Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-).......Já se bavím. Včera na TV 24 prohlášení s vážnou tváří, že kdyby nebylo ruských hackerů, tak by to Clintonová vyhrála.

Jak ti primitivní Rusové, bydlící v zemljankách, kterým pravidelně padají letadla a jezdí tramvaje bez podlah, jak sledujeme některé blogery, kteří o tom s gustem píší, mohou přes internet ovládat celý svět? Kdo ty programy, které jsou tak snadno napadnutelné vytvořil?

To je opravdu jen pro útrpné pousmání ! R^R^R^

6 0
možnosti
Foto

"podstatné podle mě není to, kdo kompromitující informace v této záležitosti odhalil a nechal zveřejnit, ale to, co zadané informace obsahovaly."

Tak nevím, pokud slovo "odhalil" nahradím slovem "ukradl", které by se hodilo mnohem více, tak musím konstatovat, že vaše morálka a charakter se limitně blíží nule :-/;-(

2 9
možnosti
JN

Zato u vás musí morálka a charakter nejspíš dosahovat záporných hodnot. :-/;-)

7 1
možnosti
Foto

je krajně neseriózní sdělovat veřejnosti, že se něco stalo, když nemohu říci, jak se to stalo. Když se něco takového stalo, pak mohu udělat jenom to, že udělám vše pro to, aby se tak napříště nedělo. Tady musím zvýšit zajištění emailů před krádežemi dat.

5 0
možnosti
BJ

Kdy už konečně předloží ty všechny naprosto pravdivé, usvědčující důkazy, co nám stále servírují, Irák, Buk, hackeři, atd ,co bude dál? To je ta propaganda, kterou by měl ten Romancovův ůřad zakázat

7 0
možnosti
ZJ

Nazdar jmenovče. Nemáš pravdu.

Ruský Ivan, popíjeje vodku, na kuličkovém počítadle rozmetal celé Silicon Valley.

5 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,79
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik