Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Když se podíváte na seznam oceněných Velkou zlatou medailí MU, tak snad ani jeden z nich nebyl absolventem MU. Nezkoumal jsem to podrobně, ale podle mě je to dost pravděpodobné i vzhledem k tomu, že všichni ocenění touto cenou byli cizinci. Takže když vyjdu z tohoto předpokladu a z toho, že Kiska končí ve funkci (plus to že ctí hodnoty stejné jako MU), tak mně to vychází úplně jasně.

0 0
možnosti
Foto

Tak nevím, Josefe. Ješitnost a pomstychtivost projevuje Miloš Zeman denně, navíc s velkou mírou provokativnosti v projevu. Ten potlačený mindrák v každé pronesené větě se dá srovnat pouze s něčím podobným u Jiřího Paroubka.

Projev kdy z hlasu cítíte jak moc se Zeman i Paroubek musí snažit aby hovořili jakoby rozvážně....Je to slušný kabaret.

Co se pana Beka a vyznamenání pana Kisky týká, působí to na mne tak že Českého prezidenta vyznamenat nelze (z objektivních důvodů) a po košili přijde kabát ve formě prezidenta našich bratří (a dost podstatné je i to že mnoho bratří Slováků na MU studuje).

5 1
možnosti
JN

Už jsem to Hanko psal v blogu i v diskusi o kousek níž: proč by měl při stoletém výročí univerzity nutně obdržet nejvyšší vyznamenání prezident či kterýkoliv jiný politik? Proč ne třeba profesor, který na univerzitě řadu let působil a je uznávanou vědeckou kapacitou? Nebo nějaký její významný absolvent?

Takhle mi to přijde skoro stejné jak za bývalého režimu: univerzita slaví výročí a nejvyšší ocenění dostane nikoliv člověk s ní spjatý, ale nějaký "papaláš" (shodou okolností ten, jehož politické názory jsou nejvíce blízké rektorovi univerzity...)

2 0
možnosti
KK

Přesně ve stylu Zemana. Otázky se nadhazují, aby byl odpůrce zdeptán. Směšné a trapné. Ale je to Nožička;-D.

5 3
možnosti
PB

Že se prezident České republiky Miloš Zeman a rektor Masarykovy univerzity v Brně Mikuláš Bek spolu zrovna moc „nemusí“, jistě není žádným tajemstvím...

:-) pokud budete psát blogy o těch, s kterými se náš prezident nemusí, vydrží vám to 200 let.

7 1
možnosti
Foto

I68v95a95n 67M56a72r77e94k

3. 2. 2019 15:12

Asi tak. Souhlas , karma. R^ [>-]

1 1
možnosti
JN

Přeji všem hezký zbytek nedělního odpoledne, jelikož budu do večera mimo domov, tak se z diskuse na určitou dobu odmlčím.

1 0
možnosti
PP

Starosti soudruha Nožičky

na naše ubohé hlavičky.

4 4
možnosti
JN

Soudruhem si eventuálně titulujte vaše kámoše. Já a ani nikdo z mých blízkých příbuzných nikdy členem KSČ ani KSČM nebyl.

5 0
možnosti
Foto

MU je svébytný subjekt a je jejich věcí, komu a kdy ocenění udělí.

A motat do toho pana Zemana je hloupost

1 6
možnosti
LH

Když Madlenka, proč ne Kiska? Svůj k svému...

3 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,79
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik