Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Erdoganovy verbální utoky na Německo jsou určeny především pro jeho domácí voliče.Víte co je zajímavé?Stejnou rétoriku jako začal používat Erdogan,už dlouhou dobu používají místní "vlastenci",na zdejšich "vlasteneckých" blozích není nouze o přirovnání EU k nacistum a Merkelové k Hitlerovi...pokud to dělá Erdogan je to špatně,pokud to samé místní "vlastenci" je to dobře,píšou přece "statečně a odvážně pravdu",Erdogan by mezi místní "vlastence" dost dobře zapadl;-)

2 1
možnosti

Pane Bárto, dávat na stejnou úroveň to, co nahlas řekne nějaký státník a co napíše pár lidí s radikálními názory na blog, mi dvakrát moudré nepřipadá... 8-o

1 0
možnosti

Dovolím si připomenout skutečnost, že po uzavření Anděliny geniální dohody sice počet z Turecka přibyvších obohacovačů klesl z desetitisíců denně na několik tisíc měsíčně, nicméně že do Turecka bylo vráceno uprchlíků několik desítek. Důvod: Řecko, kam obohacovači připlouvají, z celkem pochopitelných důvodů odmítá uznat Turecko jako bezpečný stát, a nemůže tedy žadatele o bezpečí do Turecka vracet.

2 0
možnosti

.... tak vosobně já teho Erdogana mám za našeho největšího spojenca, přítela a demokrata,- zkrátka mě vo tem přesvědčili někeří zdejší diskutéři,- i když teda byli vždycky v menšině, což sem nechápal, ale ten jeho spravedlivej boj proti temu Asadovi, Kurdům, boj proti domácí opozici, proti novinářům, intelektuálům, boj proti nelegální migraci a nakonec ten boj proti Ivanům na syrským nebi !,- ....... to přeci moselo nadchnout každýho zdravě uvažujícího člověka, žejo VEU!!!

2 0
možnosti

Trpělivost s Erdoganem nikomu a vůbec už ne Němcům nedochází. Jsou to jen verbální projevy zoufalství nad tím, že si neví rady a tento postoj nehodlají změnit.

Je to stejná situace, v jaké byly Anglie a Francie v době nástupu Hitlera k moci. Nejprve nerespektování Versailské dohody o počtech vojska, limitů těžké výzbroje. Pak vojenské obsazení Porúří, kde se jen Francie zmohla na verbální protest. Nakonec územní nároky vůči Československu a po silných slovech opět ústup Hitlerovi. A pořád dokola dohody, sliby,... které diktátor nebere vážně.

8 0
možnosti

Jenže, pane autore, Turek je odjakživa gauner a vyčichlí Němci jsou tak naivní, že s ním uzavírají dohody, které za pár měsíců platí jen napůl nebo vůbec. Navíc - v čem se liší Němci od Turků? Oba se chovají jako diktátoři, oba mění pravdu v lež, oba si myslí, že jsou spasiteli světa a oba nutí své bludy jiným. Stejná sebranka ! Jinak karma.

3 0
možnosti
Foto

Je ovšem otázkou, jestli tyto Erdoganovy útoky proti západoevropským vládám nejsou spíše určeny samotným Turkům se snahou posílit svoji podporu v blížícím se referendu o rozšíření prezidentových pravomocí. A reagovaly-li by západoevropské vlády okamžitě tak ostře jako nyní, nepodpořily by tím Erdogana ještě víc. Je to složitá otázka, na níž najít tu správnou odpověď je hodně těžké. jednoduchá řešení jsou občas cestou do pekel.

5 0
možnosti

P12e26t14r 76T77o69m50e50k

21. 3. 2017 20:39

Já myslím, že pořád ještě neprocitli.

3 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,79
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik