Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jandák vždy vystupoval jako buran. stal se zázrak, tentokrát má pravdu. Veškeré kvaltování pro hovado dobré jest. Komenský.

2 0
možnosti

Sobotka před volbami sliboval, že nebudou jednat  jako bývalá vláda a že se vždy se všemi domluví. Sliby se slibují...Takže rozumné a věcné domluvě říká vydírání????!!

1 0
možnosti

Ale, ale... Opravdu říkal, že se "vždy se všemi domluví"? Můžete uvést zdroj?

0 0
možnosti

Nevím proč v tomto případě Kalouskovi nadáváte. Kalousek pouze dokazuje, že bylo v moci ČSSD zabránit církevním restitucím. Stačí se podívat na to co ČSSD před volbami slibovala a co plní.

1 0
možnosti

Jde právě o to, zda by takové jednání ČSSD prošlo u našich strážců demokracie tak, jak to nyní prochází Kalouskovi. 8-o

0 0
možnosti

Ale, Nožičko! Když si vybereš odeesácké noviny, pak se divíš zbytečně!

1 0
možnosti

Dokonce bývalý herec a bývalý ministr kultury, Jandák říká, že se nemá spěchat s tímto paskvilem. A když to říká člen ČSSD, tak to něco znamená!!!

2 1
možnosti

P41a89v35e18l 15K41u93l35a

17. 7. 2014 16:53

I kdyz na druhou stranu vyznam toho tvrzeni snizuje fakt, ze je to prave Jandak :-D

1 0
možnosti

Nejde o obstrukce, ale o nápravu zákona, který je mimořádně nekvalitní, je velmi nevýhodný jak pro úředníky, tak i pro občany, a velmi nápadně spěchá. Opravdu vám ten kvalt není podezřelý??? Cui bono? Proč si miliardář všude dosazuje své lidi? Opravdu vám to ještě nedochází? Ve skutečnosti tento zákon vůbec nespěchá. Film Hoši guten tag končí- "Tak a ted si vás všechny koupím" Myslím, že si nás všechny opravdu kupuje...Ještě vám to nedochází?!!

2 2
možnosti

J69i68r55i 11K45u15c37e17r59a

17. 7. 2014 15:28

na služební zákon mám názor blížící se spíše tomu Kalouskovu, ale současně i mne udivuje, že když trojčí Dluhoslav z opozice, Štígrvald se zaklíná demokracií, a teď drží papulu a nedrží propisovačku; to je trochu chucpe;

2 2
možnosti

J97i71ř91í 47A24l41e11x75a

17. 7. 2014 14:52

Dělají to všichni a řevu je vždy stejně....

Pravda, z komunistické strany hřiště se to jeví tak, jak píšete.... :-PRv

5 0
možnosti

Napsal jste to za mě.R^

1 0
možnosti

Pane Nozicka, vas clanek je pro toto thema moc dlouhy. Ja bych ho nazval " Nase vedeni vzhuru nohama". Zacal bych se jen vyptavat, jak je to mozne se dnes hadat o veci, ktera by mela byt hotova v komisi snemovny a dnes mela byt predlozena plenu pro diskuzy s kazdym clenem snemovny. Pripominky kazdeho clena snemovny, tedy i opozice, pri vytvareni jakehokoliv zakona, ma komise, ktera vytvari zakon!! Jestli se to nedeje, cela zakonodarna snemovna je zde jen na zvednuti ruky. Konecne prichazim k porozumneni, jak se u nas vytvareji dokumenty pro vedeni naseho zivota plny zmetku, nepresnosti a celkove nizke urovni.

Proto se obracim k vam s tou prvni vetou. Kazde kritizovani jedne ci druhe strany je bezpredmetne. Nas provadeci system vznikani zakonu je treba kritizovat!! Tam je opravdu velke MINUS!

5 0
možnosti

Obávám se VELMI,že celý ,,Služební zákon" je holá zbytečnost.Udělá jen ze spousty zbytečných ÚŘEDNÍKŮ neodvolatelné a na veřejných rozpočtech přisáté PIJAVICE;-€

7 4
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,78
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik