Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Rusofilové někdy Trumpa, stejně jako kteréhokoli jiného amerického prezidenta ne-nenáviděli?

1 0
možnosti
Foto

Mně se zdá hloupé nazývat ty, kteří si od Trumpa slibovali zmírnění napětí mezi Ruskem a USA hlupáčky. Já mám naopak strach kdy Putinovi nebo Trumpovi "rupne v kouli" a přiznám se, že když jsem slyšela zprávy o americkém bombardování, ten strach se zintenzivnil.

2 0
možnosti
JR

J62a92r47a 43R79a78n56k

9. 4. 2017 20:55

Jeho jednani rozhodne neodpovida tweetum, ktere posilal Obamovi v roce 2013

Twitter Calls Out Trump's Hypocrisy on Syria ... - Harper's Bazaar

http://www.harpersbazaar.com/culture/features/news/a21890/donald-trump-airstrike-syria-t...

2 days ago - Twitter Reminds Trump of All the Times He Said Not to Attack Syria ... Donald J. Trump (@realDonaldTrump) September 1, 2013.

0 0
možnosti
Foto

Politik je vždy zloděj a potenciální masový vrah. Etatisté se chtějí chránit státem a pak se diví když je stát degraduje do pouhého nevolníka se kterým si vládnoucí kasta může dělat prakticky co chce.

0 0
možnosti
Foto

jediné, co bylo a je u Trumpa jisté je, že nikdy nebylo a nebude jisté, co udělá.

5 0
možnosti
JN

V tom máte bohužel pravdu.

2 0
možnosti
RC

Vas claneka a koneckoncu i titulek jasne ukazuje, jak je skatulkovani nemyslne.

Proc, protoze skatulkovani jasne reprezentuje zjednodusene, cernobile vnimani sveta.

Ja jsem treba nekolikrat psal, ze z tech dvou radeji Trumpa. A taky jsem psal, ze si nemyslim, ze bude Rusakum ustupovat, pokud tvrdi, ze chce Americe vratit jeji silu.

Jen mne fascinuje, jak nas prezident musi ted laborovat mezi Putinem a Trumpem. Presne podle principu: "nerikam tak, ani tak, ale na ma slova dojde". Ten clovek, ktery o sobe prohlasuje, ze je bez problemu politicky nekorektni, se najednou boji rici jasny nazor.

3 0
možnosti
JN

Já ale přeci netvrdím, že jsou všichni buď rusofilové nebo sluníčkáři. V článku naopak poměrně jasné říkám: "Jetotiž nesmyslné tvrdit, že většina těch, kteří tak činili (tj. podporovali Trumpa), jsou rusofilové nebolidé, kterým imponovalo, že jedním z mála neamerických politiků, kteříTrumpovi vyjádřili v předvolební kampani podporu, byl český prezidentMiloš Zeman."

A ohledně Zemana - on o americkém útoku doslovně prohlásil: "Je oprávněný tehdy, jestliže to byl útok na základnu, z něhož vzlétla letadla s chemickými zbraněmi. A jestli tomu opravdu tak bylo, to by měla vyšetřit nezávislá komise." S čímž já souhlasím a naopak se nedomnívám, že by se politik měl vždy jednoznačně a za všech okolností postavit na tu či onu stranu.

2 0
možnosti
Foto

Naší politikové kromě Zemana v tom mají jasno. Já souhlasím se Zemanem. Osobě si myslím,že chem.útok je práce CIA prostřednictvím rebelů.

1 3
možnosti
Foto

... uvnitř zeměkoule je ještě jedna, mnohem větší, než ta vrchní :-D

2 0
možnosti
MS

Popravdě řečeno, aktuální situace v Sýrii nahrála Trumpovi. Získal ztracenou pozici světového lídra a nandal to pochybovačům, kteří poukazovali na jeho vazby na Rusko.

Byl to i vzkaz Číně...jak jinak, provést útok těsně po schůzce...Si Ťin-pching se to na jednání stejně dozvěděl. (Trump je hochštapler a chtěl se jistě pochlubit.;-))

1 0
možnosti
MS

Nemám rád škatulkování. Poslední dobou se s tím roztrhl pytel.

2 0
možnosti
JL

Trump je zatím nevyzpytatelný. Počkal bych.

3 0
možnosti
JH

Působí to na mne, že Obama blbnul z vlastní iniciativy, zatímco v případě Trumpa jde o vrtění psem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,93
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik