. 1. 2023 21:48

No, autore pokud ten Vondrak s tim druhym byli zvoleni za ANO, tak svoje kolegy pekne podrazili. Dovolim si vam napsat, jak to funguje ve sportu. Jakmile mancaft zjisti, ze nekdo nehraje fair s nimi a neco prodal souperi, tak ve sprse, kde jsou vsichni na Adama, dostane od spoluhracu peknou nakladacku. A uz jste trvale v hajzlu, protoze vas spoluhraci ignoruji. V socialisticke armade pokud jste bonzoval lampasakovi, v noci na takoveho se hodila deka a kazdy si s chuti prastil do te deky. To jsou nepsana pravidla, ktere malokdo prekrocil. Tady v postbolsevickem state je jedine pravidlo: podraz koho muzes pokud ti z toho kouka prospech. Jakmile se podivam na sestavu pod vasim blogem, tak hned je mi jasne, ze tito "diskuteri" a "diskuterka" nikdy zadny sport nedelali coz dokazuji obhajovanim podrazactvi. To me ovsem vubec neprekvapuje, proto ty jejich "prispevky" automaticky ocenim - (minus) z toho duvodu, ze podrazactvi je hnusna vlastnost.RvRvRv

3 1
možnosti
RK

Vy jste sportovec tělem i duší ;-D

1 2
možnosti
MH

Co by Babiš musel provést, abyste ho přestal bránit? ;-D

Jinak vaše hláška o sázce a IQ, to je něco podobného jako hláška o tom, že důchodci si za podvody od šmejdů mohou sami, nemají být tak důvěřiví.

Prostě a jednoduše Babiš a jeho PR tým jsou zmetci, muselo jim být jasné, že každý tak chytrý není a když Babiše pořád přes všechno volí, tak mu asi hodně důvěřují.

Kdyby toto udělal Kalousek, to by byl váš článek úplně o něčem jiném.

Mimochodem, dobře to Kalousek trefil s tím štěpením strany v případě neúspěchu Babiše, co? :-)

13 3
možnosti
JN

Ale jděte... Kdyby to udělal Kalousek, tak tady lidé jako Vy naopak budou psát oslavné komentáře o tom, jaký je to borec. ;-)

3 2
možnosti
TC

Při čtení článku pana Nožičky jsem si uvědomil paralelu s tzv. sarajevským atentátem Ivana Pilipa a Jana Rumla v roce 1997. Napsal jsem tenkrát dopis Janu Rumlovi se sdělením, že obsahu jejich poselství rozumím, ale odsuzuji formu jejich veřejného vystoupení. Jan Ruml mi v odpovědi vysvětloval, že to jinak nešlo, protože s Václavem Klausem se o tom nedalo diskutovat. Myslím, že s panem Vondrákem je to stejné. Panu bývalému rektorovi rozumím, že s tou sebestřednou a odpudivou osobou, obklopenou bývalými ministry se nedá rozumně diskutovat, ale ta forma těsně před volbami byla nevhodná. Nicméně, představa, že by včele státu měl stát bývalý agent STB a udavač, majitel firmy, která je s lidmi v jeho vedoucích funkcích prolezlá množstvím jeho kamarádů taktéž agentů STB, ve mě vyvolává určitý pocit pochopení i pro tuto výše označenou nevhodnou formu. V případě Václava Klause však takové nebezpečí nehrozilo.

5 2
možnosti
PL

P75e35t91r 57L89o83r17e70n60c

31. 1. 2023 20:52

Pane Nožičko, byl Andrej Babiš v těchto prezidentských volbách občanským kandidátem nebo stranickým kandidátem?

10 2
možnosti
JD

To je stejně hloupá otázka, jako ta o pomoci napadenému Polsku.

:-)

3 6
možnosti
JZ

Takže zbabělec Pepíček maže. V tom případě si už pod mými blogy ani neškrtne.

3 7
možnosti
JD

Fňuk, fňuk. Podobné nechutnosti u sebe mažete pane Zieglere běžně.

7 4
možnosti
VF

Autore, máte důkaz, že to byli voliči PP, kdo bránili Vašemu AB, aby se sešel se svými voliči?

Pokud ne, tak je to pomluva.

5 4
možnosti
JD

;-D;-D;-D Byli to přece voliči Andreje Babiše! Kdo jiný by to mohl být, voliči PP jsou přeci ti slušní, lepší.

Pokud ne, je to pomluva.

5 4
možnosti
JP

Babiš se nějak "předvedl" v kampani a spousta lidí na to reagovala. Mé kolegyně v práci také. V práci zásadně politické debaty s podřízenými nevedu, ale vím, jak dříve Babiše obdivovaly. A ejhle , najednou nadávaly na důchodce a radovaly se z Babišovy prohry. Pokud jde o Vondráka, při poslouchání rozhlasu v autě jsem registroval jeho vyjádření, že ANO mělo na předsednictvu vybírat svého kandidáta na prezidenta, ale Babiš najednou před oním předsednictvem veřejně oznámil svoji kandidaturu....

7 2
možnosti
JD

Stropnický kandidaturu ovšem odmítl a zbyl jen Babiš. Co by tedy předsednictvo řešilo?

2 1
možnosti
Foto

J10o43s57e51f 86B37á14r20t88a

31. 1. 2023 20:02

Oni ti politici jsou všichni stejní, Macura třeba znovu prodal Francouzům vodu, i když vloni mohla přejít do vlastnictví města.

3 3
možnosti
JD

Dneska večer byl v interview na ČT Vondráček z ANO. Moderátor ho tam griloval ohledně Vondráka. Vondráček řekl, že pan Vondrák s nikým z vedení nic nekonzultoval a že si jen tak nějak dělá cestu z hnutí pryč.

Velice trefně to Vondráček přirovnal k fotbalovému derby Pražský S.

Hráč Sparty před utkáním v kabině oznámí, že bude fandit Slavii a bude jí pomáhat k vítezství.

Co by mu na to řekl trenér? ;-D;-D;-D

Každopádně, pokud by vznikl v ANO určitý tlak, mohlo by to mít i pozitivní efekt.

5 2
možnosti
LH

Jen koukám jak místní "elita" má starost o vnitřní demokracii v hnutí ANO, no pamatuji si ty místní nadšené výkříky, když dostal za uši Klaus ml.:-P

7 2
možnosti
JN

Asi mají krátkou nebo velmi selektivní paměť. ;-)

4 1
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,79
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik