Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak Vondrák vyjádřil jako obcan svůj názor,že Babiš se na prezidenta nehodí.Vy máte jiný názor?Pokud jde o tu slušnost tak jako motivaci k volbě Babiše ji uvedlo pouze 2 procenta jeho vlastních voličů....i oni vědí co je zač.Vy jste si toho také všiml?

4 3
možnosti
JN

Pane Bárto, proč si nejprve pozorně nepřečtete celý text článku, ke kterému se v diskusi vyjadřujete?

4 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JK

Předsednictvo ANO nemá v hnutí žádný vliv, to jsou jen takové lži mířené na lidi na úrovni těch, co si vsadili na Babišovo výhru nebo na úrovni pana autora, Babiš je tam suverénní svrchovaný pán.

12 5
možnosti
JN

A vy jste byl kolik let členem předsednictva ANO, když to tak zaručeně víte? Nebo snad jejich jednání tajně odposloucháváte? ;-)

3 4
možnosti
JK

J82i60ř82í 85K85o61z47á38k

31. 1. 2023 19:02

Pan Vondrák vyjádřil svůj názor. Nikde není psáno, že MUSÍ volit svého šéfa. Jestli to je nebo není loajální, to už je věc další.

6 4
možnosti
JN

To samozřejmě nikde napsané není, nicméně možná si pamatujete, že když byl Václav Klaus mladší v roce 2019 vyloučen z ODS, tak jako jeden z důvodů bylo uvedeno, že v senátních volbách podpořil protikandidáta ODS.

A Vondrák Babiše navíc skutečně volit nemusel, jde pouze o to, že pokud to jako místopředseda hnutí před volbou prohlašuje veřejně, tak je to pak podraz, protože tím ovlivňuje i jiné voliče.

4 0
možnosti
PK

Pokud si poslechnete jen "pávici" o zradě - tak jí dáte trochu za pravdu. Když jsem si poslechl ale p.Vondráka - tak jsem mu v řadě věcí musel dát za pravdu. Např. že v ANO nerozhoduje "ústřední výbor" ale marketéři. Kteří to podle mne totálně "pod.lali". Nebo u všeho je jen trojka - Andy, superministr a pávice. A těch argumentů bylo víc - např. že AB se na prezidenta nehodí i kdyby těch škraloupů měl méně.

Jen bych osobně tu zradu nevytruboval v den voleb a nevolil generála.

4 2
možnosti
Foto

Bylo by bývalo lepší, kdyby Ivo Vondrák občanům sdělil, že kandidát prezidenta dosud demokratické země, který předpokládá, že se soud bude stavět tupým v jeho prospěch pro jeho domnělou velikost, vhodným kandidátem rozhodně není. Toto sdělení mohl doplnit omluvou za to, že prohlédl tak pozdě a že vynaloží veškeré úsilí k tomu, aby se pan Babiš stal řadovým členem hnutí .

2 3
možnosti
Foto

Já myslím, že by pana profesora Vondráka měli vyloučit ze strany, vlastně hnutí a poslat do dolů.

4 2
možnosti
JN

To by udělali ve straně, jejímž členem byl mimo jiné v letech 1988-1989 i pan Vondrák...

3 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,96
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik